Glada och fina hästar!

Det har rullat på bra sista tiden och Prins Norrgård var fin som tvåa och han gör det bra hela tiden. Även Bally T.N. gick bra igen och var trea efter att ha fått gå själv i tredjespår sista 800. John Joep skötte sig galant och rekordsänkte med en sekund så formen håller i sig. Det känns även jätteroligt att Husar Norrgård och Juni Roadrunner gick så bra till slut och Juni kommer tillbaka hela tiden och nu var hon trea på en 1.13-tid. Man blir så glad när hästarna mår bra och håller humöret uppe och jag vill ju att de ska tycka att det är kul och att de får en lång karriär.
Jag själv är avstängd så ikväll får jag stå vid sidan på Gävle:
Papaya Roadrunner (lopp 4, Ulf Ohlsson) gjorde ett jättebra lopp senast även om det var ett P21-lopp men hon fick ändå gå i tredjespår och avgjorde på ett bra sätt. Formen är på topp så jag hoppas hon har tur med tempo och ryggar för då kan hon vara bland de tre igen. Hon går barfota runt om, med helstängt huvudlag och jänkarvagn.
Prins Norrgård (lopp 5, Fredrik Linder) fick en ganska så tung resa i dödens en bit senast men gjorde ett bra lopp. Han känns fin i träning men måste ha sina lopp för att komma till. Om det klaffar kan han vara bland de tre igen. Han går barfota fram, med norskt huvudlag och jänkarvagn.
På torsdag åker vi till Hagmyren med:
Miss Mandy (lopp 7) som inte var till sin fördel senast på Lindesberg. Hon hade lite tjocka ben dagarna efter så det var säkert en infektion i kroppen. I jobben är hon som vanligt igen så med en bra resa kan hon duga långt. Hon går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
På lördag blir det Bollnäs med:
M.T.Knight Rider (lopp 7) osm står på tur för en framskjuten placering. Nu är det lättare motstånd så då blir han kanske lite kaxigare och normalt sett ska han segerstrida. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.