Bon Natal

Valack född 2012-04-25
e. Turbo Sund
u. Casadi
ue. Victory Abroad
Ägare: Peter Gardell, P Tiger & R Karlsson
Uppfödare. Vägerstorps Stuteri HB, Kvänum
svensktravsport

181206
Känns fantastiskt fin i träning men har svikit i lopp utan att vara direkt trött efteråt. Nästa gång provar vi ny kusk och ser om han får lite mer respekt.

181106
Var hygglig senast och gör sina bästa lopp när han är i den främre träffen direkt. Han känns fräsch och fin för dagen men saknar det sista lilla. Han har tränat lite hårdare så får vi se om det ger resultat och eventuellt startar han på Romme den 16:e.

181003
Har släppt till ordentligt på sistone och känns jättefin i träning. Han har även visat det i lopp och jag tror att han går mot en bra höst och vinter.

180903
Har tränat jättebra men bara svikit i lopp och varit helt stinglös. Senast på Rättvik var det dock väldigt många fall framåt så jag har fått upp hoppet och han startar igen den 11:e.

180801
Var ute på Bollnäs och underpresterade och han blåste mycket och gick aldrig ner i puls. Blodprov visade att han hade njurproblem så han är åtgärdad och känns fin i jobb och provlopp nu. Vi provar att starta i början av månaden igen och hoppas att det var något tillfälligt för han har inte visat något sådant i träning efteråt.

180703
Kollade vi upp innan Rättvik och han hade en halsinfektion så vi strök. Efter det har vi kollat igen och det var inga fel och han har tränat jättebra så vi startar i början av månaden.

180601
Känns kanonfin i träning och är stark och rejäl. Han är väldigt trevlig på alla sätt och vis och jag körde ett skarpare jobb för en vecka sedan så det blir eventuellt start på Rättvik den 11:e.

180502
Är ett roligt nyförvärv som känns som en riktigt fin häst med bra styrka. Han har inte gått något hårdare och hade en hovspricka när han kom.