Coyote Roadrunner

160415coyoteroadrunner
Hingst född 2011-05-30                                Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike
e. Quite Easy U.S.
u. Giddes Piraya
ue. Gidde Palema
Ägare: Nina Wegerstedt, Grängesberg
Uppfödare: Stall Halm & Havre HB, Rättvik

181206
Känns jättefin i träning och startar när det finns passande lopp.

181106
Var inte alls att känna igen när vi startade senast men hade problem att kissa så förhoppningsvis var det anledningen. Jag har inte sett något av det i jobb så han kommer ut igen i mitten av månaden.

181003
Har känts jättefin men var en besvikelse senast han startade. Han kunde inte riktigt kissa efteråt så han är åtgärdad för det och jag hoppas att det var orsaken för vi har inte hittat några andra fel. Han startar igen under månaden.

180903
Har gått något banjobb och känns jättefin men vi väntar med att starta till hösten så han får någon månad till med träning.

180801
Gör det jättebra men räcker inte riktigt till på sommaren så vi har beslutat att han får en paus och träna så tar vi ut honom till hösten istället.

180703
Kom ingenstans när Lina körde i lärlingslopppet och hade sparat i mål. Senast gick han jättebra mellan hästar och känns väldigt fin för dagen. Det ska dock klaffa lite i loppen och han får eventuellt starta på Rättvik den 16:e.

180601
Fick ett dåligt läge på breddtravet men spurtade bra som fyra. Han startar på fredag på Romme igen.

180502
Gick faktiskt helt ok senast på en opassande bana så det är inget att anmärka på. Han blev lite sliten efter den starten och tanken är att starta på Rättvik den 12:e.

180401
Fick vila och det gjorde honom gott och han var tvåa som knappt slagen i lill-comebacken. Han kändes bra då och kommer ut igen på hemmaplan den 9:e.

180302
Har fått starta på tufft och blev lite sliten så vi kollade upp honom och han blev åtgärdad. Han tar det lite lugnt och vi siktar på lopp i slutet av månaden.

180206
Har löpt jämnt och bra men senast hade han otur då det var lite för löst åt honom så han slog ihop. Annars hade han fått en fin slant men det är hans årstid nu så han får starta på under vintern.

180101
Har hittat sin vinterform och gjort det jättebra men inte fått sätta pricken över i:et. Det är dock inte långt borta och han kommer att tjäna fina pengar i vinter.

171201
Gillar vintern och det känns på honom. Framförallt på Bollnäs då han spurtade väldigt vasst och han ska passas framöver för nu är det hans årstid.

171103
Behövde loppet den 15:e och gick helt ok men det fattades lite i honom. Senast spurtade han väldigt bra som tvåa och tanken är att starta på Bollnäs den 15:e.

170929
Har gått tre banjobb och blir bara starkare och finare för varje gång. Tanken är att starta den 15:e hemma på Rättvik.

170831
Har fått helt annan träning och känns jättefin. Vi siktar på att starta i oktober när det blir lite friskare luft.

170801
Var inte alls bra senast och vi beslutade att han ska få lite miljöombyte och lugnare under sommaren.

170703
Har varit ifrån ett tag och känns jättefin i träning men behöver säkert lopp i kroppen innan formen sitter där. Planen är att starta på Rättvik den 3:e och jag hoppas att vi sedan kan starta på kontinuerligt.

170601
Gick helt ok på Romme men han är lite känslig för allergi den här årstiden och är behandlad så han tar det lugnt under sista delen av månaden.

170501
Kom aldrig riktigt in i lopp på Örebro utan fick backa sist och kunde sedan inte ta något i en snabb avslutning. Han känns väldigt fin i träning så planen är att starta på Romme den 12:e.

170331
Gör det bra som vanligt och gick klart bra på Romme men det blev kanske lite långt mellan starterna. Han känns pigg och glad efter det så han kommer att starta på när tillfälle ges.

170301
Fick vinna på Romme efter ett fint lopp och det är sådana resor han ska ha. Sedan var det inte alls samma passande bana på Solvalla, därav resultatet. Han gör det bra varje gång och startar nog den 15:e igen.

170202
Gick ett klart bra slutvarv på Romme och det känns som att formen är bra. Det måste klaffa lite och han startar på Romme imorgon från ett chansartat läge men loppet såg inte allt för blodigt ut.

170101
Hamnade alldeles för långt bak på Solvalla och gick helt ok men var blek på Gävle efter det. Han trampade igenom bak så det var orsaken till att han inte tog i som han brukar så nu har vi bytt bakskor och han känns fin för dagen.

161202
Gillar den här årstiden och det har han visat på sistone. Senast hade han krafter sparade och han startar härnäst på Solvalla den 14:e.

161101
Har gått bra men var en besvikelse senast när han fick ledning. Han har aldrig gått därifrån och var inte trött i mål och det känns som att formen är där så vi startar på under hösten.

161004
Har kommit riktigt rejält på slutet och har varit bra som tvåa två gånger. Han är på gång nu så jag hoppas det lossnar men tyvärr fick vi ett jättetråkigt läge på lördag.

160905
Var klart bra senast och vi har tänkt att starta igång honom efter sin skadad. Efter loppet har han känts jättefin så vi siktar på Rättvik den 14:e.

160802
Har känts klart bra efter behandling och har jobbat bra. Han startar på tisdag och jag hoppas han börjar leverera för han känns jättefin i jobben.

160630
Har haft lite hyss för sig och känns fin i träning men var inte helt bra på Gävle. Vi kollade upp honom och behandlade kotleden.

160531
Har fått något hyss för sig i första sväng utan att jag vet vad det handlar om. Han känns jättefin i träning och jag får justera utrustningen lite till nästa start som blir inom kort.

160502
Höll fantastiskt bra på V75 men det blev alldeles för hård laddning senast så han rullade över i galopp. Vi har inte hittat något nytt lopp men han kommer ut under maj.

160331
Har haft form hela vintern men vi fick tyvärr stryka honom på Bergsåker efter att han gjort sig illa i hagen. Formen är på topp så jag hoppas att han får lite utdelning.

160229
Har gjort det jättebra hela året och senast galopperade han men var ändå fyra på V75. Det ska bli intressant att se vad han kan uträtta på lördag.

160203
Var kanonfin vid vinsten på Gävle och inte alls så tokig på Färjestad senast. Han vill ha fast och fin bana för att komma till sin rätt och han känns fräsch och fin så vi startar på i vinter.

160102
Fick starta ganska tätt en tid och blev lite sliten så han fick lite antiinflammatoriskt och tas lugnt för dagen.

151202
Skulle vi ha haft med oss till Norge men han åkte på karledsbekymmer så det vara bara att stryka. Han känns jättefin för dagen så vi startar på under vintern.

151101
Har varit jättefin i träning och visade framförallt på Solvalla att han är tillbaka då han spurtade riktigt bra som fyra med Tina i vagnen. Han kommer att starta på i vinter och det känns som han kan bli nyttig framöver.

151001
Har varit jättefin ända till förra veckan då han skulle starta på Solvalla för då var han blockhalt när han skulle ur boxen. Han måste ha vrickat sig så vi tar det försiktigt någon vecka till innan vi börjar träna riktigt igen.

150903
Behövde loppet senast men gick bra efter mycket strul. Han får starta på under hösten.

150803
Ryckte vi skorna på på Axevalla och han kändes dunderfin men blev lite för laddad när jag skulle ladda iväg från start så det blev tyvärr galopp. Jag tycker sedan han gick fantastiskt bra hemma på Rättvik efter sen lucka och han kommer att bli nyttig framöver.

150706
Hade varit borta länge och gjorde det bra på Hagmyren som tvåa. Han gick framåt med det loppet och visade senast att han är väldigt ärlig som tvåa på ett bra sätt igen. Jag är lite sugen på att starta honom på Axevalla nästa söndag.

150602
Har vi börjat köra igång för det blev tyvärr ingen operation utan vi ska låta tanden vara. Han känns bra i jobben och startar troligtvis den 11:e på Hagmyren.

150502
Kommer att opereras den 11:e efter att ha fått problem med en tand som växer upp i näsan.

150401
Gör alltid sitt när det blir tävling men tyvärr har han dragits med lite näsblod i senaste starterna. Det visade sig att det är en tand som sitter upp i näsan så troligen blir det operation. Vi ligger därför lite lågt tills vi vet vad vi ska hitta på.

150302
Tycker jag utvecklas för var je start och han är en fantastiskt löpärlig häst. Om han får vara frisk och fräsch kommer han att gå en fin vår till mötes.

150202
Tycker jag tar loppen på bästa tänkbara sätt och han utvecklas enormt. Han gillar kyla och brodd så han får starta på med två veckors mellanrum ett tag framöver.

150107
Kommer allt mer för varje start och senast satt han fast med lite sparat. Snart sitter femettan där för han är under riktigt bra utveckling.

141205
Har fått träna på rejält och fått ett par skarpare jobb. Han känns klart bra så det ska verkligen bli roligt att se hur han presterar i lopp framöver.

141101
Blev för ivrig senast och galopperade direkt efter start. Han kändes klart bra annars så det var lite surt. Han tränar på för fullt igen så vi kommer tillbaka.

141002
Har tränat riktigt bra en längre tid och kommer att göra debut på söndag. Det ska verkligen bli intressant att se vad han kan uträtta.

140831
Är opererad i munnen och har bara tränat lite lugnt så vi väntar någon vecka till innan vi tänker på start igen.

140804
Skulle ha startat men hade en tand som spökade så han ska opereras i början av augusti.

140702
Tränar jättefint och skulle ha startat i måndags men det kom lite blod ur näsan så han tar det lite lugnt för närvarande.

140602
Har tränat på och klarade kvalet galant. Han ska få några genomkörare innan vi startar i juli.

140502
Fick lite problem med bihålorna och har fått ta det lugnt en tid så vi skjuter upp kvalet. Han känns annars riktigt fin för dagen så han kommer eventuellt ut i månadsskiftet.

140401
Sköter sig exemplariskt i jobben och vi har kört 1.22/1600 m som snabbast. Det är tänkbart att det blir kval i månadsskiftet.

140304
Har gått mycket backträning och känns starkare och rejälare. Han har bara gått 1.25 som snabbast så vi väntar framåt våren innan vi tänker på kval.

140202
Tränar på riktigt bra och har gått mycket backe på slutet och det känns som han blir starkare och starkare. Han har dock inte gått så himla mycket tempo än.

140101
Har skött träningen på bästa tänkbara sätt och han går mycket backträning just nu.

131202
Gör det vi begär av honom och vi har kört 1.25 som snabbast. Jag hoppas att snön snart kommer så vi kan få en rejäl vinterträning.

131102
Känns fin för dagen och går sina rutinjobb. Det finns inget att klaga på.

131001
Gick premielopp på ett galant sätt och gör allt man begär men vi har bara kört 1.27-1.28 som snabbast.

130904
Har gjort väldiga framsteg på slutet och jag har kört 1.28 full väg som snabbast. Hon kommer att gå premielopp under september.

130802
Fick återhämta sig lite och känns jättefin i jobben nu. Vi har kört 1.35 så det kan bli premielopp runt månadsskiftet.

130701
Fick lite känning i sina överben och får ta det lugnt ett tag så det blir bete någon vecka för honom.

130601
Är en liten fin travare som har haft lite problem med ett överben men det är ingen fara. Vi tränar på och han går 1.40 för dagen.

130501
Är en liten fin travare som ligger lite efter med tanke på att han blev inkörd lite sent. Han rör sig dock bra.

130402
Har inte varit inne så länge men var jättesnäll att sätta för vagn. Han går sina långsamturer och det är fint driv i honom.