Tina Gel

170620tinagel
Sto född 2013-05-30                                   Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike
e. Orlando Vici
u. Lady Mirabelle
ue. Jag de Bellouet
Ägare: Philip konsulting HB, Trollhättan
Uppfödare: Gunnar Lassis & Elisabeth Axelsson
svensktravsport

181206
Var jättebra som tvåa på Bollnäs och kunde inte rå på den som stod 20. Tyvärr felade hon i lärlingsloppet senast men det är hennes årstid nu och tanken är att starta på Solvalla den 18:e i ett stolopp med autostart.

181106
Gjorde ett av sina bättre lopp på Solvalla och kunde t.o.m. öppna riktigt bra. Hon fick dock gå den tunga vägen och fick stryk sista biten. Jag har försökt att anmäla till V75 men tyvärr har inte poängen räckt så tanken är att istället starta på Bollnäs den 15:e eller Färjestad den 18:e och jag tror hon får en riktigt fin höst och vinter.

181003
Åkte på en muskelbristning när hon skulle starta på Gävle och det tog längre tid än vi trodde att läka ut. Hon känns fin i jobben nu så hon startar på hemmaplan och vi går mot hennes årstid så hon får säkert en intressant höst.

180903
Var fantastiskt fin vid segern på Gävle och var lika bra på Dannero på en bra tid. Hon har gjort bra insatser på slutet och nu går vi mot hennes årstid så jag räknar med en fin höst.

180801
Gjorde en väldigt bra insats på Axevalla och gick väldigt fort till slut så det var surt att vi fick ut en framför på bortre långsidan annars tror jag vi hade varit längre fram. Hon kommer att starta på Gävle härnäst och nu går vi mot hennes årstid så jag tror hon får en fin höst.

180703
Var riktigt bra på en bra tid under midsommar som fyra och gjorde ett bra lopp. Vi kollade upp henne efteråt för hon blev lite nickig och kan ha trampat fel i sista sväng. Hon fick lite antiinflammatoriskt och känns bra nu så jag är lite sugen på att starta under Stochampionatshelgen.

180601
Tappar alltid mycket i början men går väldigt bra till slut. Tanken är att starta på Mantorp i Stodivisionen då hon står bra inne så jag hoppas att det kan gå vägen någon gång när det är mer pengar att köra om och hon har mycket kvar att hämta.

180502
Galopperade från start senast och vi kollade upp henne och hittade lite småskavanker så hon blev åtgärdad. Tyvärr fick hon sedan ett litet sår i hagen så vi strök på Bergsåker. Nu är hon inkvalad till en stofinal på Romme den 18:e som vi siktar på.

180401
Var jättebra på Bollnäs och gjorde ett av sina bästa lopp. Hon var sedan ute på Solvalla och gick jättebra och kändes stark och rejäl. Hon gick väldigt fort sista biten men rådde inte på Bula Bula Am. Nu siktar vi på V75 idag.

180302
Var jättefin på Romme trots ett långsamt första varv och avgjorde väldigt enkelt. Det var synd med galoppen på Solvalla men hon känns jättefin för dagen och har formen på topp och hon startar på Bollnäs idag.

180206
Var fantastiskt bra på Solvalla som tvåa och har gjort det jättebra. Hon startar härnäst på Romme på fredag.

180101
Blev det lite för tufft för på V75 med tappstart och sedan fram i dödens men hon hade ändå lite sparat. Hon känns fräsch och fin och startar på under vintern och kommer att tjäna fina pengar som det känns.

171201
Fick inte riktigt upp farten förrän 800 kvar senast och då fick hon runda korvkiosken och avslutade sylvasst som trea. När det blir fastare och finare banor tror jag hon får en fantastiskt fin vinter och jag hoppas vi kommer med i V75 den 15:e.

171103
Galopperade på Åby men det får jag ta på mig för jag tyckte hon gick såpass bra så jag manade på henne en gång för mycket. Det var surt för det var en framskjuten placering som rök. Senast passade inte banan alls och jag har balanserat om och hon känns jättefin i jobb så jag hoppas hon får visa det på Romme.

170929
Var jättefin när hon vann på Rättvik men inte lika fin gången efter trots att hon vann även då. Hon är behandlad och nu siktar vi på V75 på Åby den 14:e.

170831
Var fin i provstarten senast så jag försökte ladda lite men det klarade hon inte utan galopperade tyvärr. Hon kändes jättefin efter det så nu laddar vi för Rättvik den 9:e.

170801
Gillade inte banan på Hagmyren senast utan gav upp för tidigt. Vi har fräschat upp henne efter det och siktar nu på Lördagsloppet. Det ska bli väldigt intressant att se henne på lång distans och hemmaplan.

170703
Känns fantastiskt fin för dagen och har gjort allt rätt men vi ska finslipa lite på startsnabbheten. Hon är stark och rejäl och blir intressant att följa och även om jag inte har hittat något lopp så siktar vi på start i mitten av månaden.

170601
Fungerade inte alls på marknadsfredagen utan galopperade till slut. Hon är åtgärdad i hovlederna efter det och känns mycket bättre så vi siktar på start den 5:e.

170501
Har jobbat jättebra och skulle göra debut men trampade sig. När hon startade på Bollnäs blev hon lite stänkrädd och galopperade men hon känns jättefin så vi laddar för fredag.

170331
Har fått några riktigt rejäla jobb och vi har kört 1.18/1600 m på ett jättebra sätt. Hon känns väl förberedd och hon har alldeles för lite pengar på sig känns det som.

170301
Är en väldigt trevlig häst som vi har tränat på med ett tag och hon känns jättestark och rejäl för dagen. Hon kommer att starta i månadsskiftet.