Västerbo Isolde

170620vasterboisolde
Sto född 2013-04-18                                     Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike
e. Korean
u. Västerbo Prepare
ue. Malabar Circle Ås
Ägare: Stall Västerbo Isolde
Uppfödare: Västerbo Stuteri AB, Heby
svensktravsport

181206
Känns jättefin i sina långa och lugna skogsjobb och vi struntar i att köra på banan och bara startar. Jag vill se att miljöombytet gjort gott och hon känns väldigt fin men det är poängen som styr när hon startar. Förhoppningsvis blir det i mitten av månaden.

181106
Beslutade sig ägarna för att ge en chans till och hon har bytt miljö och står uppe hos Ewa. Vi provade henne i ett montéjobb men hon fattade inte riktigt grejen utan måste gå mer under sadel innan vi kan dra några slutsatser.

181003
Känns fantastiskt fin i träning men fungerar inte alls när det blir allvar. Vi ska försöka starta den 16:e och samtidigt ha ett möte om hur vi lägger upp framtiden för det är tråkigt när hon tränar så bra men inte presterar i lopp.

180903
Hade troligtvis en hovböld som spökade på Romme och den har varit svår att få till så hon har bara fått ta det lugnt efter det. Hon ska gå något rejälare jobb innan vi tänker på att starta igen.

180801
Har haft mycket oflyt i loppen och på Lindesberg gick hon ett bra slutvarv och senast satt hon fast med krafter sparade. Hon startar igen på Romme på söndag.

180703
Hade otur när Leif körde då hon blev för laddad av en omstart och slog i vagnen när hon skulle vända upp men gick en kanonrunda till fjärdeplatsen. Senast var det inte hennes fel och jag vill visa att hon är så mycket bättre än vad hon har presterat på slutet. Hon känns jättefin i träning och startar när tillfälle ges.

180601
Är jättefin i träning men det har bara häxat i loppen de två senaste gångerna. Jag hoppas verkligen hon får till det på måndag för hon är bättre än raden.

180502
Valde jag att stryka senast för banan var inte så bra. Hon fick besöka veterinär som rekommenderade att ge henne magmedicin och nu känns hon jättefin så hon får prova att starta här hemma.

180401
Känns fantastiskt fin i jobben efter behandling och skulle ha starta på Romme men får tävlingsnerver och är inte alls lika fin. Hon är lugn i värmning men sviker i loppet och hon ger mig lite gråa hår. Hon känns jättefin och nästa gång tänkte jag att Leif får prova att köra.

180302
Var helt ok i starten men jag valde tyvärr lite fel så det var inget att säga om. Hon behövde loppet och jag körde ett jobb efter det men var inte lika nöjd då så hon är behandlad i vänster framkota och hovled. Hon tar det lugnt för dagen och kommer ut i mitten av månaden istället.

180206
Har känts väldigt stark och rejäl och fungerar bra med den nya utrustningen. Hon gick provlopp förra veckan och kändes fin så tanken är att starta på Romme den 13:e.

180101
Är irriterade i munnen och fungerar i träning med ny utrustning men på Bollnäs tog hon inte fatt i grejerna ändå. Nu provar vi ytterligare ny utrustning och jobbar på den här månaden. Hon har bra kapacitet om vi får bukt med problemen och i träningen sköter hon sig exemplariskt.

171201
Har inte riktigt varit till sin fördel i de senaste starterna och vi kollade tänderna på henne. Hon är besvärad i munnen även om det inte är någon större fara och jag har byt utrustning och hon känns väldigt fin i jobben. Hon kommer eventuellt att starta runt den 8:e-9:e.

171103
Var ute på Solvalla men blev lite generad till galopp i första sväng. Det var inte riktigt samma tryck i henne när hon startade på Romme som femma så vi tog blodprov och det var lite förhöjt så hon hade någon infektion. Nu är värdena bra och hon tränar fint så hon kommer ut i andra halvan av november.

170929
Räckte inte poängen till på Bollnäs utan hon fick gå ut på Solvalla förra onsdagen. Hon var inte riktigt så toppad som jag trodde så vi tog inte ut henne i finalerna utan laddar om och startar på Rättvik under marknaden då vi även har träff för hästägarna.

170831
Har gått jämnt och bra och gick fantastiskt bra på V75 på Romme. Hon har tagit det loppet bra så nu siktar vi mot Bollnäs den 16:e och försöker att kvala in till finalerna.

170801
Fick starta här hemma istället för på Hagmyren och det gjorde hon med bravur. Det känns som att polletterna börjar trilla ner en efter en och hon är stark och rejäl. Känslan är att hon duger i större sammanhang.

170703
Var ute på midsommarlördagen och tappade från start men gick bra till slut. Det finns mycket att slipa på och eventuellt kommer hon ut på Hagmyren den 16:e.

170601
Har gått väldigt positivt på slutet, både när vi hade kick-off på Rättvik den 15:e och veckan efter. Hon blev sedan lite sliten så vi har behandlat henne och siktar på att starta på Rättvik den 15:e.

170501
Gjorde vi lite småjusteringar på inför Romme och det föll väldigt väl ut och utan en incident i sista sväng tror jag vi hinner dit. Hon har tagit loppet på bästa sätt och jag planerar att starta den 15:e på Rättvik när det är Kick-Off.

170331
Blev alldeles för laddad på Gävle så den starten är det bara att dra ett streck över. Hon bluddrade lite efter det så vi gjorde en caslick-operation och laddar nu för starta på hemmaplan den 11:e.

170301
Behövde loppet näst senast och gick bra in i mål och hon fick sedan visa att ho blev så mycket bättre. Nu laddar vi om batterierna och startar eventuellt på Gävle den 17:e.

170202
Blev åtgärdad efter Rommestarten då hon inte var som bäst och har tagit det lugnt en tid. Hon har tränats upp igen och känns fantastiskt fin efter behandling så tanken är att starta i samband med Kick-offen på Romme den 12:e.

170101
Gjorde ett jättebra lopp i debuten för oss som trea på Solvalla men blev lite hetsig från start och tappade men gick bra efter det. Senast var banan inte till hennes fördel utan hon trampade vatten så den starten är det bara att glömma och vi ska även kolla upp henne efter det.

161202
Är en jättefin häst med rätt inställning som jag körde i debuten. Hon känns lovande och det finns mycket att ta av. Eventuellt startar hon på Solvalla den 14:e.