Västerbo RealWorld

160101vasterborealworld
Sto född 2012-06-08                                                       Foto: Hanold/Foto-Mike
e. Kiss Francais
u. Reel Broline
ue. Sugarcane Hanover
Ägare: Stall Larsan AB, Sollentuna
Uppfödare: Västerbo Stuteri AB, Heby

180601
Har gått fantastiskt bra utan att få sätta pricken över i:et och nu senast galopperade hon direkt från fjärdespår. Formen är där och hon får starta på.

180502
Har faktiskt släppt till ordentligt och gjort två fina insatser på slutet. Det känns som att formen är bra fortfarande och hon kan bli nyttig i vår.

180401
Har varit en liten besvikelse och på Romme över 3000 meter var hon inte alls sig lik utan väldigt stressad så det var något som satte ner henne då. Det var sedan roligt i torsdags när hon satt fast och avslutade bra som trea och tanken är att hon startar den 10:e på Gävle.

180302
Hade vi lagt om träning och foder på och hon känns väldigt stark och rejäl i jobben. Hon behövde loppet senast och jag fick ingen direkt värdemätare men hon ska ut i lite enklare gäng nu med lopp i kroppen.

180206
Blev det alldeles för tufft åt på Romme och det visade sig att hon hade dåliga muskelvärden efter loppet. Hon har bara tagit det lugnt och vi tar nya prover innan hon får gå in i en hårdare träningsperiod.

180101
Blev det lite för täta starter för på Solvalla då hon kändes jättefin och kopplade grepp men sedan blev helt stum. Vi har tagit blodprov och det var inga fel så nu går hon vinterträning. Hon känns jättefin och vi siktar på start den 20:e.

171201
Hade innerspår näst senast och det blev inget lopp när favoriten kom till ledning så det är inget att säga om. I finalen av Diamantstoet gick det väldigt fort sista 800 och hon var helt ok så hon får göra någon mer start innan vi gör bokslut.

171103
Har gjort det väldigt bra hela hösten och på Bergsåker gick hon bra till slut som trea. Vi har fräschat upp henne efter det och hon startar igen nu på onsdag i Diamantstoet för att försöka komma med till finalen.

170929
Var fantastiskt bra senast och har gått jämnt och bra hela tiden utan att få sätta dit den. Formen är på topp så nu siktar vi på ett försök till Diamantstoet på Bergsåker den 11:e.

170831
Har gått jämnt och bra och varit bra i alla starter men idag blev vi tyvärr felaktigt diskade. Vi tar nya tag och kommer igen.

170801
Tog vi blodprov på efter Lindesberg och det visade sig att hon hade haft en infektion i kroppen. Nu har vi lagt om fodret och senast var hon lite tunt jobbad men gick kanonbra som trea. Formen är uppåt och det blir intressant att se henne på lördag.

170703
Körde jag sist och då blev hon kanske tempotorsk för det var inget drag i henne tyckte jag. Vi har lagt om träningen lite för att försöka få upp morskheten.

170601
Blev det alldeles för tufft för på Solvalla så hon tyckte inte att det var roligt med en fjärdetagg runt hela första sväng. Hon har gjort jättebra lopp utan att få vinna.

170501
Har gått fantastiskt bra hela året utan att få vinna och senast gick hon en jättebra tid. Tanken är att starta på Solvalla den 12:e.

170331
Har fått tre lopp i år och blir bara bättre och bättre. Hon får hårde lopp hela tiden och är värd en femetta närsomhelst.

170301
Har känts jättefin i jobben så det ska bli väldigt intressant att se henne den här säsongen. Det känns att hon har lagt på sig muskler och fått en annan styrka.

170202
Har vi behandlat om och hon fick en väldigt bra återhämtningsperiod. Vi har börjat träna hårt först nu och hon ser fantastiskt fin ut.

170101
Blev lite sliten av hårda banor så vi fräschade upp henne och hon får gå rejäl vinterträning nu när tävlingsbanorna är så ojämna. Vi siktar på att starta igen i mars.

161202
Gjorde en dunderinsats näst senast på Bergsåker i V75 och var klart bra då. Hon var bra även senast men blev lite ömfotad till slut. Hon kändes dock fin för övrigt och hon kommer att starta på under vintern.

161101
Har jobbat på bra och var ute i tisdags men dummade sig tyvärr bakom bilen. Hon känns jättefin och startar på Solvalla på onsdag men har tyvärr fått ett dåligt läge.

161004
Har gjort det jättebra och senast blev hon överkörd som klar tvåa. Hon hängde lite töm då och det visade sig att hon hade känning i ett framknä så hon tas bara lugnt för dagen.

160905
Hade jobbat på riktigt bra och fick visa på Solvalla att hon är stark och rejäl när hon väl fungerar. Vi provar att anmäla till Hagmyren den 10:e.

160802
Är behandlad och vi har varit på återbesök och fått klartecken. Hon känns jättefin i jobb och tanken är att starta i Bollnäs den 12:e.

160630
Var jag lite besviken på på Solvalla näst senast men senast gick hon riktigt bra med ett snabbt slutvarv så det var inte så mycket att säga. Hon får starta på.

160531
Har tränat klart bra en längre tid men har inte riktigt fått till det i lopp. Hon ska ut i breddlopp idag så jag hoppas att det blir bra med poäng så att vi kan starta på kontinuerligt.

160502
Fick aldrig se dagens ljus förrän sista biten på Solvalla och gången efter hade hon spår 12 och fick bara dåliga ryggar igen. Vi laddar batterierna och hon kommer att tjäna fina pengar känns det som.

160331
Kändes jättefin senast men det blev en trång situation så hon galopperade. Hon gick en bra repa efteråt och jag tror att hon får en fin vår.

160229
Har jobbats på riktigt ordentligt en längre tid och har fått något skarpare jobb. Hon ska göra årsdebut på Örebro den 11:e.

160203
Har fått en rejäl träningsperiod och känns stark och fin för dagen. Hon har gått ett rundbanejobb efter 1.22 och det löste hon på ett bra sätt. Det blir något mer sådant innan vi börjar leta lopp.

160102
Svek på Solvalla p.g.a. banan och vi bestämde att det blir uppfräschning inför vinterträningen och hon går rejäla turer för dagen.

151202
Tålde inte alls banan senast utan floppade. Vi beslöt oss för att hon ska få en paus och sedan gå i vinterträning för att bygga upp sig inför nästa säsong.

151101
Visade vilken fin häst och vilken bra styrka hon har på Solvalla och det känns att hon kommer allt mer och då är hon en häst som kan duga i årgångsloppen får vi hoppas.

151001
Körde jag på säkerhet med senast så hon skulle trava ett helt lopp och jag hade även dövat ner henne rejält. Hon skötte sig och var trea och hon får vara med och lära i år. Jag hoppas hon blommar ut till nästa år när polletten ramlar ner.

150903
Fick äntligen visa vilken fin häst hon är näst senast och gick ett rejält lopp. Hon blev alldeles för laddad senast och galopperade direkt men gick en jättebra upphämtning. Bara hon får bukt med sitt humör så blir det riktigt bra.

150803
Har inte fungerat alls när vi har startat utan är finare i jobb och träning. Hon sköter sig exemplariskt då och det gjorde hon även i kvalet så jag hoppas att hon mognar för det är en otroligt fin häst i grund och botten.

150706
Hade inget flyt på midsommar utan fick ingen plats i volten och galopperade. Det var surt för hon kändes jättefin och känns även bra efter det. Hon kommer att starta den 13:e och jag hoppas hon sköter sig och visar sitt kunnande.

150602
Har jag nött på i provlopp med för hon är lite stänkrädd och har sina egenheter för sig. Det har varit nyttigt och jag kommer att köra något sånt jobb igen innan hon startar och tanken är att hon kommer ut till midsommar.

150502
Gjorde en bra debut men blev störd till galopp och var sig inte alls lik efter det senast. Hon får vara med och lära i lite provlopp och få rutin och jag tror mer om henne än vad hon har visat i loppen.

150401
Har utvecklats enormt och kvalade på ett väldigt fint sätt. Det ska bli spännande att börja starta och jag tänkte debutera henne på Romme den 17:e.

150302
Känns jättefin för dagen och gör allt rätt. Hon ska gå några rejälare jobb innan vi kvalar framåt april.

150202
Gör allt rätt och känns jättefin. Hon är stark och rejäl men vi skyndar långsamt med henne.

150107
Är en jättefin häst som gör allt rätt och hon följer träningsschemat på bästa tänkbara sätt. Det finns bra fart i henne.

141205
Är en primadonna som gör allt vi begär och hon har gått mycket backträning i november. Hon har bara fått bygga så vi har inte kört några speciella tider.

141101
Går mycket mängdträning och uppbyggnad och hon är en jättefin häst som gör allt vi begär.

141002
Har gjort allt rätt sedan hon kom och är jättefin. Hon går premielopp inom kort och springer lätt de tiderna i träning.

140831
Är en jättefin, flyfotad dam som har bra driv även om hon inte riktigt vet vad det går ut på än. Fartmässigt går hon premietider men vi ska finslipa henne lite och tanken är att hon går premielopp på Rättvik i slutet av månaden.