El Faro

Valack född 2013-04-20
e. Adrian Chip
u. Calypso di Quattro
ue. My Love Jet
Ägare: Stall Blågul
Uppfödare: Ulla Gustavsson Konsult AB, Vallentuna
svensktravsport

180502
Har fallit tillbaka i lite gamla synder och senast på Rättvik tog han inte riktigt i sista biten. Det kan ha berott på att banan var lite lös för han skakade i bakknäna efteråt och han känns fantastiskt fin i träning. Jag hoppas att han får visa det i nästa start på fredag.

180401
Hade en förkylning som stoppade honom lite men nu är han tillbaka och gick provlopp som han skötte sig bra i. Han blir lite spänd i tävlingsmiljö men blir bättre och bättre och känns stark. Han startar på Hagmyren imorgon.

180302
Körde vi provlopp med för två veckor sedan och han var jättefin. Han åkte sedan på en liten förkylning och tanken var att starta men han får ta det lite lugnt. Han ska få ett banjobb till innan vi tittar i propositionerna.

180206
Trivs väldigt bra hos Ewa och tränar jättebra. Planen är att göra årsdebut i slutet av månaden.

180101
Har blivit väldigt harmonisk och trivs hos Ewa. Han har varit nere och gått två banjobb och känns stark och rejäl så han får träna på så här under januari och februari innan vi tar ut honom.

171201
Trivs väldigt bra uppe hos Ewa med lite lugnare miljö och annan träning. Han känns jättefin för dagen och vi har sagt att han ska få anpassa sig bra där uppe så han får starta i början av nästa år.

171103
Känns fantastiskt fin i träning men har inte alls bjudit till och jag har inte fått till honom i loppen. Han får gå upp till Ewa för att få lite lugnare miljö.

170929
Är en jättefin häst som har ett bra driv i steget. Han får gå något skarpare jobb innan vi startar.