Share Market

160628sharemarket
Valack född 2013-05-21                                Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike
e. Revenue
u. Boot Scoot N.Go
ue. Conway Hall
Ägare: Three Kings HB, Vimmerby
Uppfödare. Tomast Thell, Mantorp
svensktravsport

171103
Var klart bra efter lite längre uppehåll på Romme och spurtade bra efter sen lucka. Senast på Bollnäs blev han lite generad till galopp och sedan passade inte heller banan så den starten glömmer vi. Han känns jättefin i jobb efter det så jag hoppas han får visa det i nästa start.

170929
Fick jag stryka på Rättvik senast för han var inte till sin fördel utan vi har behandlat honom och han har tagit det lugnt. Han får ett rejälare jobb i slutet av månaden och sedan får vi se när det blir start.

170831
Klarade inte sidledsförflyttning i första sväng på Bollnäs senast men kändes jättefin. Jag hoppas att poängen räcker så att vi kan vara med på Rättvik den 9:e.

170801
Fattades det lite i när han startade på Rättvik men idag på Romme visade han att han var sig lik igen efter sen lucka. Han känns uppåt och kan gå en fin höst till mötes.

170703
Var jag inte riktigt nöjd med i senaste jobbet så jag ska lägga om träningen lite. Han känns stark och rejäl men kränger lite i svängarna och eventuellt blir det start i slutet av juli.

170601
Startade på Hagmyren som trea och behövde loppet då men han kändes klart bra. Han tog det bra så nu siktar vi på Bollnäs den 3:e.

170501
Gick provlopp i lördags och blev lite laddad från start och galopperade. Han tappade inte så mycket och gick 1.16 sista varvet på ett jättebra sätt. Jag är nöjd med honom och nästa start är planerad till Romme den 12:e.

170331
Var kanonfin på Örebro och han gör det han ska men inte mer. Han är en fantastisk löphäst och senast gick han en bra tid men var inte lika fin som vid vinsten så vi har behandlat framknäna.

170301
Fick vinna på Gävle på ett väldigt bra sätt och stred tappert hela vägen in i mål. Han var dock inte lika bra senast men vi har maskat av honom och jag tror att det kan ha varit anledningen. Han ska få något skarpare jobb innan vi anmäler igen.

170202
Var bra i comebacken med lite sparat senast och han har tränat jättebra efter det. Tanken var att starta på Färjestad men det blev inställt så han ska ut på Gävle på måndag istället.

170101
Har jobbat jättebra en längre tid och tanken är att starta i början av januari och han får starta på under vinterhalvåret.

161202
Skulle egentligen ha startat men var inte riktigt till sin fördel i ett jobb så vi behandlade honom. Därför tar han det lugnt för dagen.

161101
Har börjat visa stabilare takter och då har resultaten kommit också. Hon ska få en liten speed till för att vara riktigt med och vi siktar på start  på Romme i treåringsfinalen.

161004
Har tidigare inte riktigt fattat grejen men gjorde det senast och då kom vinsten. Jag hoppas det lossnar på allvar för då får vi en rolig höst och vinter.

160905
Blev alldeles för ivrig efter start senast och rullade över i galopp. Det är lite nerver i honom när det blir allvar men i träning sköter han sig riktigt bra och känns stark och rejäl. Vi provar att starta på hemmaplan den 14:e.

160802
Blev generad till galopp efter starta på Lindesberg och blev sedan hängande efter det. Han har sedan tagit det lugnt och ska gå något skarpare jobb till innan han kommer ut i mitten av månaden.

160630
Har jobbat jättebra men klarade helt enkelt inte det snäva femtespåret i debuten så det blev galopp. Hon gick bra efteråt och kommer att starta på.

160531
Springer och är bekväm i jobben men i kvalet var det en helt annan häst och han plockade fram en rejäl skalle. Han ska få några genomkörare och siktet är inställt på att starta innan midsommar.

160502
Har släppt till ordentligt de senaste veckorna och har legat runt 1.20 i jobb. Han kvalar den 6:e.

160331
Tycker jag kommer allt mer och han har gått några jobb efter 1.25. Han ska få några skarpare jobb innan vi tänker på kval.

160229
Har gått väldigt tung träning en tid och det sitter väl i benen för han känns lite ospänstig när vi har kört något banjobb. Han har bra uppfattning och kommer allt mer.

160203
Har faktiskt vuxit till sig och har ett bra driv i steget. Vi har börjat köra lite rundbanejobb och han går 1.25 utan problem.

160102
Kommer allt mer och går mycket backträning. Han känns stark och fin för dagen.

151202
Sköter sig jättebra i träning och vi sa att han skulle få en lite lugnare period efter premieloppet innan det är dags för en rejäl vinterträning.

151101
Har blivit en helt annan häst efter kastration och tar åt sig träningen på ett helt annat sätt. Premielopp var inga problem och nu tränar vi mycket mängd inför nästa säsong.

151001
Är kastrerad och kommer allt mer och han har börjat släppa till lite. Vi tränar på och hoppas att han klarar premielopp under oktober.

150903
Sprang och bromsade så vi kastrerade honom och han tar det bara lugnt. Han är en jättefin travare när han sätter den sidan till och förhoppningsvis blir han bättre som valack.

150803
Har kommit från inkörning i Estland och är opererad för lösa benbitar. Han är en käck häst som tas lugnt för dagen.