Tina Gel

170620tinagel
Sto född 2013-05-30                                   Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike
e. Orlando Vici
u. Lady Mirabelle
ue. Jag de Bellouet
Ägare: Philip konsulting HB, Trollhättan
Uppfödare: Gunnar Lassis & Elisabeth Axelsson
svensktravsport

171103
Galopperade på Åby men det får jag ta på mig för jag tyckte hon gick såpass bra så jag manade på henne en gång för mycket. Det var surt för det var en framskjuten placering som rök. Senast passade inte banan alls och jag har balanserat om och hon känns jättefin i jobb så jag hoppas hon får visa det på Romme.

170929
Var jättefin när hon vann på Rättvik men inte lika fin gången efter trots att hon vann även då. Hon är behandlad och nu siktar vi på V75 på Åby den 14:e.

170831
Var fin i provstarten senast så jag försökte ladda lite men det klarade hon inte utan galopperade tyvärr. Hon kändes jättefin efter det så nu laddar vi för Rättvik den 9:e.

170801
Gillade inte banan på Hagmyren senast utan gav upp för tidigt. Vi har fräschat upp henne efter det och siktar nu på Lördagsloppet. Det ska bli väldigt intressant att se henne på lång distans och hemmaplan.

170703
Känns fantastiskt fin för dagen och har gjort allt rätt men vi ska finslipa lite på startsnabbheten. Hon är stark och rejäl och blir intressant att följa och även om jag inte har hittat något lopp så siktar vi på start i mitten av månaden.

170601
Fungerade inte alls på marknadsfredagen utan galopperade till slut. Hon är åtgärdad i hovlederna efter det och känns mycket bättre så vi siktar på start den 5:e.

170501
Har jobbat jättebra och skulle göra debut men trampade sig. När hon startade på Bollnäs blev hon lite stänkrädd och galopperade men hon känns jättefin så vi laddar för fredag.

170331
Har fått några riktigt rejäla jobb och vi har kört 1.18/1600 m på ett jättebra sätt. Hon känns väl förberedd och hon har alldeles för lite pengar på sig känns det som.

170301
Är en väldigt trevlig häst som vi har tränat på med ett tag och hon känns jättestark och rejäl för dagen. Hon kommer att starta i månadsskiftet.