Västerbo Isolde

170620vasterboisolde
Sto född 2013-04-18                                     Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike
e. Korean
u. Västerbo Prepare
ue. Malabar Circle Ås
Ägare: Rikstravet Stall Leksands IF
Uppfödare: Västerbo Stuteri AB, Heby
svensktravsport

171103
Var ute på Solvalla men blev lite generad till galopp i första sväng. Det var inte riktigt samma tryck i henne när hon startade på Romme som femma så vi tog blodprov och det var lite förhöjt så hon hade någon infektion. Nu är värdena bra och hon tränar fint så hon kommer ut i andra halvan av november.

170929
Räckte inte poängen till på Bollnäs utan hon fick gå ut på Solvalla förra onsdagen. Hon var inte riktigt så toppad som jag trodde så vi tog inte ut henne i finalerna utan laddar om och startar på Rättvik under marknaden då vi även har träff för hästägarna.

170831
Har gått jämnt och bra och gick fantastiskt bra på V75 på Romme. Hon har tagit det loppet bra så nu siktar vi mot Bollnäs den 16:e och försöker att kvala in till finalerna.

170801
Fick starta här hemma istället för på Hagmyren och det gjorde hon med bravur. Det känns som att polletterna börjar trilla ner en efter en och hon är stark och rejäl. Känslan är att hon duger i större sammanhang.

170703
Var ute på midsommarlördagen och tappade från start men gick bra till slut. Det finns mycket att slipa på och eventuellt kommer hon ut på Hagmyren den 16:e.

170601
Har gått väldigt positivt på slutet, både när vi hade kick-off på Rättvik den 15:e och veckan efter. Hon blev sedan lite sliten så vi har behandlat henne och siktar på att starta på Rättvik den 15:e.

170501
Gjorde vi lite småjusteringar på inför Romme och det föll väldigt väl ut och utan en incident i sista sväng tror jag vi hinner dit. Hon har tagit loppet på bästa sätt och jag planerar att starta den 15:e på Rättvik när det är Kick-Off.

170331
Blev alldeles för laddad på Gävle så den starten är det bara att dra ett streck över. Hon bluddrade lite efter det så vi gjorde en caslick-operation och laddar nu för starta på hemmaplan den 11:e.

170301
Behövde loppet näst senast och gick bra in i mål och hon fick sedan visa att ho blev så mycket bättre. Nu laddar vi om batterierna och startar eventuellt på Gävle den 17:e.

170202
Blev åtgärdad efter Rommestarten då hon inte var som bäst och har tagit det lugnt en tid. Hon har tränats upp igen och känns fantastiskt fin efter behandling så tanken är att starta i samband med Kick-offen på Romme den 12:e.

170101
Gjorde ett jättebra lopp i debuten för oss som trea på Solvalla men blev lite hetsig från start och tappade men gick bra efter det. Senast var banan inte till hennes fördel utan hon trampade vatten så den starten är det bara att glömma och vi ska även kolla upp henne efter det.

161202
Är en jättefin häst med rätt inställning som jag körde i debuten. Hon känns lovande och det finns mycket att ta av. Eventuellt startar hon på Solvalla den 14:e.