Starter


171127
Lopp 1, GORGEOUS LIME
Har jag ingen koll på för dagen.

Lopp 2, ÅSTAS LOTTA
Gick jättebra i skiten senast och står bättre till nu än vad hon har gjort på slutet. Det ska bli intressant och hon kan räcka långt.

Lopp 4, TANYA GEL
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen koll på dagsformen.

Lopp 5, BITTER TEARS
Blev det lite trångt åt senast så hon spände sig och galopperade i sista sväng med mycket sparat. Nu är det autostart vilket är en klar fördel och felfri räcker hon långt.

Lopp 6, OUR KREJCI
Har jag kört några jobb med. Läget är dåligt och hon behöver säkert lopp i kroppen men känns fin i träning.

Lopp 7, VIJOLA S.
Kom först för tidigt senast och slappnade av och galopperade bort segern. Hon har bra kapcitet men är svår och måste gå felfri i första hand.

Lopp 8, JUVEL NORRGÅRD
Var bra senast och gick ett väldigt bra slutvarv. Det blir intressant om jag kan hålla ledningen och då tror jag det räcker långt.

Lopp 10, LINGBO HELEN
Skulle jag förflytta i sidled senast och då galopperade hon tyvärr. Det är en fin travare annars men hon måste ha det lite serverat för att komma till sin rätt.

 


171125
Lopp 4, PRINS NORRGÅRD
Fick en vid sista sväng senast men gick jättebra och formen är kanonfin. Han är hygglig ut så vi får se vart vi hamnar men med tempo och bra ryggar kan han vara långt framme igen.

Lopp 6, VÄSTERBO REALWORLD
Kom aldrig till i loppet senast från innerspår så det är inget att säga hon. Hon fick en genomkörare och känns klart bra för dagen så hon kan vara en platsrysare på läget.

 


171124
Lopp 1, CALVADOS HORNLINE
Tjurade till p.g.a. omstarter senast. Nu har vi ett tråkigt läge men med tanke på den fina formen kan han vara en platsrysare om det löser sig.

Lopp 2, TORÖ ELDI
Har gjort det bra i två starter för oss och känns fin efter senaste loppet. Hon kan få en jättefin peng.

Lopp 5, B.B.S.COBRINA
Spurtade riktigt bra efter sen lucka senast och är inte alls så tokig. Nu är det några bra emot men hon kan vara trea, fyra.

Lopp 9, CHAMILLE
Gick bra senast och kan få med sig en bra slant felfri.

Lopp 10, FALLOUT BOY
Har gjort det bra på slutet och kan vara bland de tre.

 


171121
Lopp 11, EQUAL TIME POINT (Ulf Eriksson)
Började det strula för efter kvalet så därför har det tagit lite längre tid att debutera. Han är stark och rejäl och har jobbat bra en längre tid nu. Felfri tror jag han räcker långt.

 


171117
Lopp 2, BITTER TEARS
Strök jag för karledsproblem senast men hon känns stark och rejäl för dagen så det ska bli spännande att se nu när det blir allvar. Det känns som att hon har mognat och felfri har hon bra styrka och fart.

Lopp 4, VÄSTERBO ISOLDE
Har dragits med lite dåliga blodvärden men är helt återställd nu och hon har gått ett rejält jobb. Hon kändes jättefin men har inte toppform. Läget är bra så med klaff kan hon vara en platsrysare.

Lopp 11, RÖJAR RALF
Har jag ingen koll på.

Lopp 12, VIJOLA S.
Är fartfylld men strular ofta till det. Felfri har hon bra fart för klassen.

 


171114
Lopp 1, HÖSTBO ANITA
Var inte alls på humör senast så den starten är det bara att glömma. Hon känns fin i jobb men står lite hårt inne i loppet. Felfri kan hon dock få med sig en fin slant.

Lopp 2, LADY X.
Skötte debuten på bästa tänkbara sätt. Hon är förnuftig och travsäker så jag tror det kan räcka långt.

Lopp 3, HAGAZ EUPHORIA
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, COYOTE ROADRUNNER
Gick jättebra senast men möter några bra nu. Med lite klaff kan han vara en platsrysare.

 


171109
Lopp 1, GINGER LYNN
Gick bra senast men behöver något lopp till innan formen sitter där. Hon får smyga med och vi hoppas på tempo och bra ryggar.

Lopp 2, TINA GEL
Känns fantastiskt fin i jobben så utan strul tror jag hon räcker långt.

Lopp 3, CHE BOKO
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, ÅSTAS LOTTA
Har fått ett kanonläge men möter en del bra hästar. Hon kan tjäna en fin peng på läget.

Lopp 10, POPPINS
Var det ett tag sedan jag körde. Hon vill  smyga och med rätt resa är hon en platsrysare.

 


171108
Lopp 10, VÄSTERBO REALWORLD
Har varit ifrån ett tag men känns jättefin i träning. Hon kan inte utnyttja läget men jag hoppas att vi inte hamnar för långt bak. Med lite flax är jag inte främmande för att vi kan vara bland de tre för hon är inte sämre än någon annan.

 


171107
Lopp 3, SHARE MARKET
Är klart bättre än vad raden visar och fick ett bra läge för hans del. Vi möter några bra så kan han vara bland de tre är jag väldigt nöjd.

Lopp 4, PRINS NORRGÅRD
Har formen på topp men det var någon bra med här. Om det inte strular allt för mycket under vägen ska han segerstrida.

Lopp 5, INKAH
Var det ett tag sedan jag körde. Det är en fartfylld häst med ett bra läge så felfri kan vi vara långt framme.

Lopp 6, CALVADOS HORNLINE
Har kanonförutsättningar här och som han känns i jobb ska det bli intressant. Jag hoppas att vi kan komma till ledning utan att det kostar för mycket.

 


171103
Lopp 2, NELLI FINITO
Blev jag kvar med lite sparat med i debuten och hon är inte alls så tokig. Hon kan i alla fall vara bland de tre med det fina läget.

Lopp 3, JUVEL NORRGÅRD
Var inte riktigt som hon varit i de tidigare starterna senast men känns klart bra i jobben. Hoan kan låga 1.17-tider så jag hoppas det kan räcka långt.

Lopp 5, SLETTVOLL ELLI
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, QUAND VENEZ VOUS
Behövde loppet ssenast men fick sämsta tänkbara läge nu så vi får hoppas att hon får med sig en fin slant hem.

Lopp 12, BJÖRKBACKA JENTA
Har jag ingen koll på.

 

dalatravet_rattvik
171023
Lopp 1, ROSSI ONE
Har inte fungerat fullt ut på slutet. Han är kapabel så felfri är vi med i segerstriden.

Lopp 2, TODD TABAC
Får starta nu när det är hemmaplan men loppet är inte optimalt. Jag hoppas han går felfritt och tjänar en peng.

Lopp 3, EL FARO
Blev för ivrig från stat senast så jag får ta på mig galoppen. Det är en fartfylld häst som känns bra i träning men han måste först och främst fungera.

Lopp 4, QUAND VENEZ VOUS
Laddade jag lite med senast och det blev galopp. Han är annars travsäker och har bra form så vi hoppas på en framskjuten placering.

Lopp 5, NELLI FINITO
Är en fin häst men jag har ingen riktigt koll.

Lopp 6, HÖSTBO ANITA
Galopperade när hon skulle byta spår senast. Hon känns fin och har bra fart men möter tuffa hästar så jag hoppas hon går felfritt och tjänar pengar.

Lopp 7, HAMRAS PIRAT
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, TINA GEL
Överforcerade jag lite senast med en fin peng på gaffeln. Nu har vi ett lurigt läge men utan strul och felfri är hon med i segerstriden.

 

dalatravet_rattvik
171015
Lopp 9, COYOTE ROADRUNNER (Linda Artursson)
Har bytt miljö och har fått träna på och han känns jättefin i jobben. Med tanke på det tycker jag han ska sluta långt framme.

 


171014
Lopp 1, HÖSTBO ANITA (Linda Artursson)
Klarade debuten på bästa tänkbara sätt och bör ha gått framåt med det. Nu har hon ett bra läge och felfri är hon med och gör upp om det.

Lopp 8, ÅSTAS LOTTA (Linda Artursson)
Fick dåliga ryggar hela tiden senast men svarade för en bra insats så formen är klart bättre än raden. Nu är det några bra på tillägg men hon kan vara en platsrysare.

 

aby
171014
Lopp 8, TINA GEL
Har gjort det jättebra på slutet så det blir intressant att testa V75. Hon är stark och rejäl men kan tyvärr inte öppna från början så vi får förlita oss på turen. Kommer vi loss och får ryggar kan hon räcka långt.

 


171013
Lopp 4, INSIGNIA
Är en fin häst som blev lite tempotorsk senast. Hon kan få med sig en fin slant om inte spåret strular till det för mycket.

Lopp 5, VÄSTERBO ISOLDE
Blev lite generad seanst och kom inte in i rytmen så därför blev det galopp. Hon känns fin i träning men har ett tråkigt läge. Hon är dock klart bättre än vad hon visat i de två senaste starterna.

Lopp 10, EL FARO
Är en jättefin häst som känns bra i jobben så vi provar att starta och det här blir ett test hur han är i tävlingssammanhang. Han känns kapabel och har lätt för sig så det blir intressant.

Lopp 11, SHARE MARKET
Fungerade inte när vi skulle starta på Rättvik och han har fått träna på och känns fin i jobb. Läget är bra och han ska räknas tidigt.

 

bergsaker
171011
Lopp 9, VÄSTERBO REALWORLD
Gick fantastiskt bra senast men har ett tråkigt läge nu. Jag hoppas det blir lite körning från början så att vi kan slinka ner. Loppet är passande så jag tycker hon ska streckas.

 


171006
Lopp 1, TOM TRANA
Har jag ingen riktig koll på.

Lopp 2, RALLY FRANS
Har gjort det jättebra men kom aldrig till från femtespår senast så det är inget att säga om. Härifrån får vi en vettig position och han ska räknas tidigt.

Lopp 4, LIGHT MY DREAMS
Behövde loppet senast och bör vara klart förbättrad nu men vi hoppas på pengar i första hand.

Lopp 8, CALVADOS HORNLINE
Hade ett tråkigt läge senast så den starten glömmer vi. Nu är det några bra på tillägg men han kan vara en platsrysare.

Lopp 9, INSIGNIA
Har jag ingen koll på för dagen.

 


171006
Lopp 3, VÄSTERBO ISOLDE (Ulf Eriksson)
Behövde loppet senast och nu återgår vi till den gamla balansen. Spåret ska inte vara några bekymmer och felfri kan hon duga långt.

Lopp 4, PRINS NORRGÅRD (Ulf Eriksson)
Är klart bättre än raden och har inte fått någon utdelning på slutet. Nu har han bakspår på tillägg så det behövs mycket tur.

 


171003
Lopp 1, ÅSTAS LOTTA (Leif Witasp)
Hade varit ifrån inför senaste starten och behövde det loppet. Hon kom aldrig riktigt in i matchen utan det gick helt enkelt för fort. Nu är det lämpligare motstånd så med lite klaff kan hon vara bland de tre.

Lopp 7, CUPRA (Leif Witasp)
Är en jättefin travare men hon måste i första hand gå felfritt. Sköter hon sig tror jag hon slutar långt framme.

 


170928
Lopp 1, HÖSTBO ANITA
Har tränat bra en längre tid och det kär alltid intressant med debutanter. Jag hoppas hon går felfritt i första hand och sköter hon sig kan hon en bra tid men hur långt det räcker är svårt att säga.

Lopp 3, JUVEL NORRGÅRD
Var klart förbättrad senast och kändes stark och rejäl. Fjärdespår kan vara lite lurigt så jag hoppas hon går felfritt i första hand men fart finns för att sluta långt framme.

Lopp 6, UPTOWN SALLY
Behöver säkert mer tempo innan vi kan tro på några stordåd. Det är klart positivt med bara två på start så vi får en vettig position.

Lopp 9, TODD TABAC
Har tränat på som normalt och trivs på distansen. Läget är bra men han måste sköta sig och då kan han få en fin peng.

Lopp 10, MALIN BLÅGUL
Har jag ingen koll på.

 


170926
Lopp 4, K.A.ONLINE
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på dagsformen.

Lopp 8, LIGHT MY DREAMS
Har jag kört några jobb med och hon har varit borta ett tag så hon behöver säkert lopp i kroppen.

 

hagmyren
170925
Lopp 4, GINGER LYNN
Var helt ok senast men det saknades lite lopp i henne så hon ska vara förbättrad till denna gång. Vi smyger med och hoppas på en fin slant.

Lopp 6, VIJOLA S.
Är en fin häst med bra fart i benen och felfri ska det bli intressant att se hur långt det räcker.

Lopp 8, TAMS VIKTOR
Är en jättefin travare som dock är lite uppanmäld. Felfri springer de dock inte ifrån honom.

 

dalatravet_rattvik
170924
Lopp 1, CUPRA (Linda Artursson)
Bet fast i vänstertömmen senast och galopperade när jag skulle korrigera henne. Hon hade fått en riktigt fin peng annars och gick bra efter det så hon är klart mycket bättre än vad raden visar. Felfri är hon med och gör upp om det.

 

farjestad
170923
Lopp 3, ÅSTAS LOTTA
Har varit borta ett tag men vi har siktat på det här loppet. Hon har gått rejäla jobb och känns jättefin men loppet blev hårdare än vi trodde. Det ska ändå bli intressant att se hur hon står sig.

Lopp 11, VÄSTERBO REALWORLD
Har gått jämnt och bra lopp en längre tid och hon gillar distansen. Formen är bra och hon kan vara en platsluring med rätt lopp.

 


170922
Lopp 3, RALLY FRANS
Har det äntligen börjat att lossna för och han börjar förstå vad det går ut på. Han vann på ett bra sätt senast och känns fin efter det. Normalt sett klarar han spåret och vi får se hur långt det räcker.

Lopp 6, CALVADOS HORNLINE
Har gjort bra och rejäla insatser men fick tyvärr sämsta tänkbara läge. Han står annars helrätt inne i loppet men spåret grusar chanserna.

 


170920
Lopp 7, VÄSTERBO ISOLDE
Har inte startat på ett tag och behöver säkert lopp i kroppen. Läget är dessutom dåligt så jag får köra lite på chans och hoppas på en bra slant.

 

dalatravet_rattvik
170918
Lopp 1, QUAND VENEZ VOUS
Gick bra senast. Nu blir det ingen ledning men det är ett litet fält och jag hoppas att det blir lite körning.

Lopp 3, TINA GEL
Var jättefin seanst och kändes stark och rejäl. Distansen passar bra men läget är tråkgit och honkommer att tappa från början. Jag hoppas att det inte strular för mycket udner vägen får då ska hon räknas med bra chans.

Lopp 5, JUVEL NORRGÅRD
Har varit borta ett tag men har känts fin i provlopp så jag hoppas det har släppt lite för henne. Hon är en jättefin travare men spänner sig när det blir lopp så jag är nöjd om hon sköter sig i första hand.

Lopp 6, ERSA VICTOR
Är en fin häst som jag dock aldrig har kört i lopp. Jag hoppas vi kan få en fin slant.

Lopp 7, GINGER LYNN
Fick ett litet sår så vi strök henne senast. Hon känns fin i jobben men behöver kanske loppet i kroppen innan hon har toppform. Vi har i alla fall ett bra smygläge.

Lopp 8, CUPRA
Är en fin travare som har fart när hon går felfritt och härifårn ska hon trampa iväg. Hon är kanske lite uppanmäld men har alldeles för lite pengar på sig så vi får se hur långt det räcker.

Lopp 10, ROSSI ONE
Galopperade på en för stum bana seanst. Han är stark och rejäl coh ska normalt sett ha bra chans.

Lopp 11, PETTER UDSEN
Gick bra senast på en bra tid men det räckte tyvärr inte. Om det inte strular för mycket ska han räknas.

 

bjerke
170910
Lopp 1, SE PÅ MIG
Gick fantastiskt bra i kvalet och hon utvecklas hela tiden. Det ska bli väldigt spännande med finalen och loppet är väldigt öppet. Om det klaffar kan hon vara långt framme.

 

dalatravet_rattvik
170909
Lopp 1, OPSETH SARVVIS
Har jag ingen koll på.

Lopp 2, UPTOWN SALLY
Var det länge sedan jag körde så jag har dålig koll på dagsformen.

Lopp 3, TINA GEL
Har känts fin efter startgaloppen på Dannero och är stark och rejäl. Normalt sett ska hon vara med i segerstriden.

Lopp 7, SHARE MARKET
Blev lite för laddad när jag skulle byta spår senast men kändes fin för övrigt. Nu har vi ett tråkigt läge så vi får hoppas att det blir tempo och överpace.

Lopp 8, QUAND VENEZ VOUS
Blev lite för laddad senast så jag släppte ledninge och han höll godkänt. Om han håller sig lugn och vi kommer till ledning vill jag gärna prova där.

Lopp 9, SPLENDID JOVIJAL
Har jag ingen koll på.

Lopp 10, RALLY FRANS
Var väldigt positiv senast och i ett sådant här lopp ska han vara långt framme.

 


170908
Lopp 5, TODD TABAC
Fungerade inte alls senast. Det gäller att köra felfritt i första hand och sköter han sig kan han tjäna en fin slant.

Lopp 7, PRINS NORRGÅRD
Kom aldrig in i loppet senast och det gick för sakta. Han är klart bättre än raden så med lite flax kan han vara en platsrysare.

Lopp 11, CALVADOS HORNLINE
Gick bra senast utvändigt ledaren. Jag försöker matcha honom i lite snällare sällskap och se om han tänder till och normalt sett är han bland de tre.

 

mantorp
170904
Lopp 4, AL’S ORLANDO BOY
Var det ett tag sedan jag körde. Läget är dåligt så vi måste ha tur.

Lopp 6, PETTER UDSEN
Känns fin för dagen men tyvärr fick vi ett dåligt läge så vi får förlita oss på turen.

 

dalatravet_rattvik
170831
Lopp 1, CUPRA (Linda Artursson)
Är en jättefin travare som spänner sig när det blir lopp. Jag hoppas att startbilen hjälper till så hon går felfritt och hon har bra fart för klassen så hon kan sluta långt framme.

 

hagmyren
170831
Lopp 1, VÄSTERBO CAYENNE
Var väldigt fin på Eskilstuna men det blev lite negativt när jag ryckte tussarna för hon sprang och väntade in de andra. Nu har vi ett lite knöligt läge men hon bör ha gått framåt med lopp i kroppen så utan strul kan hon dyka upp bland de tre.

Lopp 6, VÄSTERBO REALWORLD
Har gått jättebra på slutet så hon är värd en femetta. Om inte läget strular till det för mycket är hon en av de som räknas.

Lopp 10, CALVADOS HORNLINE
Har perfekta förutsättningar med voltstart och kort distans. Han är en humörshäst men vaknar han på rätt sida är han långt framme i ett sådant här lopp.

 

bjerke
170829
Lopp 1, SE PÅ MIG
Gick jättebra i Kriteriefinalen och hade lite sparat. Nu har vi ett bra läge så jag är inte främmande för att vi kan ta en finalplats igen.

 


170828
Lopp 2, INKAH
Är ett fint kallblod som dock har lite nerver. Felfri kan hon gå en bra tid men hon måste i första hand sköta sig och sedan får vi se hur långt det räcker.

Lopp 4, KUNSTU FLICKA
Kom helt fel på det senast. Nu har vi ett mycket bättre läge och formen är bättre än raden.

Lopp 5, VALLA GLÖD
Har jag ingen koll på för dagen.

Lopp 7, GINGER LYNN (Ibrahim Michael Camera)
Fick vi stryka för halsinfektion senast men hon har tränat bra efter det. Hon känns fin i jobben och det här ser intressant ut.

Lopp 8, QUAND VENEZ VOUS
Var sig lik senast men kom aldrig någon vart. Nu har vi ett bra läge så han kan vara en platsrysare.

Lopp 9, HIGHWAY PATROLMAN
Var det länge sedan jag körde. Han har gått jämnt och bra en längre tid men nu var det någon oslagbar med. En plats bakom den kan vi kanske ta.

Lopp 10, KEEPONDOINIT
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på dagsformen.

 

bergsaker
170825
Lopp 7, TODD TABAC (Christoffer Eriksson)
Är ute på väldigt passande distans och om han går felfritt så tror jag att han får med sig en fin slant hem men man vet ju aldrig vilket humör han är på.

 

etunany
170822
Lopp 6, PRINS NORRGÅRD
Var jättebra senast och det känns som att formen håller i sig. Om inte läget strular till det för mycket ska han ha en vettig chans.

Lopp 8, VÄSTERBO CAYENNE
Reste dåligt senast och hade druckit dåligt så den starten är det bara att glömma. Hon känns fin i jobben igen men jag vill se att hon gör ett bra lopp innan jag har för stora förväntningar. Särskilt med tanke på senast.

 


170821
Lopp 5, SHARE MARKET
Gick bra senast och spurtade bra efter sen lucka. Nu har vi ett bra läge och det känns som att han börjar hitta formen så det kan bli intressant.

Lopp 8, RALLY FRANS
Är klart bättre än raden och senast strulade det när snöret till rycktussarna gick av men han gick klart bra ändå. Nu är det ett jämnt och bra lopp och han är med där framme direkt så han kan dyka upp bland de tre.

 


170819
Lopp 2, KUNSTU FLICKA
Gick riktigt bra senast men fick lite för dåliga ryggar. Hon gick bra till slut och är klart bättre än raden så hon kan vara en platsrysare.

Lopp 4, PETTER UDSEN (Fredrik Berg)
Har gått jämnt och bra en längre tid men behöver ha tempo och ryggar. Med klaff kan han vara långt framme.

Lopp 8, VÄSTERBO ISOLDE
Har jättefin form och gick jättebra senast. Nu har vi åter ett tråkigt läge så det ser lite surt ut på förhand och vi får förlita oss på turen.

 


170818
Lopp 5, JEPPAS PRONTO
Har inte startat på ett tag utan det har bara strulat. Han känns fin i jobben men han får smyga med och få lite tempo i sig. Det är en jättefin häst men med tanke på att att han har varit borta länge ligger jag lågt.

Lopp 7, QUAND VENEZ VOUS
Var sig inte alls lik senast och det var inte det riktiga trycket i henne. Nu möter vi en del hårda hästar och från ett dåligt läge får vi förlita oss på turen.

Lopp 9, VÄSTERBO REALWORLD (Kaj Widell)
Gick jättebra senast efter sen lucka. Nu gör hon första starten över tre varv men jag tror inte det är några problem. Det ska bli intressant att se hur hon står sig.

Lopp 11, QUANTUM GODSPEED
Har jag dåliga koll på dagsformen.

 

dannero
170813
Lopp 6, SE PÅ MIG
Var bra i försöket och nu gör vi lite ändring till finalen med rycktussar och jänkarvagn. Hon är under kraftig utveckling och bör rekordsänka en bit. Om hon kan vara fyra, femma är jag jättenöjd.

Lopp 7, TINA GEL
Var bra senast men behöver ha lite tur. Hon är mer stark än speedig så kan vi slinka ner och det blir tempo är jag inte främmande för att hon är långt framme.

 


170812
Lopp 3, TODD TABAC (Linda Artursson)
Ska det bli väldigt intressant att se på lång distans och jag tro han bara är gynnad av det. Det är ett litet fält så felfri tror jag han är med och gör upp om det.

 

dalatravet_rattvik
170805
Lopp 2, CALVADOS HORNLINE (Susanne H Osterling)
Går bäst för tjejer så därför får Susanne prova. Han är hygglig ut och kan få en bra position. Formen är god så med lite röta kan han vara fyra, femma.

Lopp 2, TINA GEL
Gillade inte banan senast men har tränat bra efter det. Hon känns jättefin i jobben så med överpace och lite flyt tror jag hon är en av de som kan vara långt framme.

Lopp 2, VÄSTERBO REALWORLD (Örjan Kihlström)
Gick faktiskt jättebra senast och var tunt jobbad inför den starten. Med Örjan kan allt hända och hon har form för att sluta långt framme.

Lopp 3, ÅSTAS LOTTA
Har gjort det jättebra på slutet men nu möter vi väldigt bra hästar så jag får vara nöjd med pengar.

Lopp 6, VÄSTERBO ISOLDE
Var jättefin senast med krafter sparade. Nu var det synd på läget men blir det väldigt överpace och vi har lite flyt är jag inte främmande för att hon kan vara med där framme.

Lopp 12, RALLY FRANS
Står lite hårt inne och fick även ett tråkigt läge men han känns förnuftig och fin och kommer allt mer. Han kan få med sig en fin slant.

 


170804
Lopp 2, JUVEL NORRGÅRD
Känns klart bra i träning och hon kan bättre än vad hon har visat. Jag försöker i första hand köra felfritt och se att hon går till slut.

Lopp 4, SHEENA PUNK ROCKER
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, PETTER UDSEN
Har bra form men han har varit lite besvärlig med voltstart. Nu har vi dock ett bra läge så jag hoppas han går felfritt för då kan han vara en platsrysare.

 


170728
Lopp 4, TODD TABAC
Var inte harmonisk senast så vi har kollat tänderna på honom. Han var fin i jobb i veckan så det verkar inte vara några fel på formen och felfri tjänar han en slant.

Lopp 6, QUAND VENEZ VOU
Var bra i försöket på Rättvik. Han är hygglig ut och jag hoppas vi kan behålla ledningen för då är mycket vunnet och isåfall slutar han långt framme.

Lopp 11, ÅSTAS LOTTA
Blev lite generad till galopp senast och gick för fullt i det läget. Felfri är hon med och slåss om segern.

Lopp 12, PRINS NORRGÅRD
Blev det fel för senast och vi kom ingenvart. Han känns jättefin i jobben så jag hoppas han kan få full utdelning nu.

 

ostersund
170726
Lopp 8, PETTER UDSEN
Har bättre form än raden och klaffar det med tempo och bra ryggar kan han vara en platsrysare.

 

dalatravet_rattvik
170724
Lopp 3, RALLY FRANS
Känns jättefin i träning och han bör klara det snäva spåret. Kan han vara trea, fyra är vi nöjda.

Lopp 4, VÄSTERBO ISOLDE (Leif Witasp)
Har tränat på bra och har ett kanonläge nu. I ett öppet lopp är hon en av de som kan vara långt framme.

Lopp 5, CALVADOS HORNLINE (Hans G Eriksson)
Har dragits med tråkiga utgångslägen och har bättre form än vad raden visar. Jag hoppas han kan komma ner i slagläge och tjäna en fin slant.

Lopp 7, VÄSTERBO REALWORLD (Olli Koivunen)
Ha dragits med lite dåliga blodvärden och har tagit det lugnt efter senaste starten. Hon knäns helt ok nu och var fin i jobb i veckan. Normalt sett ska hon dyka upp i segerstriden.

Lopp 9, SHARE MARKET
Har varit behandlad efter senaste starten och har jobbat bra inför den här. Nu har vi ett kanonläge så det ser intressant ut för hans del.

 

dalatravet_rattvik
170717
Lopp 1, CUPRA
Blev alldeles för laddad från ett snävt andraspår senast. Nu har vi ett bättre läge och felfri har hon bra fart och kan dyka upp där framme.

Lopp 5, TODD TABAC
Har återfallit i gamla synder och jag ska ändra lite på utrustningen till den här starten. Fart finns men han måste gå felfritt i första hand.

Lopp 6, JAQUELINE COGER
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, TOTAL DARKNESS (US)
Är en jättefin häst som var fin i kvalet men han behöver säkert mer tempo i kroppen innan han kan slåss om någon värre placering.

Lopp 10, JOHANNES SISU
Var bra senast jag körde och är lite på gång. Med klaff på loppet kan han vara långt framme.

 

hagmyren
170716
Lopp 2, SE PÅ MIG
Har gjort det bra i sina två starter och kommer allt mer. Nu har vi ett bra läge och felfri tycker jag hon kan vara långt framme i ett öppet lopp.

Lopp 3, CHAMILLE
Gick helt ok senast men jag får försöka att inte vara lika offensiv nu och vi hoppas på en peng.

Lopp 6, TINA GEL
Kan det vara lite galopprisk från fjärdespåret men hon är stark och rejäl annars. Utan strul ska hon vara långt framme även nu.

Lopp 9, B.B.S.DAY DREAM
Har jag ingen koll på.

 


170711
Lopp 1, ROSSI ONE
Är en stänkrädd häst så ledning är mycket vunnet och då kan det vara en bra chans.

Lopp 4, PRINS NORRGÅRD (Hans T Andersson)
Galopperade tyvärr i den giltiga starten senast men känns jättefin i träning. Han har en väldigt missvisande rad så med lite flyt är han en av de som gör upp om det.

Lopp 9, CHAMILLE
Har jag ingen koll på för dagen.

 

dalatravet_rattvik
170710
Lopp 1, JUVEL NORRGÅRD
Var fin i debuten och det känns att hon har tagit loppet på bästa. Hon känns travsäker och fin och kan rekordsänka så vi får se hur långt det räcker.

Lopp 2, UNTORPA GEL
Har jag ingen koll på.

Lopp 3, CUPRA
Är en lite vass dam som har blivit jättefin i jobben på slutet och är mer harmonisk. Det finns en viss galopprisk men hon har bra fart så felfri ska det bli intressant att se hur hon står sig.

Lopp 4, PETTER UDSEN
Var helt ok senast men blev lite tempotorsk. Jag tror distansen passar bra och felfri kan han vara en platsluring.

Lopp 5, IDA MOLLYN
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, GINGER LYNN
Gick ett bra lopp på Lindesberg och spurtade bra. Om det blir tempo och vi får bra ryggar kan hon få med sig en fin slant igen.

Lopp 8, COYOTE ROADRUNNER
Behövde loppet senast och gick med bra spänst över mål. Fältet är litet men bra så jag hoppas vi får smyga med och att hon får med sig en fin slant.

Lopp 9, CHARMANTE AMOK
Se witasp.se

Lopp 10, CALVADOS HORNLINE
är riktigt bra för dagen men får dåliga lägen hela tiden. Jag hoppas det blir rejäl körning för då är han inte sämre än någon annan i loppet.

 

dalatravet_rattvik
170703
Lopp 2, AVANTIS RED WITCH
Har jag ingen koll på.

Lopp 4, XANTHIS ONE (Per-Olov Brasar)
Sprang och slirade senast och kunde inte göra sig själv rättvisa. Han har gått jämnt och bra annars så klaffar det med tempo och ryggar kan han vara bland de tre.

Lopp 5, TITAN ARROW
Har jag ingen koll på.

Lopp 5, COYOTE ROADRUNNER (Bengt-Erik Olsson)
Har känts jättefin i jobben och vi har siktat på det här loppet så det var surt med läget. Han behöver mycket tur så vi får se hur långt det räcker.

Lopp 6, RALLY FRANS
Fick ta igen sig lite efter många hårda lopp. Nu blir det första starten med rycktussar och han har svarat bra på det i träning. Läget är bra så han kan dyka upp bland de tre.

Lopp 8, OUR KREJCI
Blev det för tuff inledning för senast och hon låg på under vägen så det ebbade ut lite. Hon känns jättefin för dagen och har bra förutsättningar så jag räknar med att hon slutar långt framme.

Lopp 10, ZILLE CROFTER
Har jag ingen koll på.

 


170703
Lopp 7, ÅSTAS LOTTA (Kaj Widell)
Har gått fantastiskt bra på slutet och vann även bakifrån senast. Nu provar vi i detta sammanhang och det ska bli intressant att se hur hon står sig.

 


170629
Lopp 5, PRINS NORRGÅRD (Linda Artursson)
Tror jag det blev för täta starter för när han floppade på Rättvik men han var bra gången innan. Nu har han ett chansartat läge men han är bättre än raden och kommer han till är han med i segerstriden.

Lopp 7, PETTER UDSEN (Linda Artursson)
Har inte kommit med i lopp i sin klass så det har blivit en lite ofrivillig paus. Han känns jättefin i jobb och om inte läget strular till det kan han dyka upp långt framme.

 

orebrony
170629
Lopp 4, CALVADOS HORNLINE
Var bra senast från ett tråkigt läge och gick bra till slut. Det känns som att formen börjar infinna sig så jag hoppas vi kan ha lite flyt med positionerna för då är han en platsrysare.

Lopp 10, TIDE WATER
Gick helt ok i montén senast. Hon är klart bättre än raden men är en humörshäst. Nu rycker vi skorna och sätter på en jänkarvagn så jag hoppas det ger effekt.

 

dalatravet_rattvik
170624
Lopp 9, VÄSTERBO ISOLDE (Jorma Kontio)
Har ett bra läge men hon kan inte hålla ledningen. Om hon får lucka till slut är hon inte chanslös i ett sådant här lopp.

 

lindesberg
170624
Lopp 4, GINGER LYNN
Åkte på en halsinfektion senast så vi fick stryka. Hon känns bra i jobb efter det och är klart bättre än raden men nu har vi ett chansartat läge så vi får hoppas på tur.

Lopp 5, JENNY COUNTACH
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, VÄSTERBO REALWORLD
Var det länge sedan jag körde nu och hon har gått jämnt och bra hela året. Om det inte strular för mycket tycker jag hon är med och gör upp om det.

 

dalatravet_rattvik
170622
Lopp 1, SE PÅ MIG
Gick det för fort för en bit senast så hon tog några galoppsteg och annars hade hon slutat långt framme. Det är en jättefin häst som ska klara spåret och jag tycker hon är en av de som ska räknas tidigt.

Lopp 5, QUAND VENEZ VOUS
Var faktiskt jättebra senast på Solvalla. Nu möter vi lättare motstånd och har även ett bättre läge så han ska nog vara bland de tre.

Lopp 6, VÄSTERBO CAYENNE
Har inte startat på väldigt länge men är mycket jobbad. Hon behöver säkert loppet i kroppen men känns jättefin i träning så det ska bli intressant att se hur långt hon duger.

Lopp 9, SLOTTS LYNET
Har det inte funnits några passande lopp åt och han står lite hårt inne här. Läget är dock bra men jag vill i första hand att han sköter sig och går felfritt. Fart finns för att vara långt framme.

Lopp 11, TINA GEL
Gick fantastiskt bra senast och utan några större incidenter ska hon räknas i ett sådant här lopp.

 


170616
Lopp 2, SUITED BROLINE
Har jag ingen koll på.

Lopp 7, TINA GEL
Gick bra över mål senast och behövde loppet så hon ska ha gått framåt rejält med det. Nu blir det jänkarvagn på och om allt klaffar kan hon tjäna en riktigt fin peng.

Lopp 10, ÅSTAS LOTTA
Var jättefin senast och inget tyder på att formen är avvikande. Läget är bra och kommer vi till ledning är mycket vunnet.

Lopp 11, HERR JÄGER
Har jag ingen koll på för dagen.

 


170615
Lopp 7, SAHARA SUN
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen koll på formen.

Lopp 8, TORÖ ELDI
Brukar göra det hon kan hela tiden. Hon är startsnabb och kan få en bra position så vi hoppas på en fin peng.

Lopp 9, CALVADOS HORNLINE
Gick bra senast och känns klart uppåt i träning. Från det här läget måste vi dock ha mycket tur på vägen.

 

dalatravet_rattvik
170615
Lopp 1, FAKSI LINN
Är inte alls så tokig men behöver ha lite tur på vägen. Vi siktar på en fin peng.

Lopp 4, VÄSTERBO ISOLDE
Har varit borta ett tag men känns klart bra i jobben. Vi har ett bra smygläge så hon kan vara bland de tre.

Lopp 5, JUVEL NORRGÅRD
Är en jättefin häst som kan hetsa upp sig lite. Nu är läget bra för hennes del och jag är nöjd bara hon gör ett bra lopp och går rejält till slut.

Lopp 6, JOHANNES SISU
Har jag ingen koll på för dagen.

Lopp 7, PRESIDENT NORRGÅRD
Tror jag banan spelade honom ett spratt senast så han galopperade 600 kvar. Han har för lite pengar på kontot så normalt sett ska han dyka upp långt framme.

Lopp 10, XANTHIS ONE
Gick jättebra senast och bör klara spåret. Det är några bra på tillägg men han tjänar en fin peng igen.

 


170609
Lopp 4, TIDE WATER (Jenny Björk)
Blev det fel för senast på Rättvik när den i dödens svarade så den starten är det bara att glömma. Hon tog loppet bra och jag har en känsla för att hon går bättre i monté och förutsättningarna är bra.

 


ostersund
170609
Lopp 5, TODD TABAC
Gick jättebra senast och nu står han för en gångs skulle bra inne i loppet. Jag hoppas vi kommer bra på det från springspår och felfri tror jag han är en platsrysare.

Lopp 9, OLYMPIA GOLD
Har jag ingen koll på.

 

orebrony
170608
Lopp 6, VÄSTERBO REALWORLD (Kaj Widell)
Har fått en liten paus efter ett hårt lopp senast och hon känns jättefin i träning igen. Spåret är inte det bästa men får hon lucka till slut är hon inte helt avsågad.

 

dalatravet_rattvik
170605
Lopp 1, TINA GEL
Har inte fungerat i två starter och är åtgärdad efter senast. Hon känns fin i träning så jag förväntar mig en bra insats.

Lopp 2, PRINS NORRGÅRD
Satt fast med allt sparat senast och var väldigt positiv. Nu blir det tätt mellan starterna så det blir ett snällt upplägg även nu. Han är klart bättre än raden så vi hoppas på lite flyt.

Lopp 3, ENG STEGG
Var det länge sedan jag körde så jag har dålig koll på dagsformen.

Lopp 4, OUR KREJCI
Hade ett dåligt läge senast och hamnade helt fel på det. Nu har vi ett kanonläge och hon känns klart bra så hon kan vara bland de tre.

Lopp 5, LEONORA CHRISTINA
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, RALLY FRANS
Var helt ok senast. Han är travsäker och bra så spåret ska inte vara några problem. Nu möter vi några bra på tillägg men han kan vara bland de tre ändå.

Lopp 7, XANTHIS ONE (Linda Artursson)
Kom aldrig in i loppet senast så den starten är det bara att glömma. Han känns fortsatt fin och har ett bra läge så han kan dyka upp bland de tre.

Lopp 8, TIDE WATER
Var positiv i monté senast. Hon kan vara osäker med voltstart men nu har vi ett bra läge. Hon är väldigt humörbetonad men har hon vaknat på rätt sida kan hon vara långt framme.

Lopp 9, HOLLYFIELD
Har jag ingen koll på.

 


170603
Lopp 1, SE PÅ MIG
Är en jättefin häst som har gjort allt rätt så det ska bli intressant att se vart hon står i lopp. Hon känns traväsker och rejäl men det är alltid svårt att bedöma chanserna i sådana här sammanhang.

Lopp 2, BITTER TEARS
Är en stark och rejäl dam som har ett bra driv men såhär i första starten får hon vara med och lära. Fart finns men jag begär bara att hon ska gå felfritt och sköta sig.

Lopp 3, JEPPAS PRONTO
Trampade sig och vrickade sig sedan så det har tagit sin tid. Nu känns han jättefin igen men från det här chansartatde läget får vi hoppas på lite flyt.

Lopp 4, KUNSTU FLICKA
Har jag ingen koll på för dagen.

Lopp 6, SHARE MARKET
Var bra på Hagmyren och ska vara förbättrad till den här starten. Han känns stark och jättefin i jobben så vi får hoppas att det blir lite tempo så han kommer in i loppet.

Lopp 7, TODD TABAC
Återföll i gamla synder senast och hade varit långt framme utan den galoppen. Nu har vi bästa tänkbara spår men det är några bra emot så kan han vara trea, fyra är jag jättenöjd.

Lopp 8, PONDUS APOLLO
Har jag ingen koll på.

 


170602
Lopp 4, TROLL JÄRVEN N.O.
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, PETTER UDSEN
Gick bra senast men det blev en liten incident när den i ledning galopperade. Han är klart bättre än raden men måste ha lite flax härifrån. Jag är inne på att köra barfota runt om för första gången.

Lopp 9, ON TRACK PIRAYA
Kom aldrig till senast. Nu har vi ett bra läge och han känns fin men behöver ha lite flyt nu för tiden. Med klaff kan han vara en platsrysare.

Lopp 12, PRINS NORRGÅRD
Satte inte en fot rätt senast. Nu är det flera strykningar vilket är en fördel så han är en av de som ska räknas.

 

dalatravet_rattvik
170523
Lopp 1, SLOTTS LYNET
Blir lite spänd när det blir allvar men jag har justerat utrustningen lite och han var fin i senaste jobbet. Tyvärr har vi fått ett tråkigt läge och jag vill gärna se att han sköter sig och går felfritt innan jag har för stora förhoppningar.

Lopp 3, VÄSTERBO ISOLDE
Gick jättebra till slut senast och känns bra efter det. Nu har vi ett bra utgångsläge och normalt sett är hon med bland de tre.

Lopp 5, KISS MY ACE
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, TINDER
Har jag ingen koll på.

Lopp 7, OUR KREJCI
Var en liten besvikelse senast utan att vi har hittat någon förklaring men det kan ha berott på avsaknaden av lopp. Hon känns piggare och mer alert efter det och nu ändrar jag till helstängt huvudlag och hon kan mer än vad hon har visat.

Lopp 8, XANTHIS ONE
Kunde inte öppna något senast och fick sedan dåliga ryggar men spurtade fantastiskt bra. Jag hoppas han öppnar lite bättre nu så vi får en bra position för då kan han vara långt framme.

Lopp 9, GLOBAL TIMEZON
Har jag ingen koll på.

 

arjangstravet
170522
Lopp 8, GINGER LYNN
Har gjort väldigt bra insatser på slutet. Nu blir det barfota igen och skulle vi lyckas komma till ledning kan det bli intressant.

Lopp 10, RALLY FRANS
Presterar bra varje gång han har startat. Nu har jag ingen riktig koll på motståndet men han känns travsäker och rejäl så jag hoppas han ska duga bra.

 

dalatravet_rattvik
170515
Lopp 1, KOLAR KVICKEN
Har jag ingen koll på.

Lopp 2, BOYSON VILLAGE
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på dagsformen.

Lopp 3, XANTHIS ONE
Gick bra senast men det gick sakta till en början med en snabb avslutning och det är inte riktigt hans melodi. Nu är det 1600 meter så det ska bli intressant att se och jag tror han kan vara långt framme.

Lopp 5, PRINS NORRGÅRD (Tina Hellström)
Har tärnat klart mycket bättre än vad han visade i årsdebuten. Han känns jättefin i jobben efter det så normalt sett ska han vara med där framme.

Lopp 7, VÄSTERBO ISOLDE
Var fantastiskt fin senast men har fått sämsta tänkbara spår nu och det är galopprisk. Felfri tror jag hon är med i segerstriden.

Lopp 9, TODD TABAC
Gör bra lopp utan att få riktig utdelning. Nu har han ett intressant läge så han kan få med sig en fin slant.

Lopp 10, TOM TRANA
Har jag ingen koll på.

 


170512
Lopp 2, PRINS NORRGÅRD
Har varit med i provlopp efter kvalet och känns stark och rejäl. Fjärdespår tror jag inte är något bekymmer även om det finns viss galopprisk och av jobben att döma ska han vara långt framme felfri.

Lopp 3, TORÖ ELDI
Var jättebra senast men möter tuffare hästar nu så tjänar hon en bra slant är vi nöjda.

Lopp 4, COYOTE ROADRUNNER
Kom aldrig till i loppet senast så den starten är det bara att glömma. Han gick dock en bra tid och har ett perfekt smygläge nu så han kan vara en platsrysare.

Lopp 8, QUAND VENEZ VOUS
Var fantastiskt fin senast och vann på ett bra sätt. Nu är det andra förutsättningar så kan han vara trea, fyra är vi nöjda.

Lopp 9, ON TRACK PIRAYA
Gick det lite för fort för i början senast så det blev galopp. Nu är det bra motstånd men han är inte så tokig själv så med ett bra lopp kan han få en fin slant.

Lopp 10, PRINS BALDER
Har jag ingen koll på.

Lopp 11, LORD L.S.
Var inte till sin fördel senast så vi har fräschat upp honom och han känns bra i träning. Normalt sett ska han duga långt här.

 


170512
Lopp 3, VÄSTERBO REALWORLD (Kaj Widell)
Gick fantastiskt bra från ett dåligt läge senast. Det vore intressant att se henne i ledning någon gång för där tror jag hon säljer sig dyrt och med lite flax är hon långt framme.

Lopp 5, PETTER UDSEN (Kaj Widell)
Gjorde ett jättebra lopp senast i en snabb avslutning. Han är inte så tokig men möter många jämna och bra hästar här. Om han har tur med positionerna kan han vara en platsrysare.

 

hagmyren
170511
Lopp 2, SHARE MARKET
Har blivit åtgärdad efter senaste starten och känns jättefin i jobben. Nu har vi ett chansartat läge men utan strul tycker jag han ska vara med bland det tre.

Lopp 4, AL’S ORLANDO BOY
Körde jag näst senast och då felade han i sista sväng utan förklaring. Han är inte så tokig och kan vara bland de tre om det löser sig från det här läget.

Lopp 5, ÅSTAS LOTTA
Var lite uppanmäld senast men gjorde det bra även om hon galopperade ute i doseringen i sista sväng. Nu har vi ett bättre läge så det ska bli väldigt intressant att se hur hon står sig mot de här.

 


170508
Lopp 3, ERSA VICTOR (Linda Artursson)
Gör första starten för oss nu. Det känns som att han har bra fart för klassen så felfri ska han kunna vara långt framme.

 

dalatravet_rattvik
170505
Lopp 2, TINA GEL (Kaj Widell)
Fick det inte alls att stämma senast så jag har gjort lite korrigeringar nu. Hon är stark och rejäl och har för lite pengar på sig så felfri är hon med och gör upp om det.

Lopp 5, GINGER LYNN (Lina Pergenius)
Var fantastiskt bra senast och nu hoppas jag att hon får lite draghjälp och kan spara speeden så länge som möjligt. Med klaff kan hon dyka upp långt framme.

Lopp 5, OUR KREJCI (Kaj Widell)
Fick luckan för sent senast och spurtade bra. Nu har hon ett bra läge och det kan räcka långt i ett öppet lopp.

Lopp 6, CALVADOS HORNLINE (Tina Hellström)
Var jättebra senast efter en liten paus. Nu blir det barfota runt om igen och läget är bra så han kan vara en platsrysare.

Lopp 6, ON TRACK PIRAYA (Tomas Pettersson)
Gick bra senast men han behöver ha lite snällare lopp nu för tiden. Om det klaffar kan han vara ett platsskräll.

 


170429
Lopp 8, TODD TABAC
Har varit ute i tuffa gäng och gjort det bra men har inte haft någon riktig tur. Jag hoppas det klaffar med tempo och ryggar för då tjänar han säkert en fin slant.

Lopp 9, SLOTTS LYNET
Känns jättefin i träning och stabil och säker. Det blir spännande nu när det blir tävling och felfri har han bra fart för klassen.

 


170427
Lopp 1, RALLY FRANS
Har gått jättebra i sina två starter. Nu har vi ett bra läge men det blir ett snällt upplägg med lopp i ryggar. Han verkar förnuftig och travsäker så han kan absolut vara bland de tre igen.

Lopp 3, INSIGNIA
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, GINGER LYNN (Lina Pergenius)
Höll jättebra senast och känns riktigt fin i träning. Nu blir det barfota runt och och jänkarvagn så kommer hon ner i ett bra slagläge kan h0n vara en platsrysare.

Lopp 8, MAN WINNER
Har jag ingen koll på.

 

dalatravet_rattvik
170424
Lopp 10, TIDE WATER (Catrine Hagman)
Har tränat under sadel och känns som en fin montéhäst och jag tror hon kan få lite inspiration för hon ligger inte på alls lika mycket då. Det ska bli väldigt intressant att se vad hon kan uträtta.

 


170423
Lopp 11, VÄSTERBO REALWORLD (Kaj Widell)
Har gått fantastiskt bra utan att få sätta nosen först och hon har fått tunga lopp. Nu blir det inte det men från spår 12 på 1600 meter måste hon ha mycket tur.

 


170421
Lopp 3, ÅSTAS LOTTA
Gick ett fantastiskt lopp senast med tanke på att hon varit borta länge. Hon har gått framåt med det loppet men är lite tufft anmäld här så jag för köra ett snällt lopp och vi hoppas på pengar i första hand.

Lopp 4, XANTHIS ONE
Har gått jättebra i de två senaste starterna och kommer allt mer. Spåret ska inte vara några konstigheter utan vi smyger med och hoppas på en fin slant.

Lopp 6, VÄSTERBO ISOLDE
Fattade inte riktigt grejen när man ska vrida på och hon får gå i tredjespår utan rygg. Nu är det ett bra läge för hennes del och jag har lite feeling för att hon kan vara långt framme med rätt resa.

Lopp 9, VANGLI LYKKE
Har jag ingen koll på.

Lopp 10, CALVADOS HORNLINE
Har fått en paus och lite annan miljö och har tränat på riktigt bra på slutet. Han är väl förberedd och löper han upp till det han gjort i träning ska han vara långt framme.

 


170420
Lopp 3, TINA GEL
Trampade sig oturligt i värmningen senast. Det har gått långt mellan starterna nu så hon behöver säkert en genomkörare men det är en stark och rejäl häst som kan vara bland de tre ändå.

Lopp 4, ON TRACK PIRAYA
Kan ha galopperat p.g.a. en skugga senast för det var väldigt knepigt. Han känns jättefräsch och fin och är ute på passande distans så trea, fyra kan han vara med lite klaff.

Lopp 8, PETTER UDSEN
Körde jag inte alls bra med senast utan blev hängande men han gick hyggligt ändå. Han var jättefin gången innan så med lite tempo och bra ryggar kan han vara bland de tre.

Lopp 10. TORÖ ELDI
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen koll på dagsformen.

Lopp 11, FALLOUT BOY
Kan vara en platsrysare med lite klaff.

 


170416
Lopp 4, JOHANNES SISU
Har gått bra när jag har kört honom tidigare men nu har vi ett chansartat läge. Med lite flax kan han ändå dyka upp bland de tre.

Lopp 5, MY OVI
Har gått jämnt och bra hela tiden. Nu möter vi bra hästar så jag hoppas vi kan komma ner och få ett bra slagläge för då kan han tjäna en skaplig peng.

Lopp 12, UPTOWN SALLY
Har jag kört en del jobb med och senast fick hon ett lopp i kroppen så hon bör vara förbättrad nu. Läget är dock inte roligt så vi får hoppas på pengar.

 

dalatravet_rattvik
170411
Lopp 1, FAKSI LINN
Var bra senast jag körde och står jättebra inne i loppet nu. Med lite flax kan hon vara en platsrysare.

Lopp 2, PRINS NORRGÅRD
Har varit borta väldigt länge men tränar bra. Normalt sett ska han vara långt framme men han behöver säkert ha något lopp i kroppen och dessutom är även läget chansartat.

Lopp 3, QUAND VENEZ VOUS
Galopperade direkt från start senast och är bättre än raden. Läget är tyvärr tråkigt så vi får försöka få med oss en slant.

Lopp 5, RALLY FRANS
Var jättebra i debuten och känns som en bra häst. Om vi kommer till ledning är mycket vunnet och då tror jag vi kan vara långt framme.

Lopp 7, VÄSTERBO ISOLDE
Blev alldeles för laddad senast. Nu är det andra förutsättningar med bilstart och ett bra spår så om vi inte möter några dunderdjur ska hon vara med där framme.

Lopp 8, KEEPONDOINIT
Behövde loppet senast efter att ha varit borta länge så hon bör vara rejält förbättrad nu och vi får se hur långt det räcker.

 


170407
Lopp 5, ÅSTAS LOTTA (Linda Artursson)
Har varit borta väldigt länge och behöver säkert det här loppet i kroppen. Hon känns jättefin för dagen men jag vågar inte tro för mycket innan hon får tempo i kroppen.

Lopp 9, XANTHIS ONE (Linda Artursson)
Var väldigt positiv senast och nu har han fått lite fart i benen. Tyvärr fick han sämsta tänkbara läge så han måste ha tur med löpningen men klaffar det kan han vara bland de tre igen.

 

orebrony
170406
Lopp 8, AL’S ORLANDO BOY
Är en fin häst och jag har vunnit med honom förut. Det var dock ett tag sedan jag körde honom så jag har ingen koll på formen.

Lopp 9, COYOTE ROADRUNNER
Har inte haft några riktigt passande lopp och står lite hårt inne här penningmässigt. Läget är dock bra så får vi ett passande lopp kan han ändå vara bland de tre.

 

etunany
170404
Lopp 8, TIDE WATER
Har äntligen ett bra läge och möter bara ston så det känns mycket spännande och jag tror hon kan vara bland de tre.

Lopp 9, PETTER UDSEN
Var fantastiskt fin senast och känns stark och rejäl. Utan för mycket strul tycker jag han ska vara långt framme.

Lopp 11, OUR KREJCI
Har jobbat på bra en längre tid efter senaste starten. Nu har vi ett bra läge och om vi får ledning är mycket vunnet och då kan hon dyka upp där framme.

 

dalatravet_rattvik
170403
Lopp 1, MAPLE HILLS ZICO
Var en trevlig bekantskap senast. Nu möter vi bra hästar och har vi tur kan han säkert få en fin slant.

Lopp 2, JEPPAS PRONTO
Tränar klart bra och det känns som en häst som är lätt och okomplicerad. Det ska bli intressant att se honom i lopp men första starten är alltid ett litet frågetecken.

Lopp 4, DALE SPIK
Har jag ingen koll på.

Lopp 5, TINA GEL
Har jobbat rejält en längre tid och gått två fina jobb så hon är väl förberedd. Utan strul och felfritt lopp ska hon räknas.

Lopp 6, RALLY FRANS
Har jobbat klart bra och känns okomplicerad och travsäker. Jag tror han kan runt 1.18 och det ska bli mycket intressant att se honom i lopp.

Lopp 7, HELIOS U.S.
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, FALLOUT BOY
Behöver tempo och ryggar för att få en fin slant.

 

farjestad
170402
Lopp 2, SLOTTS LYNET
Rekordsänkte senast och känns bra i träning. Springer passar bra så han får börja lite ostört innan han travat in sig. Han är inte att lite på men felfri är han långt framme.

Lopp 8, ON TRACK PIRAYA
Är klart bättre än raden men måste ha lite hjälp på vägen nu för tiden och vill inte göra så mycket själv. Med bra tempo och ryggar kan han vara en platsrysare.

Lopp 10, LORD L.S.
Gick bra senast och det känns som att formen sitter där. Nu är det första gången på lång distans men det ska inte vara några problem och klaffar det med ryggar han han en bra pollett till slut.

 


170331
Lopp 4, VÄSTERBO REALWORLD (Kaj Widell)
Har fått två lopp efter vila och träning och hon kommer allt mer. Hon känns jättefin i träning och eventuellt blir det helstängt huvudlag. I ett öppet lopp är hon en av de som räknas.

 


170330
Lopp 6, TODD TABAC
Har dåligt med passande lopp och har kommit fel in i klasserna. Han känns fin så jag hoppas han går felfritt och tjänar en peng.

Lopp 7, GINGER LYNN (Lina Pergenius)
Satt fast med krafter sparade senast och kändes fin. Det blir barfota igen och jag hoppas hon slinker ner invändigt. Om hon får sitt lopp kan hon vara bland de tre.

Lopp 8, SHARE MARKET
Var jättefin senast och avgjorde enkelt. Nu har vi bra startryggar och utan strul känns det som att vi ska göra upp om det.

Lopp 10, HEDVIG PALEMA
Har jag ingen koll på.

 

mantorp
170325
Lopp 10, EVASION BOKO
Var jättefin senast och inget tyder på att formen är avvikande. Nu fick vi ett spår lite långt ut så vi får förlita oss på turen och hoppas på en peng i första hand.

Lopp 11, PETTER UDSEN
Var det ett olycksfall i arbetet med senast så den starten är det bara att glömma. Han känns jättefin i träning men har ett fått ett för tråkigt läge för att jag ska tro på en framskjuten placering. Med bra tempo kan han tjäna en fin slant.

 


170324
Lopp 7, TIDE WATER
Blev lite förkyld efter senaste starten så hon har fått ta igen sig lite. Hon känns fin men har ett chansartat läge så vi får förlita oss på turen. Som hon känns för dagen kan hon vara en platsrysare.

Lopp 9, UNCLE MICHAEL
Har jag ingen koll på.

Lopp 11, KEEPONDOINIT
Har jag kört några jobb med och hon känns fin men behöver säkert några lopp i kroppen innan formen sitter där.

 

orebrony
170319
Lopp 3, XANTHIS ONE
Blev alldeles för laddad i volten senast så vi fick ingen värdemätare men Kajs tyckte att han kändes fin. Utan för mycket strul är han långt framme.

Lopp 7, SHARE MARKET
Var inte alls lika fin senast men jobbar starkt igen. Om hon kommer ner i slagläge kan hon vara bland de tre.

Lopp 9, VÄSTERBO REALWORLD
Behövde loppet senast och gick bra men bör vara rejält förbättrad nu. Jag tror vi kan vara med och segerstrida om det klaffar lite.

Lopp 11, GINGER LYNN
Galopperade från start senast. Hon vill ha fina banor och kan jag rycka skorna är det en klar fördel och då kan hon få en fin slant.

 


170317
Lopp 5, TJASSE (Jenny A Björk)
Har varit borta ett tag men jobbar starkt nu igen. Nu är det några bra emot så han får smyga med och vi hoppas på en slant.

Lopp 7, VÄSTERBO ISOLDE
Fick en efterlängtad seger senast och känns fin efter det. Nu möter hon hårdare motstånd men det är å andra sidan bara fyraåriga ston så det ska bli intressant att se hur hon står sig i den här konkurrensen.

 


170315
Lopp 1, WHAT’S THE POINT
Var det länge sedan jag körde. Enligt tränaren känns hon fin och från ett bra smygläge får vi hoppas på pengar.

Lopp 2, NÄRBY LASER
Gick jättebra senast men står lite hårt inne i loppet nu med dubbla tillägg så vi får sikta in oss på en bra peng.

Lopp 3, COYOTE ROADRUNNER
Var inte lika fin senast som tidigare utan han vill ha fast och fin bana. Om det blir det är jag inte främmande för att han kan vra bland de tre.

Lopp 3, ON TRACK PIRAYA (Kaj Widell)
Gick jättebra senast men behöver snälla upplägg. Om han får bra ryggar kan han vara en platsrysare.

Lopp 5, T.X.ALL IN
Har fått några lopp i kroppen efter lång vila och bör ha gått framåt så han kan dyka upp på en bra placering.

 


170311
Lopp 3, KUNG SMARAGD
Har jag ingen koll på.

Lopp 4, FAKSI LINN
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen koll på formen.

Lopp 5, MY OVI
Gick jättebra senast på Örebro och nu har vi ett roligt smygläge så med tanke på formen kan han få en fin slant.

Lopp 8, TODD TABAC
Har gått fantastiskt bra sedan han kom tillbaka. Nu möter vi bra hästar så vi får hoppas på en peng.

Lopp 12, SLOTTS LYNET
Har gjort det jättebra på slutet men nu är det andra förutsättningar med bakspår och tufft motstånd. Jag är nöjd bara han går felfritt och gör ett bra lopp.

 


170310
Lopp 4, FARMFURIR
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, JOHANNES SISU
Gick jättebra senast och strular det inte för mycket från innerspår tjänar han en jättefin peng igen.

Lopp 7, WHINNY
Blev kvar med allt sparat bakom en trött konkurrent senast och tjänar han en peng i det här sällskapet får vi vara nöjda.

Lopp 9, QUAND VENEZ VOUS
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen koll på dagsformen.

 

etunany
170309
Lopp 6, XANTHIS ONE (Kaj Widell)
Har varit borta länge och det har strulat mycket. Nu känns han jättefin i jobben men behöver säkert lopp i kroppen med tanke på frånvaron. Jag tycker ändå att det ska bli intressant att se vad han kan prestera.

Lopp 9, VÄSTERBO REALWORLD (Kaj Widell)
Har jobbat bra en längre tid och känns stark och rejäl i jobben. Hon är väl förberedd men vi får se hur det löser sig.

 


170308
Lopp 1, GINGER LYNN
Var inte riktigt som bäst senast och vi har inte hittat någon förklaring. Tanken är att köra barfota runt om och det ger en extra effekt så normalt sett ska hon vara långt framme. Formen borde vara bra men insatsen senast medför ett litet frågetecken.

Lopp 2, PETTER UDSEN
Gjorde en bra årsdebut och gick starkt i spåren senast. Utan för mycket strul kan han vara bland de tre.

Lopp 3, NÄRBY LASER
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen koll på dagsformen.

Lopp 4, LORD L.S.
Gick jättebra senast och kan jag behålla ledningen är mycket vunnet och då kan han vara långt framme.

Lopp 5, DROTTNAR
Fick ett tungt lopp senast men gick fantastiskt bra. Nu står han bättre inne i loppet och han ska ses med bra chans.

 


170228
Lopp 1, GÄRDSJÖ MIRA
Klarade inte av banan senast men är en jättefin häst annars. Felfri kan hon vara långt framme.

Lopp 2, BIANCA HORNLINE
Har jag ingen koll på.

Lopp 4, FLASHLIGHT OVER
Har jag ingen koll på.

Lopp 5, VÄSTERBO ISOLDE
Behövde loppet senast och var lite tung. Hon känns klart smidigare nu och jag tycker mig ha en bra häst. Läget är dock inte det roligaste men hon är klart bättre än raden.

 


170226
Lopp 3, SHARE MARKET
Var jättefin senast och känns lika bra efteråt och skulle vi kunna behålla ledningen tror jag han är långt framme.

Lopp 4, DROTTNAR
Är en jättefin häst som det var ett tag sedan jag körde. Nu har han kommit upp lite i klass men han känns travsäker och rejält så han kan sluta långt framme.

Lopp 11, TANYA GEL
Gick väldigt positivt senast och gick en bra tid på distansen. Om inte läget strular för mycket kan hon vara bland de tre igen.

 


170224
Lopp 3, JOHANNES SISU
Var inte alls så tokig senast jag körde men härifrån behöver vi ha lite flyt. Med klaff kan han vara en platsrysare.

Lopp 5, REXJERVEN GEL (Catrine Hagman)
Har bra förutsättningar men måste hålla sig i skinnet och trava så det är vad vi siktar på i första hand.

Lopp 7, MÅNTOPPEN
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, MAPLE HILLS ZICO
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, EVASION BOKO
Kom aldrig in i loppet senast så den starten är det bara att glömma. Hon känns jättefin i träning och har bra förutsättningar så kommer vi till ledning ser det intressant ut.

Lopp 9, ON TRACK PIRAYA (Jorma Kontio)
Fick ett ganska så hårt lopp senast och vill ha snällare upplägg nu för tiden. Han är klart bättre än raden men jag vill se att han går till slut.

Lopp 10, WHINNY
Har ett perfekt utgångsläge så hon kan få med sig en skaplig slant.

 


170221
Lopp 4, OUR KREJCI
Har jobbat på bra en längre tid och jag tror inte spåret ska vara några bekymmer även om det är en viss galopprisk. Det blir väldigt intressant att se  henne i lopp med tanke på hur hon har tränat.

Lopp 5, GÄRDSJÖ MIRA
Har jag ingen koll på.

 

orebrony
170219
Lopp 9, MY OVI
Har gått bra en längre tid men har fått ett tråkigt läge. Om det blir lite körning och vi får bra ryggar kan han få med sig en fin slant.

Lopp 10, PETTER UDSEN
Fick jag stryka för en hovböld senast så det har blivit lite långt mellan starterna nu. Han brukar behöva något lopp i kroppen innan formen är på topp så han behöver nog den här genomköraren.

 


170217
Lopp 1, COYOTE ROADRUNNER
Fick en välförtjänt seger senast och känns bra efter det. Formen är fin så han kan vara en platsrysare även nu.

Lopp 5, GINGER LYNN
Har inte startat på ett tag men ska inte ha tappat något. Läget är jättebra och får hon lucka till slut kan hon vara långt framme.

Lopp 7, LORD L.S.
Var bra senast och känns fin så formen verkar bra men det kan strula härifrån. Om vi kommer ner i slagläge kan han få med sig en fin peng hem.

 


170215
Lopp 3, VÄSTERBO MY LADY
Var det ett fall framåt för senast men det var nog mitt fel att hon galopperade när jag flyttade henne för snabbt i sidled. Hon bör ha gått framåt med det loppet men jag vill ändå se att hon går hela vägen innan jag vågar tro för mycket.

Lopp 6, TIDE WATER
Har inte fått något lopp på länge när det blev inställt senast men hon känns jättefin i träning. Spåret är bra så hon kan få med sig en fin slant.

Lopp 8, TANYA GEL
Var jättebra senast men nu är det ett varv längre. Det är en fin häst för klassen men hon behöver lite hjälp på vägen nu när det är lång distans.

 


170212
Lopp 1, BOYSON VILLAGE
Blev lite generad och galopperade i första sväng senast. Han kändes bra och med det loppet som en genomkörare kan han få en fin peng.

Lopp 3, VÄSTERBO ISOLDE (Jenny A Björk)
Gör första starten efter behandling och känns fin. Hon är dock väldigt uppanmäld men normalt sett ska hon dyka upp långt fram ändå.

Lopp 4, SLOTTS LYNET
Fick visa att han har bra fart för klassen senast. Jag måste i första hand köra felfritt för han är inte helt att lite på än men sköter han sig slutar han långt fram igen.

Lopp 8, LOME LITT
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, T.X.ALL IN
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på dagsformen.

Lopp 11, LADY SOLDIER (Ulf Eriksson)
Blev det helt fel för senast och hon satt fast med mycket sparat. Hon känns jättefin för dagen så felfri tycker jag hon ska vara med och göra upp om det.

 


170210
Lopp 4, ON TRACK PIRAYA (Ulf Eriksson)
Travade klart mycket bättre senast men kom aldrig in i loppet.Han är bättre än raden men nu är det lite tuffare emot så vi är nöjda om han tjänar en slant och visar att han är på gång igen.

 


170208
Lopp 5, LORD L.S. (Linda Artursson)
Skulle ha startat på Färjestad men loppet blev inställt så det har gått lite för långt mellan staterna nu. Han känns dock fin här hemma och fjärdespåret tror jag inte ska vara några problem. Om han får ett lopp i ryggar kan han dyka upp långt framme.

 


170206
Lopp 1, TODD TABAC
Har skött sig jättebra på slutet och det känns som att han kan tjäna en fin slant med lite klaff och felfritt lopp.

Lopp 4, SHARE MARKET
Har det gått lite lång tid mellan Romme och den här starten men jag ha kört ett rejält jobb med honom och han känns jättefin. Han är startsnabb och kommer vi till ledning kan det räcka långt.

 


170203
Lopp 2, FLEXA TABAC
Har jag ingen koll på.

Lopp 3, LILLANS TIRO
Har jag ingen koll på för dagen.

Lopp 6, COYOTE ROADRUNNER
Har fått ett lite chansartat läge men loppet ser inte så blodigt ut så med lite klaff kan han vara med och göra upp om det.

Lopp 7, REXJERVEN GEL
Måste först och främst gå felfritt och jag vill se att han fungerar fullt ut innan jag vågar tro allt för mycket.

Lopp 8, SNICKETYPOO
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, WHINNY
Har fått två lopp i kroppen efter lång vila och bör ha gått framåt rejält med det så det kan bli en fin slant.

Lopp 10, FALLOUT BOY
Är faktiskt klart bättre än raden och mot det här motståndet kan han vara bland de tre.

 

farjestad
170130
Lopp 3, SHARE MARKET
Gjorde det bra efter långt uppehåll senast och känns klart bra i träning efter det. Med lite klaff kan hon vara långt framme.

Lopp 5, LORD L.S.
Blev lite tempotorsk senast men gick bra och han bör vara snäppet bättre nu med lite tätare starter. Han kan vara en platsfidus.

Lopp 7, SIMB RANSOM
Se witasp.se

Lopp 8, TIDE WATER
Var jättefin senast och känns lika bra i träning efteråt. Med lite klaff kan hon vara med och göra upp om det.

 


170129
Lopp 9, PETTER UDSEN
Har varit ifrån ett tag men har tränat på rejält och vi har siktat på det här loppet. Han känns klart bra för dagen men är bara hygglig ut så det är lite vingelrisk. Han har gått jämnt och bra en längre tid så det ska bli intressant att se hur han står sig här.

 

bergsaker
170128
Lopp 2, HIGHWAY PATROLMAN
Har gått jättebra på slutet. Spåret ska normalt sett inte vara några bekymmer och med bra ryggar kan han vara med bland de tre.

Lopp 6, EVASION BOKO
Har bra form och är jämn och säker. Hon är ingen riktig startkatapult så vi får försöka komma ner i ett bra läge och med klaff kan hon vara en platsrysare.

 


170127
Lopp 1, STIERNHÖÖKLUCKYEND
Har jag ingen koll på.

Lopp 4, LADY SOLDIER
Var helt ok senast och hon känns bra i träning. Nu har vi fått ett tråkigt läge så jag hoppas vi kan slinka ner. Det blir norskgas för första gången och trots läget kan hon vara en platsrysare.

Lopp 6, VÄSTERBO MY LADY
Har vi lagt om träningen på och hon känns mycket starkare och rejälare i jobben. Jag vill dock se att hon visar det i lopp också innan jag får för höga förväntningar.

Lopp 7, BOYSON VILLAGE
Var det ett tag sedan jag körde men vi har fått ett bra spår så jag tror han kan vara med och göra upp om det.

Lopp 9, SIXTEN BLIXTEN
Var det väldigt länge sedan jag körde så jag har ingen koll på dagsformen.

 


170126
Lopp 1, SLOTTS LYNET
Finns det bra fart i men han är osäker och blir lätt generad i trånga situationer. Han kommer dock allt mer och felfri tror jag han är med och gör upp om det.

Lopp 5, TODD TABAC
Var faktiskt jättebra senast och känns fin i jobben. Jag vill dock i första hand att han går lika bra som senast och visar att han tycker det är roligt.

Lopp 8, CALVADOS HORNLINE
Känns klart bra i jobben men har dåligt med poäng och har därför fått ett dåligt läge. Vi får hoppas på tempo och bra ryggar för han är bättre än raden och kan tjäna en fin slant.

 


170122
Lopp 5, LORD L.S.
Var klart bra senast och har ett intressant läge. Det har visserligen gått någon vecka extra men är han som han var senast kan han vara bland de tre.

Lopp 8, GINGER LYNN
Var en besvikelse senast utan någon riktig orsak. Hon känns klart bra i träning så jag provar en bit från start och med tanke på loppet näst senast kan hon dyka upp bland de tre.

 

bergsaker
170111
Lopp 6, EVASION BOKO (Ulf Ohlsson)
Var klart bra på Romme trots att det saknades lite sista biten. Hon bör ha gått framåt med det och hon känns fin i jobb så det var tråkigt med läget. Jag hoppas det blir körning så hon får sitta still till 300-400 kvar för då kan hon vara långt framme.

 


170110
Lopp 1, TODD TABAC (Linda Artursson)
Har vi fått tillbaka i träning och han känns jättefin men vi får se hur han beter sig när det blir lopp och han är svårbedömd.

Lopp 3, TJASSE (Linda Artursson)
Klarade inte banan senast utan gav upp tidigt. Jag hoppas det blir hårt underlag för han är i fin form och kan tjäna en bra slant.

 


170107
Lopp 2, LADY SOLDIER
Kändes jättefin senast och fick luckan för sent men spurtade bra. Nu har vi ett bra smygläge och klaffar det med tempo och ryggar är jag inte främmande för att hon kan vara långt framme.

Lopp 3, SHARE MARKET
Har varit ifrån lite men tränar bra och känns rejäl i jobben så det ska bli intressant att se honom nu. Jag hoppas vi kan hålla ledning men hur som helst får vi en bra position.

Lopp 6, LISTAS SPIRIT
Håller riktigt bra form men har ett struligt läge så vi får sikta in oss på pengar i första hand.

Lopp 7, HIGHWAY PATROLMAN
Var det ett tag sedan jag körde. Läget är lurigt och det finns riks att han hetsar upp sig. Om han går felfritt och vi har lite tur på vägen kan han vara värd ett streck.

Lopp 10, TIDE WATER
Har varit lite problematisk med voltstart tidigare så spåret är bästa tänkbara nu. Om hon sköter sig bör vi få en fin position och då kan hon tjäna en fin slant.

Lopp 12, LEOFAKS
Känns stabilare och stabilare och har bra fart men måste gå felfritt i första hand. Om han sköter sig kan han dyka upp långt framme.

 

etunany
170101
Lopp 4, L.K.
Se witasp.se

Lopp 5, GINGER LYNN
Fick en välförtjänt seger senast efter sen lucka och hon spurtade väldigt vasst. Nu har vi ett lite krånligt läge men får hon sitt lopp kan hon vara en platsrysare.

Lopp 6, CALVADOS HORNLINE
Var jag nöjd med senast och det var lite mer tryck i honoom. Han känns även klart uppåt i jobben efteråt och nu är det bra förutsättningar för honom. Han är mycket bättre än vad raden antyder.

Lopp 9, ALVENA UNI
Se witasp.se