Starter


180221
Lopp 1, JUNI ROADRUNNER
Har varit borta ett tag men känns stark och rejäl i jobben så det ska bli intressant att se hur hon står sig i lopp. Som hon känns i träning kan hon vara bland de tre med lite flyt.

Lopp 3, QATRINE GEL
Var det inte lika bra drag i seanst som gången innan men förklaring är nog att hon hade stått över lite. Hon ska vara rappar nu och utan strul är hon med i segerstriden.

Lopp 5, ADAMAS DECOR
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på formen.

 


180219
Lopp 1, DIAMANT NORRGÅRD
Skötte debuten på bästa tänkbara sätt. Nu kan det vara lite galopprisk från femtespåret men går hon felfritt och sköter sig kan hon vara bland de tre.

Lopp 2, KUNSTU FLICKA
Står bra inne i loppet men har ett chansartat läge så vi hoppas på en fin slant.

Lopp 3, MAGALDI
Fick en lite för tuff inledning senast men höll farten bra. Nu har vi ett bra smygläge och med lite flyt är han inte helt borta.

Lopp 5, JOHANNES SISU Andersson Anna
Har jag haft världens oflyt med när jag har kört men senast fick han utdelning. Om vi får ett liknande lopp med lucka till slut kan han vara bland de tre.

 


180209
Lopp 1, VÄSTERBO ISOLDE
Har varit bra i provlopp och känns stark och rejäl. Jag vill först och främst se att hon sköter sig men gå rhon felfritt kan hon vara med och göra upp om det.

Lopp 3, FELIX TABAC
Har jag ingen koll på.

Lopp 4, COYOTE ROADRUNNER
Kom aldrig in i matchen senast från ett tråkigt läge. Det gick fort hela vägen så han fick i alla fall spring i benen. Nu är det bättre förutsättningar och med tanke på att han känns så fin kan han sluta bland de tre med lite klaff.

 


180209
Lopp 4, KEEPONDOINIT
Gjorde faktiskt ett jättebra lopp senast och jag försöker med ungefär samma upplägg med rygg på ledaren så kan vi få med oss en fin slant hem.

Lopp 6, QATRINE GEL
Var heroisk senast jag körde och utan strul tror jag vi är med och slåss om segern.

Lopp 8, TINA GEL
Har ett bra läge men kan inte öppna något från start så vi får se vart vi hamnar. Oavsett så kommer hon att få gå till slut denna gång och på sin kapacitet ska hon räknas.

Lopp 9, MY OVI
Gick riktigt bra senast. Med ett lopp i kroppen bör han vara bättre nu så vi hoppas på tempo och bra ryggar för då är jag inte främmande för att vi kan vara bland de tre.

Lopp 10, CALVADOS HORNLINE
Har vi lagt om träningen helt på till denna start och han känns jättefin i jobb. Jag hoppas att han även har viljan för då ska han räknas.

 


180206
Lopp 4, EVASION BOKO
Har känts jättefin här hemma och hon har gjort bra insatser på slutet. Det ska bli väldigt intressena att se vad hon kan prestera och utan för mycket strul kan hon vara bland de tre.

Lopp 9, COYOTE ROADRUNNER
Slog ihop i sista sväng med lite chans senast faktiskt. Han är klart bättre än raden men nu har vi ett dåligt läge så det måste bli överpace för att vi ska komma in i matchen.

 


180128
Lopp 3, RALLY FRANS
Har vi siktat på det här loppet med och han känns fin i jobben. Vi har ett bra smygläge och utan för mycket strul kan han vara med och göra upp om det.

Lopp 5, TINA GEL
Var jättebra senast men fick tyvärr stryka av en smygkörd häst. Nu har vi ett tråkigt läge så vi får hoppas på tempo för då kan hon vara med och segerstrida.

 


180126
Lopp 1, JOHANNES SISU
Har jag inte haft något flyt med på länge och han har klart bättre form än raden. Om vi får ett bra lopp kan han vara en platsluring.

Lopp 2, KEEPONDOINIT
Var det ett tag sedan jag körde och vi får inrikta oss på pengar.

Lopp 4, TJASSE
Har inte startat på ett tag och behöver loppet. Från det här läget får vi hoppas på pengar i första hand.

Lopp 5, COYOTE ROADRUNNER
Går jämnt och bra och blir det inte allt för lös bana tycker jag han ska vara med och göra upp om det.

Lopp 6, MY OVI
Har jag kört en del jobb med och han känns jättefin. Nu har han fått ett lopp i kroppen och kan vara bland de tre med lite klaff.

Lopp 8, MOEVI
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, GINGER LYNN
Var sig inte alls lik senast men känns jättefin i jobb. Normalt sett ska hon räknas om hon går felfritt.

 


180116
Lopp 1, LADY X. (Ulf Eriksson)
Har fått en rejäl träningsperiod och känns stark och rejäl. Det ska bli intressant att se hur hon står sig mot de jämnåriga. Hon är travsäker och förnuftig och känns jättefin för dagen.

 


180112
Lopp 2, ÅSTAS LOTTA
Har varit ifrån en stund men gick ett rejälare jobb förra veckan och var fin då. Det här är ett passande lopp och läget är bra så hon kan vara bland de tre.

Lopp 4, SIXTEN BLIXTEN
Gav sig till slut senast men kändes stark och rejäl. Nu har vi ett bra smygläge så vi hoppas på pengar.

Lopp 5, SANSIRO GEL
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på dagsformen.

Lopp 6, QATRINE GEL
Var fin i comebacken och har fått några lopp i kroppen nu. Utan för mycket strul kan hon vara långt framme.

Lopp 7, VIJOLA S.
Är en galopplysten dam som besitter en otrolig fart när hon går felfritt. Hon måste i första hand sköta sig och då kan hon vara långt framme.

Lopp 9, OBSIDIAN
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på formen.

 


180110
Lopp 8, BLUEBERRY VOLO
Gick bra senast jag körde. Nu har vi ett bra smygläge men vi siktar på pengar i första hand.

Lopp 10, PRINS NORRGÅRD
Har inte rosat marknaden på sistone men vi har inte hittat några fel utan han tränar fortsatt bra. Loppet är öppet och jag tycker att formen sitter där och han är klart bättre än raden.

 


180105
Lopp 1, STIERNHÖÖKLUCKYLEGEND
Har jag ingen koll på.

Lopp 3, INKAH
Blev det lite för mycket strul för innan start senast och hon ballade ur direkt. Hon är galopplysten men har fart i benen så felfri kan hon vara långt framme.

Lopp 4, JOHANNES SISU
Kom vi helt på vingel senast men han kändes jättefin. Han är klart bättre än raden och kan vara en platsrysare.

Lopp 6, TODD TABAC
Känns bra i träning men möter bra hästar så jag siktar på pengar och felfritt lopp.

Lopp 8, GINGER LYNN
Är klart bättre med autostart och nu har vi ett kanonläge. Formen är bättre än raden och hon kan vara bland de tre.

Lopp 9, COYOTE ROADRUNNER
Gjorde ett jätebra lopp senast och fick dra fram dem vilket kanske inte är hans melodi. Härifrån kan vi komma på vingel men har vi tur kan han vara bland de tre igen.

 


180103
Lopp 2, TINA GEL
Fick ett helt omöjligt lopp på V75 senast men hade lite sparat till slut ändå. Nu får vi hoppas att det blir lite körning från början och normalt sett ska hon vara med och segerstrida.

 


171230
Lopp 2, RÅDMAN RALF
Har jag ingen koll på.

Lopp 4, RALLY FRANS
Har stått med lite undertemp men jobbar fint nu igen. Läget är bra och trots att det är några bra emot kan han vara bland de tre.

Lopp 6, TORÖ ELDI
Har hetsat upp sig alldeles när det blir bilstart och därför tappat aktionen till slut. Nu är det andra förutsättningar och går hon bara felfritt och inte lägger för mycket kraft kan hon springa fort.

Lopp 9, LINGBO HELEN
Gick bra senast och börjar att närma sig lite form så hon kan vara trea, fyra.

 


171227
Lopp 4, JOE YANKEE
Var det länge sedan jag körde. Distansen passar bra så vi kan få en fin peng.

Lopp 7, COYOTE ROADRUNNER
Har gått fantastiskt bra de senaste gångerna och det är hans årstid nu. Han känns jättefin i jobb men kan int göra för mycket grovjobb själv. Med lite flax bör han dock räcka långt.

 


171222
Lopp 2, EQUAL TIME POINT
Gick bra senast och fick gå fram i dödens men höll bra. Han är under utveckling och autostart är en fördel så jag tror han kan vara bland de tre igen.

Lopp 9, PRINS NORRGÅRD
Slet det på hovarna på senast och jag har kört jobb med skor och det fungerade bra och han känns jättefin. Det är risk att vi blir instängda härifrån men löser det sig har jag en häst som kan segerstrida.

 

farjestad
171218
Lopp 3, TODD TABAC
Blev det helt fel för senast när jag fick börja ta i honom. Nu är det bättre förutsättningar då han får börja bakifrån och trava in sig. Distansen är inga problem och felfri tjänar han en fin slant.

Lopp 6, JUVEL NORRGÅRD
Ville inte springa i ledning senast och vi har inte hittat några fel. Hon tränar bra och nu blir det första starten med norskt huvudlag vilket hon har svarat bra på i träning. Om hon löper upp till sitt kunnande kan hon vara bland de tre.

 


171216
Lopp 2, TORÖ ELDI
Känns fin i jobben men senast överforcerade jag henne lite. Nu tar vi det lite lugnt och jag hoppas komma ner i banan. Med klaff kan hon vara trea, fyra.

Lopp 6, TINA GEL
Var bra senast. Distansen är en fördel och brodd är inga problem men läget är som det är. Loppet ser öppet ut så med lite flax kan hon duga.

 


171215
Lopp 2, EQUAL TIME POINT
Blev det fel för senast och vi kom lite för bra på det. Han är inte så tokig och jag bra efter sen lucka. Han är bra bakom bilen och kommer vi till ledning kör jag där.

Lopp 9, CALVADOS HORNLINE
Gick bra senast på en bra tid med tanke på banan. Han är mer gynnad av voltstart och får vi vara med där framme direkt är han klart gynnad.

Lopp 10, FALLOUT BOY
Var positiv senast och kommer vi inte helt på vingel kan han vara bland de tre.

 


171204
Lopp 4, BLUEBERRY VOLO
Har jag ingen koll på.

Lopp 5, EQUAL TIME POINT
Har jobbat bra en tid och skötte debuten på bästa tänkbara sätt utvändigt ledaren. Han har gått framåt med det loppet och jag tycker det ser intressant ut. Trots att han är uppanmäld kan han räcka långt.

Lopp 6, INKAH
Är en fartfylld dam som inte är helt att lita på. Felfri är hon långt framme men hon måste först och främst sköta sig.

Lopp 9, RALLY FRANS
Har varit borta ett tag och vi har fräschat upp honom. Han känns klart bra i träning men det saknas kanske lite tempo. Han kan öppna bättre lite längre ut på vingen och är inte helt borta.

Lopp 10, ADAMAS DECOR
Har jag ingen koll på.

 


171203
Lopp 5, VÄSTERBO REALWORLD
Mötte för bra motstånd senast och det gick väldigt fort sista 800. Hon är klart bättre på längre distansen och spåret ska hon klara. Täta starter är ingen nackdel och på pappret ser det intressant ut så med lite flax kan hon vara bland de tre.

Lopp 10, GINGER LYNN
Gillar årstiden och distansen och hon står helrätt inne i loppet. Det är dock några bra emot så jag är nöjd om hon kan vara trea, fyra.

 


171201
Lopp 3, TODD TABAC
Har varit lite knölig men känns fin i jobb nu igen. Distansen är en fördel så jag hoppas han går felfritt och tjänar en bra peng.

Lopp 4, COYOTE ROADRUNNER
Var klart positiv senast och gick jättebra efter sen lucka. Nu har vi tyvärr ett tråkigt läge men de är hans årstid nu så han kan vara en platsrysare ändå.

Lopp 6, GRÄNDENS LOMMA
Får smyga med och vi hoppas på tempo och bra ryggar.

Lopp 7, TINA GEL
Har kanonförutsättningar nu men hon tappar alltid från början. Hon är heller inte helt att lite på men utan för mycket strul under vägen ska det vara en bra chans.

Lopp 11, POPPINS
Var klart positiv senast. Hon är inne på slutversen nu så jag hoppas hon får skrälla till och avsluta karriären med en seger.

 


171127
Lopp 1, GORGEOUS LIME
Har jag ingen koll på för dagen.

Lopp 2, ÅSTAS LOTTA
Gick jättebra i skiten senast och står bättre till nu än vad hon har gjort på slutet. Det ska bli intressant och hon kan räcka långt.

Lopp 4, TANYA GEL
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen koll på dagsformen.

Lopp 5, BITTER TEARS
Blev det lite trångt åt senast så hon spände sig och galopperade i sista sväng med mycket sparat. Nu är det autostart vilket är en klar fördel och felfri räcker hon långt.

Lopp 6, OUR KREJCI
Har jag kört några jobb med. Läget är dåligt och hon behöver säkert lopp i kroppen men känns fin i träning.

Lopp 7, VIJOLA S.
Kom först för tidigt senast och slappnade av och galopperade bort segern. Hon har bra kapcitet men är svår och måste gå felfri i första hand.

Lopp 8, JUVEL NORRGÅRD
Var bra senast och gick ett väldigt bra slutvarv. Det blir intressant om jag kan hålla ledningen och då tror jag det räcker långt.

Lopp 10, LINGBO HELEN
Skulle jag förflytta i sidled senast och då galopperade hon tyvärr. Det är en fin travare annars men hon måste ha det lite serverat för att komma till sin rätt.

 


171125
Lopp 4, PRINS NORRGÅRD
Fick en vid sista sväng senast men gick jättebra och formen är kanonfin. Han är hygglig ut så vi får se vart vi hamnar men med tempo och bra ryggar kan han vara långt framme igen.

Lopp 6, VÄSTERBO REALWORLD
Kom aldrig till i loppet senast från innerspår så det är inget att säga hon. Hon fick en genomkörare och känns klart bra för dagen så hon kan vara en platsrysare på läget.

 


171124
Lopp 1, CALVADOS HORNLINE
Tjurade till p.g.a. omstarter senast. Nu har vi ett tråkigt läge men med tanke på den fina formen kan han vara en platsrysare om det löser sig.

Lopp 2, TORÖ ELDI
Har gjort det bra i två starter för oss och känns fin efter senaste loppet. Hon kan få en jättefin peng.

Lopp 5, B.B.S.COBRINA
Spurtade riktigt bra efter sen lucka senast och är inte alls så tokig. Nu är det några bra emot men hon kan vara trea, fyra.

Lopp 9, CHAMILLE
Gick bra senast och kan få med sig en bra slant felfri.

Lopp 10, FALLOUT BOY
Har gjort det bra på slutet och kan vara bland de tre.

 


171121
Lopp 11, EQUAL TIME POINT (Ulf Eriksson)
Började det strula för efter kvalet så därför har det tagit lite längre tid att debutera. Han är stark och rejäl och har jobbat bra en längre tid nu. Felfri tror jag han räcker långt.

 


171117
Lopp 2, BITTER TEARS
Strök jag för karledsproblem senast men hon känns stark och rejäl för dagen så det ska bli spännande att se nu när det blir allvar. Det känns som att hon har mognat och felfri har hon bra styrka och fart.

Lopp 4, VÄSTERBO ISOLDE
Har dragits med lite dåliga blodvärden men är helt återställd nu och hon har gått ett rejält jobb. Hon kändes jättefin men har inte toppform. Läget är bra så med klaff kan hon vara en platsrysare.

Lopp 11, RÖJAR RALF
Har jag ingen koll på.

Lopp 12, VIJOLA S.
Är fartfylld men strular ofta till det. Felfri har hon bra fart för klassen.

 


171114
Lopp 1, HÖSTBO ANITA
Var inte alls på humör senast så den starten är det bara att glömma. Hon känns fin i jobb men står lite hårt inne i loppet. Felfri kan hon dock få med sig en fin slant.

Lopp 2, LADY X.
Skötte debuten på bästa tänkbara sätt. Hon är förnuftig och travsäker så jag tror det kan räcka långt.

Lopp 3, HAGAZ EUPHORIA
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, COYOTE ROADRUNNER
Gick jättebra senast men möter några bra nu. Med lite klaff kan han vara en platsrysare.

 


171109
Lopp 1, GINGER LYNN
Gick bra senast men behöver något lopp till innan formen sitter där. Hon får smyga med och vi hoppas på tempo och bra ryggar.

Lopp 2, TINA GEL
Känns fantastiskt fin i jobben så utan strul tror jag hon räcker långt.

Lopp 3, CHE BOKO
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, ÅSTAS LOTTA
Har fått ett kanonläge men möter en del bra hästar. Hon kan tjäna en fin peng på läget.

Lopp 10, POPPINS
Var det ett tag sedan jag körde. Hon vill  smyga och med rätt resa är hon en platsrysare.

 


171108
Lopp 10, VÄSTERBO REALWORLD
Har varit ifrån ett tag men känns jättefin i träning. Hon kan inte utnyttja läget men jag hoppas att vi inte hamnar för långt bak. Med lite flax är jag inte främmande för att vi kan vara bland de tre för hon är inte sämre än någon annan.

 


171107
Lopp 3, SHARE MARKET
Är klart bättre än vad raden visar och fick ett bra läge för hans del. Vi möter några bra så kan han vara bland de tre är jag väldigt nöjd.

Lopp 4, PRINS NORRGÅRD
Har formen på topp men det var någon bra med här. Om det inte strular allt för mycket under vägen ska han segerstrida.

Lopp 5, INKAH
Var det ett tag sedan jag körde. Det är en fartfylld häst med ett bra läge så felfri kan vi vara långt framme.

Lopp 6, CALVADOS HORNLINE
Har kanonförutsättningar här och som han känns i jobb ska det bli intressant. Jag hoppas att vi kan komma till ledning utan att det kostar för mycket.

 


171103
Lopp 2, NELLI FINITO
Blev jag kvar med lite sparat med i debuten och hon är inte alls så tokig. Hon kan i alla fall vara bland de tre med det fina läget.

Lopp 3, JUVEL NORRGÅRD
Var inte riktigt som hon varit i de tidigare starterna senast men känns klart bra i jobben. Hoan kan låga 1.17-tider så jag hoppas det kan räcka långt.

Lopp 5, SLETTVOLL ELLI
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, QUAND VENEZ VOUS
Behövde loppet ssenast men fick sämsta tänkbara läge nu så vi får hoppas att hon får med sig en fin slant hem.

Lopp 12, BJÖRKBACKA JENTA
Har jag ingen koll på.

 

dalatravet_rattvik
171023
Lopp 1, ROSSI ONE
Har inte fungerat fullt ut på slutet. Han är kapabel så felfri är vi med i segerstriden.

Lopp 2, TODD TABAC
Får starta nu när det är hemmaplan men loppet är inte optimalt. Jag hoppas han går felfritt och tjänar en peng.

Lopp 3, EL FARO
Blev för ivrig från stat senast så jag får ta på mig galoppen. Det är en fartfylld häst som känns bra i träning men han måste först och främst fungera.

Lopp 4, QUAND VENEZ VOUS
Laddade jag lite med senast och det blev galopp. Han är annars travsäker och har bra form så vi hoppas på en framskjuten placering.

Lopp 5, NELLI FINITO
Är en fin häst men jag har ingen riktigt koll.

Lopp 6, HÖSTBO ANITA
Galopperade när hon skulle byta spår senast. Hon känns fin och har bra fart men möter tuffa hästar så jag hoppas hon går felfritt och tjänar pengar.

Lopp 7, HAMRAS PIRAT
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, TINA GEL
Överforcerade jag lite senast med en fin peng på gaffeln. Nu har vi ett lurigt läge men utan strul och felfri är hon med i segerstriden.

 

dalatravet_rattvik
171015
Lopp 9, COYOTE ROADRUNNER (Linda Artursson)
Har bytt miljö och har fått träna på och han känns jättefin i jobben. Med tanke på det tycker jag han ska sluta långt framme.

 


171014
Lopp 1, HÖSTBO ANITA (Linda Artursson)
Klarade debuten på bästa tänkbara sätt och bör ha gått framåt med det. Nu har hon ett bra läge och felfri är hon med och gör upp om det.

Lopp 8, ÅSTAS LOTTA (Linda Artursson)
Fick dåliga ryggar hela tiden senast men svarade för en bra insats så formen är klart bättre än raden. Nu är det några bra på tillägg men hon kan vara en platsrysare.

 

aby
171014
Lopp 8, TINA GEL
Har gjort det jättebra på slutet så det blir intressant att testa V75. Hon är stark och rejäl men kan tyvärr inte öppna från början så vi får förlita oss på turen. Kommer vi loss och får ryggar kan hon räcka långt.

 


171013
Lopp 4, INSIGNIA
Är en fin häst som blev lite tempotorsk senast. Hon kan få med sig en fin slant om inte spåret strular till det för mycket.

Lopp 5, VÄSTERBO ISOLDE
Blev lite generad seanst och kom inte in i rytmen så därför blev det galopp. Hon känns fin i träning men har ett tråkigt läge. Hon är dock klart bättre än vad hon visat i de två senaste starterna.

Lopp 10, EL FARO
Är en jättefin häst som känns bra i jobben så vi provar att starta och det här blir ett test hur han är i tävlingssammanhang. Han känns kapabel och har lätt för sig så det blir intressant.

Lopp 11, SHARE MARKET
Fungerade inte när vi skulle starta på Rättvik och han har fått träna på och känns fin i jobb. Läget är bra och han ska räknas tidigt.

 

bergsaker
171011
Lopp 9, VÄSTERBO REALWORLD
Gick fantastiskt bra senast men har ett tråkigt läge nu. Jag hoppas det blir lite körning från början så att vi kan slinka ner. Loppet är passande så jag tycker hon ska streckas.

 


171006
Lopp 1, TOM TRANA
Har jag ingen riktig koll på.

Lopp 2, RALLY FRANS
Har gjort det jättebra men kom aldrig till från femtespår senast så det är inget att säga om. Härifrån får vi en vettig position och han ska räknas tidigt.

Lopp 4, LIGHT MY DREAMS
Behövde loppet senast och bör vara klart förbättrad nu men vi hoppas på pengar i första hand.

Lopp 8, CALVADOS HORNLINE
Hade ett tråkigt läge senast så den starten glömmer vi. Nu är det några bra på tillägg men han kan vara en platsrysare.

Lopp 9, INSIGNIA
Har jag ingen koll på för dagen.

 


171006
Lopp 3, VÄSTERBO ISOLDE (Ulf Eriksson)
Behövde loppet senast och nu återgår vi till den gamla balansen. Spåret ska inte vara några bekymmer och felfri kan hon duga långt.

Lopp 4, PRINS NORRGÅRD (Ulf Eriksson)
Är klart bättre än raden och har inte fått någon utdelning på slutet. Nu har han bakspår på tillägg så det behövs mycket tur.

 


171003
Lopp 1, ÅSTAS LOTTA (Leif Witasp)
Hade varit ifrån inför senaste starten och behövde det loppet. Hon kom aldrig riktigt in i matchen utan det gick helt enkelt för fort. Nu är det lämpligare motstånd så med lite klaff kan hon vara bland de tre.

Lopp 7, CUPRA (Leif Witasp)
Är en jättefin travare men hon måste i första hand gå felfritt. Sköter hon sig tror jag hon slutar långt framme.

 


170928
Lopp 1, HÖSTBO ANITA
Har tränat bra en längre tid och det kär alltid intressant med debutanter. Jag hoppas hon går felfritt i första hand och sköter hon sig kan hon en bra tid men hur långt det räcker är svårt att säga.

Lopp 3, JUVEL NORRGÅRD
Var klart förbättrad senast och kändes stark och rejäl. Fjärdespår kan vara lite lurigt så jag hoppas hon går felfritt i första hand men fart finns för att sluta långt framme.

Lopp 6, UPTOWN SALLY
Behöver säkert mer tempo innan vi kan tro på några stordåd. Det är klart positivt med bara två på start så vi får en vettig position.

Lopp 9, TODD TABAC
Har tränat på som normalt och trivs på distansen. Läget är bra men han måste sköta sig och då kan han få en fin peng.

Lopp 10, MALIN BLÅGUL
Har jag ingen koll på.

 


170926
Lopp 4, K.A.ONLINE
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på dagsformen.

Lopp 8, LIGHT MY DREAMS
Har jag kört några jobb med och hon har varit borta ett tag så hon behöver säkert lopp i kroppen.

 

hagmyren
170925
Lopp 4, GINGER LYNN
Var helt ok senast men det saknades lite lopp i henne så hon ska vara förbättrad till denna gång. Vi smyger med och hoppas på en fin slant.

Lopp 6, VIJOLA S.
Är en fin häst med bra fart i benen och felfri ska det bli intressant att se hur långt det räcker.

Lopp 8, TAMS VIKTOR
Är en jättefin travare som dock är lite uppanmäld. Felfri springer de dock inte ifrån honom.

 

dalatravet_rattvik
170924
Lopp 1, CUPRA (Linda Artursson)
Bet fast i vänstertömmen senast och galopperade när jag skulle korrigera henne. Hon hade fått en riktigt fin peng annars och gick bra efter det så hon är klart mycket bättre än vad raden visar. Felfri är hon med och gör upp om det.

 

farjestad
170923
Lopp 3, ÅSTAS LOTTA
Har varit borta ett tag men vi har siktat på det här loppet. Hon har gått rejäla jobb och känns jättefin men loppet blev hårdare än vi trodde. Det ska ändå bli intressant att se hur hon står sig.

Lopp 11, VÄSTERBO REALWORLD
Har gått jämnt och bra lopp en längre tid och hon gillar distansen. Formen är bra och hon kan vara en platsluring med rätt lopp.

 


170922
Lopp 3, RALLY FRANS
Har det äntligen börjat att lossna för och han börjar förstå vad det går ut på. Han vann på ett bra sätt senast och känns fin efter det. Normalt sett klarar han spåret och vi får se hur långt det räcker.

Lopp 6, CALVADOS HORNLINE
Har gjort bra och rejäla insatser men fick tyvärr sämsta tänkbara läge. Han står annars helrätt inne i loppet men spåret grusar chanserna.

 


170920
Lopp 7, VÄSTERBO ISOLDE
Har inte startat på ett tag och behöver säkert lopp i kroppen. Läget är dessutom dåligt så jag får köra lite på chans och hoppas på en bra slant.

 

dalatravet_rattvik
170918
Lopp 1, QUAND VENEZ VOUS
Gick bra senast. Nu blir det ingen ledning men det är ett litet fält och jag hoppas att det blir lite körning.

Lopp 3, TINA GEL
Var jättefin seanst och kändes stark och rejäl. Distansen passar bra men läget är tråkgit och honkommer att tappa från början. Jag hoppas att det inte strular för mycket udner vägen får då ska hon räknas med bra chans.

Lopp 5, JUVEL NORRGÅRD
Har varit borta ett tag men har känts fin i provlopp så jag hoppas det har släppt lite för henne. Hon är en jättefin travare men spänner sig när det blir lopp så jag är nöjd om hon sköter sig i första hand.

Lopp 6, ERSA VICTOR
Är en fin häst som jag dock aldrig har kört i lopp. Jag hoppas vi kan få en fin slant.

Lopp 7, GINGER LYNN
Fick ett litet sår så vi strök henne senast. Hon känns fin i jobben men behöver kanske loppet i kroppen innan hon har toppform. Vi har i alla fall ett bra smygläge.

Lopp 8, CUPRA
Är en fin travare som har fart när hon går felfritt och härifårn ska hon trampa iväg. Hon är kanske lite uppanmäld men har alldeles för lite pengar på sig så vi får se hur långt det räcker.

Lopp 10, ROSSI ONE
Galopperade på en för stum bana seanst. Han är stark och rejäl coh ska normalt sett ha bra chans.

Lopp 11, PETTER UDSEN
Gick bra senast på en bra tid men det räckte tyvärr inte. Om det inte strular för mycket ska han räknas.

 

bjerke
170910
Lopp 1, SE PÅ MIG
Gick fantastiskt bra i kvalet och hon utvecklas hela tiden. Det ska bli väldigt spännande med finalen och loppet är väldigt öppet. Om det klaffar kan hon vara långt framme.

 

dalatravet_rattvik
170909
Lopp 1, OPSETH SARVVIS
Har jag ingen koll på.

Lopp 2, UPTOWN SALLY
Var det länge sedan jag körde så jag har dålig koll på dagsformen.

Lopp 3, TINA GEL
Har känts fin efter startgaloppen på Dannero och är stark och rejäl. Normalt sett ska hon vara med i segerstriden.

Lopp 7, SHARE MARKET
Blev lite för laddad när jag skulle byta spår senast men kändes fin för övrigt. Nu har vi ett tråkigt läge så vi får hoppas att det blir tempo och överpace.

Lopp 8, QUAND VENEZ VOUS
Blev lite för laddad senast så jag släppte ledninge och han höll godkänt. Om han håller sig lugn och vi kommer till ledning vill jag gärna prova där.

Lopp 9, SPLENDID JOVIJAL
Har jag ingen koll på.

Lopp 10, RALLY FRANS
Var väldigt positiv senast och i ett sådant här lopp ska han vara långt framme.

 


170908
Lopp 5, TODD TABAC
Fungerade inte alls senast. Det gäller att köra felfritt i första hand och sköter han sig kan han tjäna en fin slant.

Lopp 7, PRINS NORRGÅRD
Kom aldrig in i loppet senast och det gick för sakta. Han är klart bättre än raden så med lite flax kan han vara en platsrysare.

Lopp 11, CALVADOS HORNLINE
Gick bra senast utvändigt ledaren. Jag försöker matcha honom i lite snällare sällskap och se om han tänder till och normalt sett är han bland de tre.

 

mantorp
170904
Lopp 4, AL’S ORLANDO BOY
Var det ett tag sedan jag körde. Läget är dåligt så vi måste ha tur.

Lopp 6, PETTER UDSEN
Känns fin för dagen men tyvärr fick vi ett dåligt läge så vi får förlita oss på turen.

 

dalatravet_rattvik
170831
Lopp 1, CUPRA (Linda Artursson)
Är en jättefin travare som spänner sig när det blir lopp. Jag hoppas att startbilen hjälper till så hon går felfritt och hon har bra fart för klassen så hon kan sluta långt framme.

 

hagmyren
170831
Lopp 1, VÄSTERBO CAYENNE
Var väldigt fin på Eskilstuna men det blev lite negativt när jag ryckte tussarna för hon sprang och väntade in de andra. Nu har vi ett lite knöligt läge men hon bör ha gått framåt med lopp i kroppen så utan strul kan hon dyka upp bland de tre.

Lopp 6, VÄSTERBO REALWORLD
Har gått jättebra på slutet så hon är värd en femetta. Om inte läget strular till det för mycket är hon en av de som räknas.

Lopp 10, CALVADOS HORNLINE
Har perfekta förutsättningar med voltstart och kort distans. Han är en humörshäst men vaknar han på rätt sida är han långt framme i ett sådant här lopp.

 

bjerke
170829
Lopp 1, SE PÅ MIG
Gick jättebra i Kriteriefinalen och hade lite sparat. Nu har vi ett bra läge så jag är inte främmande för att vi kan ta en finalplats igen.

 


170828
Lopp 2, INKAH
Är ett fint kallblod som dock har lite nerver. Felfri kan hon gå en bra tid men hon måste i första hand sköta sig och sedan får vi se hur långt det räcker.

Lopp 4, KUNSTU FLICKA
Kom helt fel på det senast. Nu har vi ett mycket bättre läge och formen är bättre än raden.

Lopp 5, VALLA GLÖD
Har jag ingen koll på för dagen.

Lopp 7, GINGER LYNN (Ibrahim Michael Camera)
Fick vi stryka för halsinfektion senast men hon har tränat bra efter det. Hon känns fin i jobben och det här ser intressant ut.

Lopp 8, QUAND VENEZ VOUS
Var sig lik senast men kom aldrig någon vart. Nu har vi ett bra läge så han kan vara en platsrysare.

Lopp 9, HIGHWAY PATROLMAN
Var det länge sedan jag körde. Han har gått jämnt och bra en längre tid men nu var det någon oslagbar med. En plats bakom den kan vi kanske ta.

Lopp 10, KEEPONDOINIT
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på dagsformen.

 

bergsaker
170825
Lopp 7, TODD TABAC (Christoffer Eriksson)
Är ute på väldigt passande distans och om han går felfritt så tror jag att han får med sig en fin slant hem men man vet ju aldrig vilket humör han är på.

 

etunany
170822
Lopp 6, PRINS NORRGÅRD
Var jättebra senast och det känns som att formen håller i sig. Om inte läget strular till det för mycket ska han ha en vettig chans.

Lopp 8, VÄSTERBO CAYENNE
Reste dåligt senast och hade druckit dåligt så den starten är det bara att glömma. Hon känns fin i jobben igen men jag vill se att hon gör ett bra lopp innan jag har för stora förväntningar. Särskilt med tanke på senast.

 


170821
Lopp 5, SHARE MARKET
Gick bra senast och spurtade bra efter sen lucka. Nu har vi ett bra läge och det känns som att han börjar hitta formen så det kan bli intressant.

Lopp 8, RALLY FRANS
Är klart bättre än raden och senast strulade det när snöret till rycktussarna gick av men han gick klart bra ändå. Nu är det ett jämnt och bra lopp och han är med där framme direkt så han kan dyka upp bland de tre.

 


170819
Lopp 2, KUNSTU FLICKA
Gick riktigt bra senast men fick lite för dåliga ryggar. Hon gick bra till slut och är klart bättre än raden så hon kan vara en platsrysare.

Lopp 4, PETTER UDSEN (Fredrik Berg)
Har gått jämnt och bra en längre tid men behöver ha tempo och ryggar. Med klaff kan han vara långt framme.

Lopp 8, VÄSTERBO ISOLDE
Har jättefin form och gick jättebra senast. Nu har vi åter ett tråkigt läge så det ser lite surt ut på förhand och vi får förlita oss på turen.

 


170818
Lopp 5, JEPPAS PRONTO
Har inte startat på ett tag utan det har bara strulat. Han känns fin i jobben men han får smyga med och få lite tempo i sig. Det är en jättefin häst men med tanke på att att han har varit borta länge ligger jag lågt.

Lopp 7, QUAND VENEZ VOUS
Var sig inte alls lik senast och det var inte det riktiga trycket i henne. Nu möter vi en del hårda hästar och från ett dåligt läge får vi förlita oss på turen.

Lopp 9, VÄSTERBO REALWORLD (Kaj Widell)
Gick jättebra senast efter sen lucka. Nu gör hon första starten över tre varv men jag tror inte det är några problem. Det ska bli intressant att se hur hon står sig.

Lopp 11, QUANTUM GODSPEED
Har jag dåliga koll på dagsformen.

 

dannero
170813
Lopp 6, SE PÅ MIG
Var bra i försöket och nu gör vi lite ändring till finalen med rycktussar och jänkarvagn. Hon är under kraftig utveckling och bör rekordsänka en bit. Om hon kan vara fyra, femma är jag jättenöjd.

Lopp 7, TINA GEL
Var bra senast men behöver ha lite tur. Hon är mer stark än speedig så kan vi slinka ner och det blir tempo är jag inte främmande för att hon är långt framme.

 


170812
Lopp 3, TODD TABAC (Linda Artursson)
Ska det bli väldigt intressant att se på lång distans och jag tro han bara är gynnad av det. Det är ett litet fält så felfri tror jag han är med och gör upp om det.

 

dalatravet_rattvik
170805
Lopp 2, CALVADOS HORNLINE (Susanne H Osterling)
Går bäst för tjejer så därför får Susanne prova. Han är hygglig ut och kan få en bra position. Formen är god så med lite röta kan han vara fyra, femma.

Lopp 2, TINA GEL
Gillade inte banan senast men har tränat bra efter det. Hon känns jättefin i jobben så med överpace och lite flyt tror jag hon är en av de som kan vara långt framme.

Lopp 2, VÄSTERBO REALWORLD (Örjan Kihlström)
Gick faktiskt jättebra senast och var tunt jobbad inför den starten. Med Örjan kan allt hända och hon har form för att sluta långt framme.

Lopp 3, ÅSTAS LOTTA
Har gjort det jättebra på slutet men nu möter vi väldigt bra hästar så jag får vara nöjd med pengar.

Lopp 6, VÄSTERBO ISOLDE
Var jättefin senast med krafter sparade. Nu var det synd på läget men blir det väldigt överpace och vi har lite flyt är jag inte främmande för att hon kan vara med där framme.

Lopp 12, RALLY FRANS
Står lite hårt inne och fick även ett tråkigt läge men han känns förnuftig och fin och kommer allt mer. Han kan få med sig en fin slant.

 


170804
Lopp 2, JUVEL NORRGÅRD
Känns klart bra i träning och hon kan bättre än vad hon har visat. Jag försöker i första hand köra felfritt och se att hon går till slut.

Lopp 4, SHEENA PUNK ROCKER
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, PETTER UDSEN
Har bra form men han har varit lite besvärlig med voltstart. Nu har vi dock ett bra läge så jag hoppas han går felfritt för då kan han vara en platsrysare.

 


170728
Lopp 4, TODD TABAC
Var inte harmonisk senast så vi har kollat tänderna på honom. Han var fin i jobb i veckan så det verkar inte vara några fel på formen och felfri tjänar han en slant.

Lopp 6, QUAND VENEZ VOU
Var bra i försöket på Rättvik. Han är hygglig ut och jag hoppas vi kan behålla ledningen för då är mycket vunnet och isåfall slutar han långt framme.

Lopp 11, ÅSTAS LOTTA
Blev lite generad till galopp senast och gick för fullt i det läget. Felfri är hon med och slåss om segern.

Lopp 12, PRINS NORRGÅRD
Blev det fel för senast och vi kom ingenvart. Han känns jättefin i jobben så jag hoppas han kan få full utdelning nu.

 

ostersund
170726
Lopp 8, PETTER UDSEN
Har bättre form än raden och klaffar det med tempo och bra ryggar kan han vara en platsrysare.

 

dalatravet_rattvik
170724
Lopp 3, RALLY FRANS
Känns jättefin i träning och han bör klara det snäva spåret. Kan han vara trea, fyra är vi nöjda.

Lopp 4, VÄSTERBO ISOLDE (Leif Witasp)
Har tränat på bra och har ett kanonläge nu. I ett öppet lopp är hon en av de som kan vara långt framme.

Lopp 5, CALVADOS HORNLINE (Hans G Eriksson)
Har dragits med tråkiga utgångslägen och har bättre form än vad raden visar. Jag hoppas han kan komma ner i slagläge och tjäna en fin slant.

Lopp 7, VÄSTERBO REALWORLD (Olli Koivunen)
Ha dragits med lite dåliga blodvärden och har tagit det lugnt efter senaste starten. Hon knäns helt ok nu och var fin i jobb i veckan. Normalt sett ska hon dyka upp i segerstriden.

Lopp 9, SHARE MARKET
Har varit behandlad efter senaste starten och har jobbat bra inför den här. Nu har vi ett kanonläge så det ser intressant ut för hans del.

 

dalatravet_rattvik
170717
Lopp 1, CUPRA
Blev alldeles för laddad från ett snävt andraspår senast. Nu har vi ett bättre läge och felfri har hon bra fart och kan dyka upp där framme.

Lopp 5, TODD TABAC
Har återfallit i gamla synder och jag ska ändra lite på utrustningen till den här starten. Fart finns men han måste gå felfritt i första hand.

Lopp 6, JAQUELINE COGER
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, TOTAL DARKNESS (US)
Är en jättefin häst som var fin i kvalet men han behöver säkert mer tempo i kroppen innan han kan slåss om någon värre placering.

Lopp 10, JOHANNES SISU
Var bra senast jag körde och är lite på gång. Med klaff på loppet kan han vara långt framme.

 

hagmyren
170716
Lopp 2, SE PÅ MIG
Har gjort det bra i sina två starter och kommer allt mer. Nu har vi ett bra läge och felfri tycker jag hon kan vara långt framme i ett öppet lopp.

Lopp 3, CHAMILLE
Gick helt ok senast men jag får försöka att inte vara lika offensiv nu och vi hoppas på en peng.

Lopp 6, TINA GEL
Kan det vara lite galopprisk från fjärdespåret men hon är stark och rejäl annars. Utan strul ska hon vara långt framme även nu.

Lopp 9, B.B.S.DAY DREAM
Har jag ingen koll på.

 


170711
Lopp 1, ROSSI ONE
Är en stänkrädd häst så ledning är mycket vunnet och då kan det vara en bra chans.

Lopp 4, PRINS NORRGÅRD (Hans T Andersson)
Galopperade tyvärr i den giltiga starten senast men känns jättefin i träning. Han har en väldigt missvisande rad så med lite flyt är han en av de som gör upp om det.

Lopp 9, CHAMILLE
Har jag ingen koll på för dagen.

 

dalatravet_rattvik
170710
Lopp 1, JUVEL NORRGÅRD
Var fin i debuten och det känns att hon har tagit loppet på bästa. Hon känns travsäker och fin och kan rekordsänka så vi får se hur långt det räcker.

Lopp 2, UNTORPA GEL
Har jag ingen koll på.

Lopp 3, CUPRA
Är en lite vass dam som har blivit jättefin i jobben på slutet och är mer harmonisk. Det finns en viss galopprisk men hon har bra fart så felfri ska det bli intressant att se hur hon står sig.

Lopp 4, PETTER UDSEN
Var helt ok senast men blev lite tempotorsk. Jag tror distansen passar bra och felfri kan han vara en platsluring.

Lopp 5, IDA MOLLYN
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, GINGER LYNN
Gick ett bra lopp på Lindesberg och spurtade bra. Om det blir tempo och vi får bra ryggar kan hon få med sig en fin slant igen.

Lopp 8, COYOTE ROADRUNNER
Behövde loppet senast och gick med bra spänst över mål. Fältet är litet men bra så jag hoppas vi får smyga med och att hon får med sig en fin slant.

Lopp 9, CHARMANTE AMOK
Se witasp.se

Lopp 10, CALVADOS HORNLINE
är riktigt bra för dagen men får dåliga lägen hela tiden. Jag hoppas det blir rejäl körning för då är han inte sämre än någon annan i loppet.

 

dalatravet_rattvik
170703
Lopp 2, AVANTIS RED WITCH
Har jag ingen koll på.

Lopp 4, XANTHIS ONE (Per-Olov Brasar)
Sprang och slirade senast och kunde inte göra sig själv rättvisa. Han har gått jämnt och bra annars så klaffar det med tempo och ryggar kan han vara bland de tre.

Lopp 5, TITAN ARROW
Har jag ingen koll på.

Lopp 5, COYOTE ROADRUNNER (Bengt-Erik Olsson)
Har känts jättefin i jobben och vi har siktat på det här loppet så det var surt med läget. Han behöver mycket tur så vi får se hur långt det räcker.

Lopp 6, RALLY FRANS
Fick ta igen sig lite efter många hårda lopp. Nu blir det första starten med rycktussar och han har svarat bra på det i träning. Läget är bra så han kan dyka upp bland de tre.

Lopp 8, OUR KREJCI
Blev det för tuff inledning för senast och hon låg på under vägen så det ebbade ut lite. Hon känns jättefin för dagen och har bra förutsättningar så jag räknar med att hon slutar långt framme.

Lopp 10, ZILLE CROFTER
Har jag ingen koll på.

 


170703
Lopp 7, ÅSTAS LOTTA (Kaj Widell)
Har gått fantastiskt bra på slutet och vann även bakifrån senast. Nu provar vi i detta sammanhang och det ska bli intressant att se hur hon står sig.