Starter

hagmyren
180813
Lopp 2, BON NATAL
Drogs med lite dåliga levervärden vilket förhoppningsvis förklarar den bleka insatsen senast. Han har jobbat bra och det känns som en häst med bra kapacitet. Som han tränar ska han vara långt framme.
Lopp 3, FRENCH ME
Gick bra senast men kom aldrig riktigt in i matchen. Vi hoppas på lite tur och en fin slant.
Lopp 7, MULSTA NESSE
Har jag ingen koll på.
Lopp 8, NELLE ATTICUS PACO
Var en trevlig bekantskap senast jag körde men tyvärr krokade de ihop framför i sista sväng och vi blev störda. Hon var gott gåendes då så jag hopps vi har lite flyt nu får då kan det bli en fin peng.
dannero
180812
Lopp 2, LADY X.
Blev störd i första sväng senast och då var chanserna spolierade. Hon kändes jättefin då så vi provar här. Normat sett är hon travsäker och hon står bra inne i loppet så hon kan vara bland de tre.
Lopp 11, TINA GEL
Var fantastiskt fin senast och loppet bekom henne inte så vi valde att starta lite tätare. Om det klaffar på vägen har jag en häst med bra form som kan räcka långt.

180811
Lopp 1, B.B.S.ZERBINA
Har inte haft någon riktig tur med spårlottningen men är klart bättre och har bra fart. Om det löser sig och vi får en vettig position kan hon vara trea, fyra.
Lopp 4, PASES AMIGO
Gick jättebra senast på en kanontid och har vi lite klaff dyker han upp långt framme.
Lopp 5, MY GRACE
Har jag ingen koll på.
Var det ett tag sedan jag körde men han har gått bra på slutet och felfri kan han vara trea, fyra.

180809
Lopp 4, UPTOWN SALLY
Hänger med i alla tempon och vi får hoppas på en fin slant även nu.Lopp 7, LIGHT MY DREAMS
Gick bra senast jag körde och jag tror att hon trivs bra på distansen. Vi har ett fint smygläge så med klaff kan det vara en platsluring.

Lopp 11, BAS HANOVER
Har jag ingen koll på.


180805
Lopp 3, VÄSTERBO ISOLDE
Är klart bättre än raden men det behöver bli full körning för att hon ska få med sig en fin slant.
Lopp 4, CALVADOS HORNLINE (Malin Westman)
Gillar helst att vara med där framme direkt så läget är inte så tokigt. Han får smyga med och jag hoppas hon har en bra dag och att det blir körning för då kan han få en fin slant.
Lopp 4, PRINS NORRGÅRD (Niclas Hammarström)
Har äntligen ett bra läge och med lite klaff kan han vara med och göra upp om det.
Lopp 8, LADY X.
Var jättebra senast. Nu möter vi tuffa hästar men har fått ett bra smygläge. Hon känns travsäker och stabil och kan få med sig fina slantar.
dalatravet_rattvik
180804
Lopp 2, RALLY FRANS (Lina Pergenius)
Var jättebra senast och det känns som att han har hittat nya växlar efter det. Uppgiften ser interssant ut och han kan dyka upp långt framme.
Lopp 3, JUNI ROADRUNNER
Fick ett bra läge och känns jättefin. Hon är startsnabb och med den formen hon har nu kan hon sluta långt framme med klaff på loppet.
Lopp 8, LYKKJE BORKA
Har jag ingen koll på.

180803
Lopp 1, FASTNET
Har tränat jättebra och har ett intressant läge. Det känns som att han har mognat så jag hoppas han visar det i lopp för han är en fin häst som jag tror mycket på.
Lopp 8, THEBIGRED AS
Har jag bara sett tidigare och vi fick sämsta tänkbara utgångsläge. Jag hoppas att vi hittar ner någonstans och det är en fin häst som hävdar sig i de här sällskapen.
Lopp 9, TINA GEL
Har bra form och gick ett starkt slutvarv senast. Hon kan göra grovjobbet själv och blir det inte för mycket strul kan hon dyka upp bland de tre.
Lopp 10, TROLLKUNGEN
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen koll på formen.
hagmyren
180731
Lopp 1, TIRAM
Var det länge sedan jag körde. Läget är bra och vi kan få en fin slant.
Lopp 2, NELLE ATTICUS PACO
Har jag ingen koll på.
Lopp 4, FRENCH ME
Slog ihop och galopperade när det blev en rejäl temposkärpning senast. Nu har vi ett bra smygläge men vi hoppas på pengar i första hand.
Lopp 5, PERFECT LIME
Har jag bara sett tidigare och han går jämnt och bra. Med lite klaff kan han vara bland de tre.
dalatravet_rattvik
180730
Har jag kört i provlopp och det finns bra fart men från det här läget är det galopprisk. Vi hoppas på felfritt lopp och pengar i första hand.
Har jag ingen koll på.
Har jag ingen koll på.
Var det ett tag sedan jag körde men han är bättre än raden och från det här kanonläget kan han vara en platsrysare.
Har jag ingen koll på.

 

dannero
180729
Lopp 2, ÅSTAS GOTTHARD
Var inte lika bra senast som i debuten men är uppfräschad efter det. Jag provade honom bakom bilen i måndags och han öppnade jättebra. Det blir intressant att se hur han står sig mot det här motståndet och jag hoppas han tar sig till final.

 


180727
Lopp 4, VÄSTERBO ISOLDE
Hängde inte riktigt med när det blev temposkärpning mitt i loppet men gick bra sista biten senast. Hon är klart bättre än raden och har ett bra smygläge så hon kan få med sig en fin slant.

Lopp 6, JUNI ROADRUNNER
Har kanonform och ett intressant smygläge så hon kan vara en platsrysare.

Lopp 10, SPIKLASSE
Har jag ingen koll på.

 

ostersund
180725
Lopp 4, TODD TABAC
Har ett bra läge och passande distans men jag hoppas han går felfritt och tjänar en peng i första hand.

Lopp 10, GINGER LYNN
Är klart bättre än vad raden visar och har gjort två bra lopp på slutet. Loppet är jämnt och hon kan vara en platsrysare.

 

dalatravet_rattvik
180723
Lopp 3, JOHANNES SISU
Gick helt ok senast och jag tror inte att distansen ska vara några bekymmer. Vi smyger med och hoppas på en bra slant.

Lopp 4, LADY X.
Har stoppats upp av lite halsinfektioner från och till så det har inte blivit någon kontinuitet i startandet. Loppet är tufft men jag hopasp hon gör bra ifrån sig och får med sig en fin slant.

Lopp 8, PASES AMIGO
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen koll på formen.

Lopp 11, PRINS NORRGÅRD
Gick helt ok senast och fick dra fram dem i tredjespår vilket inte är hans likör. Nu hoppas jag vi får lite draghjälp för då är han en av de som ska räknas.

 


180712
Lopp 4, PRINS NORRGÅRD
Var sig lik senast och gick kanonbra. Nu har vi ett bra läge och jag hoppas på tempo och bra ryggar för då kan han vara bland de tre.

Lopp 5, BRINGITONLADY
Gillar distansen och felfri kan hon vara bland de tre.

Lopp 8, GÄRDSJÖ MYNTA
Är inte alls så tokig och när jag körde på Romme valde jag helt fel rygg. Om det inte blir galopp har hon bra fart för klassen.

Lopp 9, ARNE ANKA
Har sett fin ut i träning så det ska bli intressant att köra honom.

 

dalatravet_rattvik
180709
Lopp 2, ÅSTAS GOTTHARD
Vann på ett jättebra sätt senast och gick ett starkt slutvarv. Han känns travsäker och kan rekordsänka så det ska bli intressant att se hur långt det räcker.

Lopp 3, VADSANINUDÅ
Har känts jättefin i träning efter senaste starten och nu fick vi ett bra läge. Om hon går felfritt och inte hittar på något kan hon springa fort men det viktigaste är att hon sköter sig.

Lopp 9, QATRINE GEL
Var det ett tag sedan jag körde och vi smyger med och hoppas på pengar.

Lopp 11, GINGER LYNN (Lina Pergenius)
Var jättebra senast men möter lite tuffare hästar nu. Hon är startsnabb så jag hoppas hon kommer ner till planken och kan lifta med till en fin slant.

Lopp 12, JOHANNES SISU
Var inte alls sig lik senast men i ett sådant här sammanhang ska han duga långt.

 

dalatravet_rattvik
180702
Lopp 1, B.B.S.ZERBINA
Har jag ingen koll på.

Lopp 3, GLIMMER U.S.
Har jag aldrig kört tidigare och vi får smyga med.

Lopp 4, VÄSTERBO ISOLDE (Jim Eriksson)
Har haft världens otur en längre tid och gick jättebra efter galopp senast. Utan strul tycker jag hon står på tur.

Lopp 7, MIN SOPHIA
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, NIRAS COCONUT KISS
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen koll på formen.

Lopp 9, COYOTE ROADRUNNER
Har bättre form än vad raden visar men från det här tråkiga läget måsta han ha mcket tur och vi hoppas på en fin peng i första hand.

Lopp 10, PRINS NORRGÅRD
Blev alldeles för laddad när jag skulle vända upp senast men gick godkänt efter galoppen. Men det loppet i kroppen ska han duga bra om det inte strular från innerspår.

 

bergsaker
180629
Lopp 2, CALVADOS HORNLINE
Gick helt ok i försök och final utan att riktigt räcka senast. Det blir intressant att prova på 1100 meter och försöka lura honom lite. Loppet är öppet och han kan vara bland de tre.

Lopp 5, TODD TABAC
Hade halsinfektion senast så vi tog det säkra före det osäkra och strök. Nu står han helrätt inne i loppet och distansen är passande. Han måste dock gå felfritt i första hand men sköter han sig kan han få en fin peng.

 

dalatravet_rattvik
180623
Lopp 1, VÄSTERBO ISOLDE (Leif Witasp)
Har inte alls fått till det i loppen men känns väldigt fin i träning. Leif är 100-procentig med henne så jag hoppas han kan lirka runt henne.

Blev det för mycket strul för innan loppet senast och hon taggade upp sig. Hon är en jättefin häst men femtespåret kan innebära viss galopprisk. Felfri besitter hon dock bra fart.
Är väldigt fönuftig och fin men det här blev ett jättetufft lopp. Hon behöver ha lite hårdhet inför derbyt men det blir ett snällt upplägg och jag hoppas hon kan vara fyra, femma.
Var klart positiv senast och det var roligt att hon kom med i ett sådant här lopp på hemmaplan över favoritdistansen. Vi har ett bra smygläge och kan hon vara trea, fyra är vi jättenöjda.
Har fått ett bra läge och får sköta sig själv från start nu. Jag kommer att ändra lite på utrustningen och är inte orolig över distansen. Det är ett jämnt och bra fält men felfri är hon inte heller så tokig.

 

dalatravet_rattvik
180621
Lopp 2, VICTOR FRONTLINE
Har jag ingen koll på.

Var superbra senast men har tyvärr fått ett bakspår nu. Han brukar göra sina bästa lopp när han är med där framme direkt så nu är han bortlottad.
Är en jättefin häst som har tränat bra en längre tid. Han känns travsäker och rejäl så det ska bli intressant att se honom i lopp och felfri kan han räcka långt.
Kan vara en platsrysare om han får sitt smyglopp.

 


180619
Lopp 4, VÄSTERBO REALWORLD
Dummade sig lite direkt efter start och felade senast men gick jättebra efteråt så formen är klart bra. Hon kan inte öppna så bra så spåret kan bli en fälla men hon är bättre än raden så jag hoppas hon får lite utdelning.

Lopp 5, UNIQUE GEL
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen koll på formen.

Lopp 7, UNTORPA GEL
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen koll på formen.

Lopp 9, PRINCE HILLS
Har jag ingen koll på.

 

dalatravet_rattvik
180611
Lopp 1, BON NATAL
Är en jättefin häst som har tränat bra. Tyvärr är läget tråkigt men kapacitetsmässigt ska han räcka långt.

Lopp 2, JUNI ROADRUNNER
Var inte alls sig lik senast trots en bra resa. Hon känns jättefin i träning men jag vill se att hon tar i hela vägen i lopp. Normalt sett kan hon vara bland de tre.

Lopp 3, VÄSTERBO REALWORLD
Galopperade från start senast men känns klart bra efter det. Hon står lite hårt inne i loppet men är bättre än raden så hon kan dyka upp bland de tre.

Lopp 4, PRINS NORRGÅRD
Har varit borta länge och behöver säkert loppet. Han har tränat ordentligt senaste tiden men troligtivis saknas det lite tempo.

Lopp 5, GROTT MAJA
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, TJASSE
Är uppanmäld och får starta för att det är hemmaplan och lite hästar i loppet. Tjänar han pengar är det en framgång.

Lopp 7, STORSKJÖBLESSA
Har jag ingen koll på.

 

ostersund
180608
Lopp 8, OLYMPIA GOLD
Körde jag förra året och enligt tränaren ska hon vara bra i ordning så det känns intressant.

Lopp 11, BRINGITONLADY
Gick riktigt bra första gången barfota senast. Normalt sett klarar hon spåret så det kan vara en platsrysare.

 


180608
Lopp 6, COYOTE ROADRUNNER (Lina Pergenius)
Gick bra senast men har fått ett hopplöst läge igen. Vi hoppas att det blir tempo på loppet för då kan kan vara trea, fyra.

 

dalatravet_rattvik
180604
Lopp 8, VÄSTERBO ISOLDE (Lina Pergenius)
Blev det bara fel för senast. Hon känns jättefin i träning och nu får det bli ett offensivt upplägg. Med klaff ska hon normalt sett duga.

 

axevalla
180603
Lopp 10, BACAN DEGATO
Har jag ingen koll på.

 

mantorp
180602
Lopp 4, TINA GEL
Gick ett jättebra sistavarv som vanligt senast. Nu har vi ett bra läge och jag hoppas att det blir körning för hon går alltid till slut. Felfri kan hon vara långt framme.

 


180601
Lopp 2, HÖSTBO ANITA
Bara krängde till och galopperade lite omotiverat senast. Nu är det bra att hon står ensam och jag hoppas att hon därmed går felfritt för det är prio ett.

Lopp 5, SE PÅ MIG
gjort det jätebra o gick jobb för två ekca senad. jättefin. intersnat att se hur hon står sig mot de här. möter några bra men är bra själv. kan vara med lång framme.

Lopp 6, TODD TABAC
Är hopplöst osäker men gillar distansen. Om han går felfritt kan han få med sig en hygglig peng.

Lopp 9, K.A.ONLINE
Är bättre än raden och satt fast med allt sparat senast jag körde. Nu har vi ett bra smygläge så han kan vara en platsrysare.

Lopp 11, JULLE
Har ett klart bättre läge nu än senast och lär komma bättre på det så det kan bli en fin slant.

 

dalatravet_rattvik
180529
Lopp 2, TJASSE
Får starta nu när det är hemmaplan och vi siktar på pengar i första hand.

Lopp 3, SANSIRO GEL
Har ett tråkigt läge men är inte så tokig så med lite klaff kan han vara trea, fyra.

Lopp 4, CALVADOS HORNLINE
Har perfekta förutsättningar här och har han vaknat på rätt sida kan han vara en platsrysare.

Lopp 6, BRINGITONLADY
Har gått bra varje gång jag kört. Nu är läget lite chansartat men klaffar det kan hon vara bland de tre.

Lopp 7, FASTNET
Blev lite generad seanst och galopperade men var inte tom i mål. Det är en fin häst som det ska bli intressant att se hur långt han räcker felfri.

Lopp 8, LIGHT MY DREAMS
Har inte startat på ett tag och har ett lite tråkigt läge så vi hoppas på pengar i första hand.

Lopp 9, EL FARO
Har jobbat bra men sviker lite i lopp så jag vill se att han sköter sig innan jag vågar tro på honom.

 

hagmyren
180525
Lopp 7, VÄSTERBO REALWORLD (Ulf Eriksson)
Var bra senast och står bra inne i loppet nu. Har hon tur med tempo och bra ryggar ska hon räknas.

Lopp 9, RALLY FRANS (Ulf Eriksson)
Har jag ingen förklaring till varför han galopperade senast. Nu blir det skor och ett annat huvudlag och utan strul är han en av de som räknas.

 

dalatravet_rattvik
180522
Lopp 3, COYOTE ROADRUNNER (Linda Artursson)
Känns fin i jobben men har tyvärr fått ett tråkigt utgångsläge. Om det klaffar med tempo och ryggar kan han vara ett platsbud

Lopp 7, VÄSTERBO ISOLDE (Linda Artursson)
Hade otur senast men känns kanonfin för dagen. Hon är en av de som ska räknas tidigt.

 


180518
Lopp 1, FASTNET
Är en jättefin häst som har gjort allt rätt i träning. Nu är det några bra emot men han känns travsäker och lättplacerade. Han är med för att lära i första hand men har bra kapacitet.

Lopp 3, GINGER LYNN (Lina Pergenius)
Gick jättebra senast men möter några tuffa hästar nu. Hon är startsnabb och får säkert en bra position så hon kan vara trea, fyra.

Lopp 6, TINA GEL
Fick vi tyvärr stryka senast efter en liten sårskada. Hon har tränat på bra efter det och känns jättefin. Nu är det ett litet fält vilket är en fördel och felfri ska hon räknas.

Lopp 9, JOHANNES SISU
Brukar alltid göra sitt i loppet och nu får vi hoppas på lite tur från det här läget. Med klaff kan han dyka upp långt framme.

Lopp 11, JULLE
Avslutade otroligt bra senast jag körde. Om inte spåret ställer till det för mycket kan han vara en platsrysare.

 

hagmyren
180517
Lopp 1, VALLEE DE LUMIERE
Är inte så tokig och gick i mål med lite sparat senast. Han måste i första hand gå felfritt och kan då vara bland de tre.

Lopp 2, LINGBO HELEN
Är klart bättre än raden men måste ha tur härifrån. Kan hon vara fyra, femma är vi jättenöjda.

Lopp 3, RALLY FRANS
Fick ett snällt upplägg senast men det blev helt fel med trötta ryggar och han hade mycket sparat. Nu ser det intressant ut och med lite tur är han en av de som räknas.

Lopp 5, JUNI ROADRUNNER
Behövde loppet senast men gick bra. Nu har vi ett kanonläge och hon kan vara en platsrysare.

 

farjestad
180514
Lopp 7, VÄSTERBO REALWORLD
Blev det lite för tufft för senast och hon gav upp. Nu har vi ett chansartat läge men hon är klart bättre än raden så löser det sig kan hon vara bland de tre.

Lopp 8, HÖSTBO ANITA
Var jag jättenöjd med i årsdebuten på en bra tid och har tagit det loppet bra. Hon känns fin i träning men möter några bra så går hon felfritt och kan vara bland de tre är vi nöjda.

 

dalatravet_rattvik
180512
Lopp 1, VÄSTERBO ISOLDE
Har tränat jättebra en längre tid men jag vill gärna se att hon visar det även i lopp. Kapacitetsmässigt är hon bland de tre.

Lopp 2, SOGNARE
Är en jättefin häst som är med för att lära. Läget är bra men det är alltid svårbedömt i sådana här lopp.

Lopp 3, TJASSE (Malin Hammarskjöld)
ar inte alls sig lika utan att vi htitat några fel senast. får starta< när det är hammaplan o hoppas peng

Lopp 4, BITTER TEARS
Tränar jättebra men blir för spänd när det blir allvar. Nu är det hemmaplan och vi gör lite korrigeringar men hon måste i första hand gå felfritt. Fart finns dock för att segerstrida.

Lopp 5, ERSA VICTOR
Gick bra senast men står lite fel inne i loppet så vi siktar på felfritt och pengar i första hand.

Lopp 9, TRITON BAZ
Har jag ingen koll på.

 

hagmyren
180506
Lopp 4, TODD TABAC (Linda Artursson)
Står helrätt inne i loppet och felfri tycker jag han kan vara med och göra upp om det även om han inte är att lite på.

 


180505
Lopp 4, LADY X.
Fick gå den tunga vägen men avgjorde på ett bra sätt ändå senast. Hon är travsäker och rejäl så spåret ska inte vara några problem. Nu är det kanske lite tuffare motstånd men hon kan ändå vara bland de tre.

Var jättebra när jag körde som tvåa från dödens. Jag tror inte distansen ska vara några problem och vi får se hur långt det räcker.
Har jag ingen koll på.

 

dalatravet_rattvik
180504
Lopp 1, VALLEE DE LUMIERE
Har jag kört ett jobb med och han är inte så tokig men det kan vara lite galopprisk från det här läget. Felfri kan han dock få en fin slant.

Lopp 2, MACARENA
Galopperade oturligt nog bort en andraplats senast och hon är klart bättre än raden. Hon verkar normalt travsäker och rejäl och kan få med sig en fin slant felfri.

Lopp 4, VÄSTERBO REALWORLD (Niclas Hammarström)
Har gått jättebra i de två senaste starterna och känns jättefin i jobben. Med rätt resa kan hon vara med bland de tre igen.

Lopp 5, RALLY FRANS
Blev struken senast p.g.a. halsinfektion men har gjort några rejäla jobb efter det och känns jättefin. Det kan dock saknas lite tempo när han inte fått starta kontinuerligt och det är även några bra emot så vi är nöjda om han gör en bra insats.

Lopp 6, FAKSI LINN
Var det ett tag sedan jag körde men hon är klart bättre än raden. Läget är dock dåligt så vi hoppas på felfritt lopp och nya poäng i första hand.

Lopp 9, VIKING GEL
Är en jättefin häst men det var länge sedan jag körde honom så jag har ingen koll på formen.

Lopp 10, EL FARO
Var jag inte riktigt nöjd med senast men han har jobbat jättebra däremellan. Om han brukar sig för fullt och tar i ska han duga bra men det viktigaste är att han sköter sig.

 

hagmyren
180429
Lopp 8, TJASSE
Har gjort det bra men det finns inga riktigt passande lopp åt honom. Vi får hoppas på tempo och bra ryggar för då kan han tjäna en fin slant.

Lopp 9, CALVADOS HORNLINE
Var jättebra från dödens senast och nu har vi ett bra läge. Med lite klaff kan han vara trea, fyra igen.

 


180428
Lopp 2, LISTAS SPIRIT
Har varit borta ett tag men tränat bra och han är bra i grunden. Om inte läget ställer till det kan han vara bland de tre.

Lopp 4, JUNI ROADRUNNER
Har hittat en riktigt bra form och har ett bra läge. Det ser intressant ut på pappret och med lite flax kan hon vara långt framme.

Lopp 6, BJÖRNLI ADA
Har jag ingen koll på.

Lopp 7, SANSIRO GEL
Blev det lite för tufft för senast men nu har vi ett bra läge igen. Med lucka till slut kan han vara långt framme.

 


180426
Lopp 1, MUSCLES MUSTANG
Var det länge sedan jag körde men träningsrapporterna är positiva. Han är med för att lära i första hand så vi är nöjda om han går felfritt och tjänar en peng.

Lopp 8, GINGER LYNN (Lina Pergenius)
Kom ingenstans senast utan hamnade i dåliga ryggar så den starten är det inget att säga om. Formen är bra och loppet ser öppet och intressant ut. Hon kan vara en platsrysare.

 


180420
Lopp 2, BRINGITONLADY
Var det ett tag sedan jag körde men hon är inte så tokig och kan få en fin peng.

Lopp 4, JOHANNES SISU
Gick det han kunde på V75 senast och höll farten bra. Nu möter vi lämpligare motstånd och med lite flax kan han vara bland de tre.

Lopp 6, K.A.ONLINE
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen koll på dagsformen.

Lopp 7, HÖSTBO ANITA
Har jobbat på bra en längre tid och det känns att hon har vuxit i kostymen på ett annat sätt och mognat. Felfri tycker jag hon ska duga långt.

Lopp 8, BITTER TEARS
Galopperade när vi hade kopplat grepp senast för de skrek för mycket. Det var surt för hon hade varit sämst tvåa annars ohch hon är klart bättre än raden. Felfri är hon med och gör upp om det.

Lopp 9, MR FOX AV SVEDEN
Har jag ingen koll på.

 


180419
Lopp 2, LADY X.
Hade halsinfektion senast hon startade och det har tagit sin tid men hon känns jättefin i jobben. Hon är travsäker och okomplicerad så det ska bli intressant att se hur hon står sig.

Lopp 7, LINGBO HELEN
Var klart bra senast och har ett bra läge. Hon står bra inne i loppet så trea, fyra kan hon mycket väl vara.

 

dalatravet_rattvik
180417
Lopp 1, DIAMANT NORRGÅRD
Är inte helt rutinerad än och när ledaren galopperade efter ett var senast fick jag inte igång henne sedan. Det känns som att hon går bäst i ryggar och kapacitet finns för att segerstrida.

Lopp 2, KEEPONDOINIT
Kan få en bra position härifrån och jag hoppas det blir körning för då kan vi vara trea, fyra.

Lopp 3, RALLY FRANS
Har känts fin efter senaste starten och skulle egentligen haft ett lopp tidigare men det här var såpass lämpligt så det blev någon extra vecka. Distansen är inga problem och torts att det är några bra emot kan han vara att platsbud.

Lopp 5, QUAND VENEZ VOUS
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktigt koll på formen.

Lopp 6, ERSA BALDER
Har jag ingen koll på.

Lopp 7, CALVADOS HORNLINE
Gav sig lite för enkelt senast med tanke på den fina resan. Nu är det hans favoritdistans så det var synd på läget. Om han brukar sig för fullt kan han vara bland de tre men det är humöret som styr lite.

Lopp 8, EL FARO
Blev det lite för snävt med fjärdespår senast och vi fick även punktering men han gjorde ändå ett bra lopp. Det var synd på läget nu med tanke på hur han kändes senast men strular det inte för mycket är han segermogen.

 


180416
Lopp 2, HÖSTBO CLARA
Har jag ingen koll på.

Lopp 3, KARISSA BO
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, ÅSTAS LOTTA
Känns fin efter senaste starten och står bra inne i loppet. Hon blir en helt annan häst när hon slipper brodd och kan vara en platsrysare.

Lopp 8, GINGER LYNN (Niclas Hammarström)
Hade lite sparat senast och har hittat en bra form. Hon kan komma lite på vingel härifrån men får hon draghjälp och det blir lite tempo kan det räcka långt.

Lopp 9, JULLE
Har jag ingen koll på.

 

hagmyren
180414
Lopp 5, JUNI ROADRUNNER (Linda Artursson)
Kom lite på vingel senast men gick fantastiskt bra till slut. Normalt sett ska hon räknas tidigt här.

Lopp 6, TODD TABAC (Linda Artursson)
Var faktiskt jättebra senast. Loppet såg jämnt och bra ut så går han felfritt och är trea, fyra är vi nöjda.

 


180413
Lopp 7, SE PÅ MIG
Har gjort två bra lopp i år och senast var banan krävande och hon mötte även äldre hästar men gick jättebra. Nu blir det intressant när det är jämnåriga ston och normalt sett ska hon räknas med chans.

Lopp 10, ERSA VICTOR
Körde jag provlopp med för en dryg månad sedan och han var fin. Han behöver dock säkert mer tempo i kroppen så vi hoppas på pengar och felfritt lopp i första hand.

Lopp 11, JUVEL NORRGÅRD
Har tränat bra en längre tid och är en jättefin travare som dock har svikit lite i lopp. Jag hoppas att vintern har gjort henne gott så hon får visa att hon är bättre än raden.

 

dalatravet_rattvik
180409
Lopp 1, OOPSSHEDIDIT
Har jag ingen koll på.

Lopp 3, COYOTE ROADRUNNER
Gick väldigt bra senaste efter att ha pausat. Det blir svårt att slå Ola Montana men en plats bakom den ska han kunna ta.

Lopp 4, JUNI ROADRUNNER
Åkte på karledsproblem senast så jag fick stryka men hon känns jättefin i jobben nu. Hon har dock kanske lite för lite lopp i kroppen för att ha någon riktigt toppform så kan hon vara trea, fyra är vi nöjda.

Lopp 5, CASH LADY
Se witasp.se

Lopp 7, JANE’S ESTELL
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen koll på formen.

Lopp 8, VÄSTERBO ISOLDE
Känns mycket finare i jobb än vad hon har presterat i lopp. Jag ska byta lite utrustning och jag hoppas att även hemmaplan ska göra sitt. Kapacitetsmässigt ska hon räcka långt men jag vill först och främst se att hon sköter sig när det blir allvar.

 


180408
Lopp 3, LIELLA
Har fin fart och felfri kan hon plocka en bra slant.

Lopp 5, CALVADOS HORNLINE
Gick helt ok senast men har fått ett tråkigt utgångsläge nu. Jag hoppas vi kan komma ner någonstans och att det blir rejäl körning för då kan han få en fin slant.

Lopp 7, GENT’S AGREEMENT
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, TJASSE
Fick lite karledsbekymmer senast så jag strök honom och det har därför blivit lite långt mellan starterna. Tyvärr har vi även ett tråkigt läge så jag hoppas på pengar i första hand.

 


180406
Lopp 2, MACARENA
Är en fin liten häst som dock står hårt inne i loppen. Hon känns travsäker så vi hoppas på pengar.

Lopp 4, KUNG SMARAGD
Gick i mål med lite sparat senast. Nu har vi ett tråkigt läge men jag tror att formen är bra.

Lopp 6, GINGER LYNN (Lina Pergenius)
Har hittat lite form igen och har ett perfekt utgångsläge. Hon trivs bra med Lina så hon kan vara bland de tre.

Lopp 7, LINGBO HELEN
Klarade nog inte av banan senast för hon var inte alls sig lik. Hon är klart bättre än raden så det kan vara en platsskräll.

Lopp 10, BITTER TEARS
Börjar sköta sig nu och kommer mer och mer. Vi hoppas på lite tempo för då tycker jag hon ska vara med och göra upp om det.

Lopp 11, ROBIN KRONOS
Fick gå lite för mycket i dödens senast. Nu är det andra förutsättningar med kort distans så får vi ett bra lopp kan han vara långt framme.

 


180403
Lopp 8, RON JEREMY
Ska det bli roligt att få köra igen efter så lång tid. Jag har ingen koll på formen men läget är bra så vi kan få en fin peng.

Lopp 9, SANSIRO GEL
Var jättefin senast och satt fast med mycket sparat. Nu har vi ett kanonbra läge så han är inte helt borta i ett öppet lopp.

 

hagmyren
180402
Lopp 3, TODD TABAC
Har äntligen blivit kvitt sina muskelproblem och känns fin i träning. Han måste gå felfritt i första hand och då kan han få en fin slant.

Har bytt miljö och känns jättefin i träning så jag hoppas han levererar nu. Spåret kan innebära lite krångel och det är viss galopprisk men sköter han sig ska han räcka långt.

 

 


180401
Lopp 2, FAKSI LINN
Vet jag inte riktigt varför hon felade senast för hon kändes fin i det läget. Kan hon vara trea, fyra är vi nöjda.

Var inte riktigt lika fin senast som gången innan och hon vill ha fast och fin bana. Felfri ska hon räknas i segerstriden.
Fick ett helt omöjligt lopp senast men höll fantastiskt bra. Nu är det hårdare emot och läget är dåligt så kan han vara fyra, femma får vi vara nöjda.

 

 


180329
Lopp 3, NIRAS COCONUT KISS
Var inte så tokig men sög luft senast. Det ska vara åtgärdat nu så hon kan få med sig en fin slant.

Lopp 4, JERRY W.
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, KUNSTU FLICKA
Är inte alls så tokig och hon är bättre än raden. Nu har vi ett bra läge så med lucka kan hon vara en paltsrysare.

Lopp 10, TANYA GEL
Var det ett tag sedan jag körde nu. Hon är en snabb häst så jag hoppas vi får lite draghjälp för då kan hon vara bland de tre.

Lopp 12, VÄSTERBO REALWORLD (Anders Eriksson)
Kändes jättefin senast men tyckte inte det var så roligt att springa 1.13 sista varvet så det är inget att säga om. Nu är det ett mer passande lopp och hon är mycket bättre än raden så utan strul är hon bland de tre.

 


180324
Lopp 3, BRINGITONLADY
Är inte så tokig och loppet såg jämnt ut så hon kan vara bland de tre.

Lopp 4, KUNG SMARAGD
Har jag ingen koll på.

Lopp 6, UPTOWN SALLY
Var klart positiv senast och gör hon om den prestationen kan hon vara en platsrysare även nu.

Lopp 7, TJASSE
Var klart bra i debuten men det har blivlit lite för långt mellan starterna nu. Läget är dessutom tråkgit så vi hoppas på pengar i första hand.

Lopp 9, FALLOUT BOY
Var det ett tag sedan jag körde nu så jag har ingen riktigt koll på formen.

 


180323
Lopp 6, VÄSTERBO REALWORLD
Fick luckan för sent senast men gick bra. Hon trivs på distansen och nu är det ett litet fält men hästarna är bra och jämna. Kan hon vara trea, fyra är vi väldigt nöjda.

Lopp 7, GINGER LYNN
Var positiv senast. Nu har vi ett läge lite långt ut så vi kan komma lite på vingel men får vi ett lopp på rulle kan hon vara en platsrysare.

Lopp 8, CALVADOS HORNLINE (Jorma Kontio)
Gick riktigt bra senast och höll bra. Nu provar vi med Jorma och hoppas att det ger effekt och kan vi dessutom rycka skorna blir det ytterligare en effekt. Han är bättre än raden och kan vara en platsrysare.

Lopp 10, RALLY FRANS
Gick bra senast på en bra tid och känns allmänt uppåt i jobben. Nu möter vi några bra men han är inte så tokig själv så klaffar det kan han vara långt framme.

Lopp 11, COYOTE ROADRUNNER
Blev lite sliten senast och har fått ta igen sig lite. Nu känns han bra i jobb igen och uppgiften så lämplig ut så han kan sluta bland de tre.

 


180322
Lopp 1, BITTER TEARS
Gick felfritt senast men det blev inget tempo i loppet. Hon gick dock klart bra och nu är det autostart så jag hoppas det blir lite körning från början. Felfri är hon en av de som kan göra upp om det.

Lopp 3, LINGBO HELEN
Var klart positiv senast men har ett tråkigt läge nu så vi är nöjda om hon kan vara trea, fyra.

Lopp 5, ROBIN KRONOS
Gick bra senast efter lite trafikproblem. Han är bättre än raden och kan plocka en fin slant.

Lopp 5, ÅSTAS LOTTA
Var bra seanst och står bra inne i loppet. Distansen är heller ingen nackdel så hon kan få med sig fina slantar.

Lopp 8, CASH LADY
Se witasp.se

Lopp 9, OUR KREJCI
Var faktiskt positiv senast och har ett bra läge. Med tanke på det ska han räknas tidigt.

 


180321
Lopp 9, TINA GEL
Har varit fantastiskt bra på slutet. Nu möter hon bara ston och distansen är en fördel men hon kommer att tappa från början så vi får hoppas på lite flax. Klaffar det är hon inte helt borta.

Lopp 10, M.T.KNIGHT RIDER
Har jag ingen koll på.

 


180318
Lopp 1, VÄSTERBO KAPABEL
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, MAGALDI
Var positiv senast och fick ett bra lopp då. Nu måste vi ha tur med tempo och ryggar och då kan han vara trea, fyra.

Lopp 11, CHARMANTE AMOK
Se witasp.se

 


180316
Lopp 1, MACARENA
Var inte alls fin i debuten men måste ha gjort sig illa innan för hon var lite svullen efteråt. Hon är mycket finare än vad hon såg ut då och känns travsäker så hon kan plocka en fin slant.

Lopp 5, UPTOWN SALLY
Var klart förbättrad seanst. Hon är startsnabb och från ett bra spår kan vi smyga åt oss en fin slant.

Lopp 9, JOHANNES SISU
Avgjorde säkert senast och är klart bra för dagen. Om inte spåret strular för mycket tycker jag han kan vara bland de tre.

 


180305
Lopp 1, NIRAS COCONUT KISS
Har jag ingen koll på.

Lopp 2, BITTER TEARS
Har jobbat jättebra under vintern men får lite nerver när det blir start. Hon måste i första hand gå felfritt och jag vill främst att hon sköter sig men fart finns för att vara långt framme.

Lopp 3, LIELLA
Var inte så tokig och distansen ska inte vara någon nackdel. Felfri kan hon få en fin slant.

Lopp 6, SIXTEN BLIXTEN
Får springa med och vi hoppas på pengar.

Lopp 7, VÄSTERBO REALWORLD
Hade inte startat på ett tag men gick helt ok senast. Nu har vi ett mycket bättre läge och hon är klart bättre än raden.

Lopp 8, BOY HORNLINE
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, EVASION BOKO
Har gjort två bra insatser i Sverige och kommer allt mer. Om vi kommer till ledning ser det intressant ut och hon kan vara bland de tre.

Lopp 10, KEEPONDOINIT
Blev det för tuff inledning för senast så det är inget att säga om. Nu är det andra förutsättningar och med rätt ryggar kan hon vara en platsrysare.

 


bergsaker

180307
Lopp 4, SE PÅ MIG
Har tränat på rejält i vinter och har fått två snabbare banjobb som hon skött på ett bra sätt så hon är väl förberedd. Loppet ser jämnt och bra ut och min häst känns jättebra men jag vill se att hon går ända in i mål.

Lopp 6, CALVADOS HORNLINE
Känns jättefin i jobben men fick kanske ett spår lite långt ut på vingen. Loppet är dock passande och han gillar distansen så har han bara humöret med sig kan han få en fin slant.

Lopp 8, PUTINTHEPOWER
Har jag aldrig kört tidigare men han vann enkelt senast. Nu är det några bra emot men han är inte så tokig själv heller.

Lopp 9, MY OVI
Fick en välförtjänt seger senast och har varit väldigt fin både i jobb och lopp. Nu var det synd att vi fick ett tråkigt läge och dessutom är motståndet bra så vi är nöjda om han kan vara trea, fyra.

 


180306
Lopp 1, BRINGITONLADY
Var inte alls så tokig senast men det gick fort sista varvet. Hon behöver nog ha lite jämnare tempo för att komma till sin rätt och nu har vi ett bättre läge så hon kan vara en platsrysare.

Lopp 3, ROBIN KRONOS
Har jag ingen koll på.

Lopp 5, PASTORA QUO VADIS
Har jag ingen koll på.

 


180305
Lopp 1, GINGER LYNN
Var helt ok senast och gick bra med ett snabbt slutvarv. Det här såg ut som ett lämpligt gäng och har vi lite flax med ryggar kan hon vara bland de tre.

Lopp 2, UPTOWN SALLY
Springer med i alla tempon och hon får smyga med så hoppas vi på pengar.

Lopp 3, ÅSTAS LOTTA
Galopperade från start senast men gick hyggligt efter det. Hon känns bra i träning men måste starta kontinuerligt för att vara som bäst och nu har det blivit lite långt mellan starterna.

Lopp 4, QATRINE GEL
Var jättebra senaste efter ett starkt slutvarv och om inte spåret strular till det för mycket ska hon räknas tidigt.

Lopp 5, RALLY FRANS
Har galopperat två gånger på slutet och slagit ihop i doseringen. Han känns jättefin och jag hoppas vi kommer till ledning för då vill jag köra där. Han ska ses med hygglig chans.

 


180302
Lopp 2, BRINGITONLADY
Har jag ingen koll på.

Lopp 8, LINGBO HELEN
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på dagsstatusen. Vi smyger med och hoppas på en bra slant.

Lopp 9, TINA GEL
Galopperade direkt senast och fick inget lopp så därför får hon starta igen. Hon känns jättefin och formen är bra så med lite flax är hon en av dem som räknas tidigt.

 


180228
Lopp 4, DIAMANT NORRGÅRD
Har varit klart positiv i de starter som hon har gjort men senast valde jag fel väg i sista kurvan och hon hade varit tvåa annars. Felfri kan hon vara bland de tre igen.

Lopp 9, EVASION BOKO
Gick bra i senaste starten även om det var lite för hård bana för henne. Hon känns klart bra i jobb och härifrån får vi hoppas att det blir rejäl körning och att hon får hänga med. Med klaff kan hon vara en platsrysare.

Lopp 10, VÄSTERBO REALWORLD
Har vi lagt om både träning och foder på och känns jättefin i jobben. Jag vill framförallt se att hon visar det i lopp också innan jag vågar tro allt för mycket. Hon är dock bättre än raden.

 

farjestad
180226
Lopp 3, SID THE KID
Var det länge sedan han startade i travlopp. Nu är det ett litet fält så jag hoppas det blir körning och att vi kan slinka ner för då kan han vara trea fyra.

Lopp 10, OUR KREJCI
Har tränat klart bättre än vad hon har visat i lopp. Nu har vi ett tråkigt läge så vi får hoppas att det blir tempo och att hon går till slut.

 


180221
Lopp 1, JUNI ROADRUNNER
Har varit borta ett tag men känns stark och rejäl i jobben så det ska bli intressant att se hur hon står sig i lopp. Som hon känns i träning kan hon vara bland de tre med lite flyt.

Lopp 3, QATRINE GEL
Var det inte lika bra drag i seanst som gången innan men förklaring är nog att hon hade stått över lite. Hon ska vara rappar nu och utan strul är hon med i segerstriden.

Lopp 5, ADAMAS DECOR
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på formen.

 


180219
Lopp 1, DIAMANT NORRGÅRD
Skötte debuten på bästa tänkbara sätt. Nu kan det vara lite galopprisk från femtespåret men går hon felfritt och sköter sig kan hon vara bland de tre.

Lopp 2, KUNSTU FLICKA
Står bra inne i loppet men har ett chansartat läge så vi hoppas på en fin slant.

Lopp 3, MAGALDI
Fick en lite för tuff inledning senast men höll farten bra. Nu har vi ett bra smygläge och med lite flyt är han inte helt borta.

Lopp 5, JOHANNES SISU Andersson Anna
Har jag haft världens oflyt med när jag har kört men senast fick han utdelning. Om vi får ett liknande lopp med lucka till slut kan han vara bland de tre.

 


180209
Lopp 1, VÄSTERBO ISOLDE
Har varit bra i provlopp och känns stark och rejäl. Jag vill först och främst se att hon sköter sig men gå rhon felfritt kan hon vara med och göra upp om det.

Lopp 3, FELIX TABAC
Har jag ingen koll på.

Lopp 4, COYOTE ROADRUNNER
Kom aldrig in i matchen senast från ett tråkigt läge. Det gick fort hela vägen så han fick i alla fall spring i benen. Nu är det bättre förutsättningar och med tanke på att han känns så fin kan han sluta bland de tre med lite klaff.

 


180209
Lopp 4, KEEPONDOINIT
Gjorde faktiskt ett jättebra lopp senast och jag försöker med ungefär samma upplägg med rygg på ledaren så kan vi få med oss en fin slant hem.

Lopp 6, QATRINE GEL
Var heroisk senast jag körde och utan strul tror jag vi är med och slåss om segern.

Lopp 8, TINA GEL
Har ett bra läge men kan inte öppna något från start så vi får se vart vi hamnar. Oavsett så kommer hon att få gå till slut denna gång och på sin kapacitet ska hon räknas.

Lopp 9, MY OVI
Gick riktigt bra senast. Med ett lopp i kroppen bör han vara bättre nu så vi hoppas på tempo och bra ryggar för då är jag inte främmande för att vi kan vara bland de tre.

Lopp 10, CALVADOS HORNLINE
Har vi lagt om träningen helt på till denna start och han känns jättefin i jobb. Jag hoppas att han även har viljan för då ska han räknas.

 


180206
Lopp 4, EVASION BOKO
Har känts jättefin här hemma och hon har gjort bra insatser på slutet. Det ska bli väldigt intressena att se vad hon kan prestera och utan för mycket strul kan hon vara bland de tre.

Lopp 9, COYOTE ROADRUNNER
Slog ihop i sista sväng med lite chans senast faktiskt. Han är klart bättre än raden men nu har vi ett dåligt läge så det måste bli överpace för att vi ska komma in i matchen.

 


180128
Lopp 3, RALLY FRANS
Har vi siktat på det här loppet med och han känns fin i jobben. Vi har ett bra smygläge och utan för mycket strul kan han vara med och göra upp om det.

Lopp 5, TINA GEL
Var jättebra senast men fick tyvärr stryka av en smygkörd häst. Nu har vi ett tråkigt läge så vi får hoppas på tempo för då kan hon vara med och segerstrida.

 


180126
Lopp 1, JOHANNES SISU
Har jag inte haft något flyt med på länge och han har klart bättre form än raden. Om vi får ett bra lopp kan han vara en platsluring.

Lopp 2, KEEPONDOINIT
Var det ett tag sedan jag körde och vi får inrikta oss på pengar.

Lopp 4, TJASSE
Har inte startat på ett tag och behöver loppet. Från det här läget får vi hoppas på pengar i första hand.

Lopp 5, COYOTE ROADRUNNER
Går jämnt och bra och blir det inte allt för lös bana tycker jag han ska vara med och göra upp om det.

Lopp 6, MY OVI
Har jag kört en del jobb med och han känns jättefin. Nu har han fått ett lopp i kroppen och kan vara bland de tre med lite klaff.

Lopp 8, MOEVI
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, GINGER LYNN
Var sig inte alls lik senast men känns jättefin i jobb. Normalt sett ska hon räknas om hon går felfritt.

 


180116
Lopp 1, LADY X. (Ulf Eriksson)
Har fått en rejäl träningsperiod och känns stark och rejäl. Det ska bli intressant att se hur hon står sig mot de jämnåriga. Hon är travsäker och förnuftig och känns jättefin för dagen.

 


180112
Lopp 2, ÅSTAS LOTTA
Har varit ifrån en stund men gick ett rejälare jobb förra veckan och var fin då. Det här är ett passande lopp och läget är bra så hon kan vara bland de tre.

Lopp 4, SIXTEN BLIXTEN
Gav sig till slut senast men kändes stark och rejäl. Nu har vi ett bra smygläge så vi hoppas på pengar.

Lopp 5, SANSIRO GEL
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på dagsformen.

Lopp 6, QATRINE GEL
Var fin i comebacken och har fått några lopp i kroppen nu. Utan för mycket strul kan hon vara långt framme.

Lopp 7, VIJOLA S.
Är en galopplysten dam som besitter en otrolig fart när hon går felfritt. Hon måste i första hand sköta sig och då kan hon vara långt framme.

Lopp 9, OBSIDIAN
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen riktig koll på formen.

 


180110
Lopp 8, BLUEBERRY VOLO
Gick bra senast jag körde. Nu har vi ett bra smygläge men vi siktar på pengar i första hand.

Lopp 10, PRINS NORRGÅRD
Har inte rosat marknaden på sistone men vi har inte hittat några fel utan han tränar fortsatt bra. Loppet är öppet och jag tycker att formen sitter där och han är klart bättre än raden.

 


180105
Lopp 1, STIERNHÖÖKLUCKYLEGEND
Har jag ingen koll på.

Lopp 3, INKAH
Blev det lite för mycket strul för innan start senast och hon ballade ur direkt. Hon är galopplysten men har fart i benen så felfri kan hon vara långt framme.

Lopp 4, JOHANNES SISU
Kom vi helt på vingel senast men han kändes jättefin. Han är klart bättre än raden och kan vara en platsrysare.

Lopp 6, TODD TABAC
Känns bra i träning men möter bra hästar så jag siktar på pengar och felfritt lopp.

Lopp 8, GINGER LYNN
Är klart bättre med autostart och nu har vi ett kanonläge. Formen är bättre än raden och hon kan vara bland de tre.

Lopp 9, COYOTE ROADRUNNER
Gjorde ett jätebra lopp senast och fick dra fram dem vilket kanske inte är hans melodi. Härifrån kan vi komma på vingel men har vi tur kan han vara bland de tre igen.

 


180103
Lopp 2, TINA GEL
Fick ett helt omöjligt lopp på V75 senast men hade lite sparat till slut ändå. Nu får vi hoppas att det blir lite körning från början och normalt sett ska hon vara med och segerstrida.