Laddad efter lugn vecka

Vi har inte haft så många hästar till start utan det har varit en lugn vecka. Jag har dock fått åka och köra åt lite kollegor och det är alltid skoj när man får förtroendet. Jag vill också hälsa nyförvärvet Bally T.N. (bilden) välkommen till stallet och det känns som en spännande häst. Vi jobbar på för fullt med hästarna och det känns jättefin i jobben och tvååringarna är riktigt starka så jag tycker det är många som har lyft sig.
Ikväll har vi en häst till start på Bollnäs:
Miss Mandy (lopp 7) var jag ute och testade bakom bilen här hemma i måndags och hon skötte sig galant. Det kändes som att hon kan öppan rätt så kvickt så jag provar en bit från start. Om vi får en bra position kan hon vara bland de tre för hon har gjort allt rätt hittills. Hon går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
På måndag selar vi ut en trio hemma på Rättvik:
Åstas Ingegerd (lopp 1) fattade inte alls grejen senast utan sprang och tänkte på något helt annat. Nu sätter jag på ett helstängt huvudlag, vilket har fallit väl ut i träning och hon blir mer fokuserad. Hon kan springa men måste få mer rutin i första hand. Hon går med skor runt om och vanlig vagn.
Prins Norrgård (lopp 6) blev lite för laddad senast och slog ihop och felade. Det var surt för han känns jättefin för dagen och är bättre än raden. Nu har vi ett bra smygläge så klaffar det lite kan han vara långt framme. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
John Joep (lopp 7) skötte sig riktigt bra senast och gick bra till slut. Nu har vi bakspår igen och jag vill i första hand köra felfritt och ge honom ett snällt lopp. Det finns bra fart i honom så han kan vara långt framme. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
På tisdag blir det Lindesberg med:
Husar Norrgård (lopp 2) som gick jättebra senast men mötte två bra hästar. Han höll dock riktigt bra bakom dem och känns fortsatt fin i jobben. Vi har ett bra smygläge och utan för mycket strul kan han vara bland de tre igen. Han går barfota bak, med öppet huvudlag och vanlig vagn.
Papaya Roadrunner (lopp 8) gick jättebra senast och känns fortsatt fin i jobben. Tyvärr blir det lite för långt mellan starterna och även läget är tråkigt. Om det klaffar och hon går lika bra som senast kan det vara en vettig chans trots läget. Hon går barfota runt om, med helstängt huvudlag och jänkarvagn.