Ny andelshäst i stallet!

Det har varit lite lugnt nu men Husar Norrgård fortsätter att leverera och var bra även senast. Det blev tyvärr inte mycket till lopp för Yoyo Gel som ändå gjorde det riktigt bra och fick en peng. Huvudsaken var att hon skötte sig. Annars har vi tränat på som vanligt och hästarna känns välmående och fina. Jag vill tipsa om en ny andelshäst: Det är en ettåring som heter Västerbo Kodac e. S.J.’s Photo u. Chakaranda D. som har börjat bra i aveln. Det är lite äldre stam men väldigt bra moderstam. Vi har precis fått in henne och börjat tömköra. Hon säljs i 20 andelar och kostnaden är 4.000 + moms. Kontakta oss gärna för mer info.
Nästa vecka åker vi till Bollnäs på tisdag med:
Alberto Ray (lopp 2) som kom ur gängorna direkt från start senast när vi fick vända snävt och han fattade inte riktigt grejen. Det var dock bra gjort att inte galoppera och han skötte sig. Han har tagit loppet bra och kommer hela tiden men fattar inte riktigt vad det går ut på. Han har ett vägvinnande steg och felfri kan han vara bland de tre. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
På torsdag selar vi ut en trio hemma på Rättvik:
Prins Norrgård (lopp 2) möter lite för tuffa hästar på tillägg men har bra form. Han är beroende av rätt lopp nu på äldre dagar men klaffar det kan han vara en platsrysare trots motståndet. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
John Joep (lopp 7) var jättefin senast men det strulade hela loppet. Nu har han ett kanonläge och känns jättefin i träning så snart sitter segren där. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Miss Mandy (lopp 7) har gått bra utan att få sätta pricken över i:et. Läget är bra och vi kan få en bra resa så hon dyker säkert upp bland de tre igen. Hon går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.