Starter

GÄVLE 190224
Lopp 6, SE PÅ MIG
Har skött träningen på bästa sätt inför årsdebuten så det känns väldigt intressant. Hon har mycket kvar att hämta på tävlingsovalen men nu har vi bakspår på kort distans så vi måste ha tur. Hon är speedig så jag är inte främmande för att hon kan vara långt framme trots att hon inte startat på ett tag.
Utrustning: Öppet huvudlag. Vanlig vagn.

Övriga uppsittningar:
Lopp 2, LIGHT MY DREAMS
Kändes helt ok senast men fick en trög rygg så det är inget att säga om. Hon är bättre än raden så vi får smyga med och hoppas på en bra slant.

 

BERGSÅKER 190223
Lopp 6, TINA GEL
Föll med flaggan i topp senast med tanke på att underlaget var opassande. Nu hoppas jag det blir kallt och fast bana och propositionen är intressant med tre varv och bara ston. Utan strul är hon värd ett streck.
Utrustning: Cant-see-back. Jänkarvagn.

 

ROMME 190222
Lopp 7, VÄSTERBO ISOLDE
Spottade ut grejerna och började tappa travet i sista sväng utan att vara trött senast. Hon uppträdde knepigt och jag vet inte vad det berodde på. Hon får starta igen och vi har ett bra läge men hon får smyga med i ryggar.
Utrustning: Helstängt huvudlag. Vanlig vagn.

Lopp 10, COYOTE ROADRUNNER
Var ute på en opassande bana senast så jag hoppas det blir andra förutsättningar nu. Han är klart bättre än raden men det är svårt när han inte startar kontinuerligt så han behöver loppet.
Utrustning: Helstängt huvudlag. Vanlig vagn.

Övriga uppsittningar:
Lopp 8, K.A.ONLINE
Kom helt fel på det senast så det är inget att säga om. Han kändes rappare så det var synd på läget nu. Om vi kommer ner i slagläge kan han få fina pengar.

Lopp 9, M.T.KNIGHT RIDER
Var det ett tag sedan jag körde så jag har ingen koll på dagsformen.

 

BOLLNÄS 190220
Lopp 1, JOFFREY
Var bar senast och fick lucka sent men spurtade bra. Han är lite trevande iväg än så länge så tilläggshästarna kan komma på oss för tidigt. Jag har en häst i form och utan strul kan han vara bland de tre.
Utrustning: Halvstängt huvudlag. Vanlig vagn.

Lopp 4, EVASION BOKO
Har inte startat på nästan ett år men har fått en hel del jobb. Det saknas dock säkert tävlingstempo och hon behöver loppet. På pappret ser uppgiften lämplig ut men jag vill först och främst att hon går till slut.
Utrustning: Öppet huvudlag. Vanlig vagn.

Övriga uppsittningar:
Lopp 3, POLAR SCOTT
Var positiv senast och kändes mer stabil. Han är startsnabb och får säkert en bra position så felfri kan han vara en platsrysare igen.

Lopp 5, GLOSS PHOTO
Har jag ingen koll på.

 

ROMME 190216
Lopp 3, VÄSTERBO ISOLDE
Fick äntligen till det senast och var spänstig över mål och kändes bra. Nu har vi ett bra smygläge igen och är hon som senast ska hon vara med och göra upp om det med lite klaff.
Utrustning: Norskt huvudlag. Vanlig vagn.

Lopp 8, PRINS NORRGÅRD
Hade inget flyt senast på Solvalla utan blev tillbakadragen så det är bara att glömma den starten. Han har riktigt bra form för dagen och om spåret inte strular för mycket tycker jag att han ska räknas tidigt.
Utrustning: Cant-see-back. Vanlig vagn.

Övriga uppsittningar:
Lopp 4, I AM SOBER
Har jag ingen koll på.

Lopp 5, LIGHT MY DREAMS
Var lite seg senast och det kan ha berott på att hon inte startat på ett tag. Nu har vi ett tråkigt läge så vi smyger med och hoppas på pengar.

Lopp 9, K.A.ONLINE
Hängde inte riktigt med senast när det blev en rejäl temposkärpning på bortre lång. Han kändes ändå bra och nu är det lämpligare motstånd så han kan vara trea, fyra.

 

GÄVLE 190212
Lopp 1, JUNI ROADRUNNER
Var fin senast och hade krafter sparade. Nu är det ett litet fält och jag kör till slut och hon är en av de som räknas.
Utrustning: Halvstängt huvudlag. Jänkarvagn.

Lopp 5, REMEMBER SID (Ulf Eriksson)
Kommer allt mer men polletten har inte riktigt ramlat ner än. Han känns travsäker och startsnabb så han kan vara bland de tre.
Utrustning: Helstängt huvudlag. Vanlig vagn.

 

ROMME 190210
Lopp 9, COYOTE ROADRUNNER
Har en lite missvisande rad för senast fick han punktering direkt och kunde inte göra sig själv rättvisa. Han skulle sedan starta på Bollnäs med hade blött näsblod. Han känns fin här hemma men med tanke på avsaknaden av lopp och bra motstånd får vi sikta på nya poäng i första hand.
Utrustning: Helstängt huvudlag. Jänkarvagn.

Övriga uppsittningar:
Lopp 8, K.A.ONLINE
Gick faktiskt riktigt bra senast jag körde. Nu har vi ett bra läge men motståndet är tufft så kan han vara trea, fyra är vi jättenöjda.

Lopp 10, SIXTEN BLIXTEN
Blev det alldeles för tufft för senast och han hade inte varit ute på ett tag då. Nu är det bättre förutsättningar med kort distans så vi smyger med och hoppas han kan vara fyra, femma.

 

BOLLNÄS 190207
Lopp 3, JOFFREY
Fick ta det lite lugnt efter några tuffa lopp och känns helt ok i jobben. Han har kommit upp i klass nu så det blir ett snällt upplägg men går han felfritt kan han vara bland de tre.
Utrustning: Halvstängt huvudlag. Vanlig vagn.

Lopp 7, TODD TABAC
Gjorde ett jättebra lopp senast men det blev för trångt i starten så han galopperade. Han var dock inte långt efter i mål. Nu har vi ett bättre läge så jag hoppas han går felfritt och tjänar en peng.
Utrustning: Öppet huvudlag. Vanlig vagn.

Övriga uppsittningar:
Lopp 5, POLAR SCOTT
Besitter bra fart men är galopplysten. Felfri kan han få med sig en fin peng.

Lopp 10, MOONS GOLD RIVER
Har jag ingen koll på.

 

SOLVALLA 190205
Lopp 8, PRINS NORRGÅRD
Gick fantastiskt bra senast och känns lika fin efteråt. Nu har vi ett intressant läge och är han lika fin och det löser sig kan han vara bland de tre igen.
Utrustning: 3/4-stängt huvudlag. Vanlig vagn. Fasta tussar.

Lopp 9, TINA GEL
Känns bara bra efter segern senast. Nu är det voltstart och från fjärdespår är det absolut galopprisk. Om hon går felfritt och inte tappar för mycket från början ska hon räknas igen.
Utrustning: Norskt huvudlag. Vanlig vagn.

 

ROMME 190201
Lopp 1, FASTNET
Fick luckan sent senast och gick otroligt bra till slut. Formen är bra och utan strul tror jag han är med och gör upp om det.
Utrustning: Helstängt huvudlag. Vanlig vagn.

Lopp 9, VÄSTERBO ISOLDE
Fick lite för långt mellan starterna men jag har kört ett skarpare banjobb och hon kändes fin. Allt verkar bra här hemma så jag hoppas hon visar det i lopp också. Hon har en missvisande rad och jag gör lite justeringar på huvudlaget.
Utrustning: Norskt huvudlag. Vanlig vagn.

Övriga uppsittningar:
Lopp 2, KEEPONDOINIT
Behövde loppet senast och jag tror hon är bättre till denna start. Vi får ändå smyga med men trea, fyra kan hon vara.

Lopp 3, SMITA UNDAN
Har jag ingen koll på.

Lopp 4, GORGEOUS LIME
Var jättebra senast jag körde och blev knappt slagen av en smygkörd häst. Läget är bra och det kan vara en platsrysare.

Lopp 6, LISTAS SPIRIT
Blev kvar med lite sparat senast. Läget är tråkigt så jag får försöka komma ner i slagläge och lifta med till en bra placering.

 

ROMME 190125
Lopp 8, SIXTEN BLIXTEN
Har bra form och får smyga med till pengar.

Lopp 10, CRANE
Är fin för dagen så det var synd på läget. Utan strul kan han trots det vara långt framme.

 

SOLVALLA 190123
Lopp 7, TINA GEL
Gick jättebra till slut senast och känns jättefin efter det. Nu är det bättre förutsättningar och utan för mycket strul ska hon räknas.
Utrustning: 3/4-stängt huvudlag. Jänkarvagn.

Lopp 9, PRINS NORRGÅRD
Var helt ok senast och kändes mycket bättre genom svängen och höll sedan farten när han fick luckan. Han är bättre än raden men måste ha klaff på loppet. Vi gör lite ändringar på utrustningen och jag är jättenöjd om han är trea, fyra.
Utrustning: 3/4-stängt huvudlag. Vanlig vagn. Fasta tussar.

 

GÄVLE 190123
Lopp 1, REMEMBER SID (Ulf Eriksson)
Sprang helt i sin egen värld senast och tränar klart bättre än vad han visade då. Nu blir det annat huvudlag och kusk så jag hoppas att det ger effekt. Han är en fin travare och felfri är han bättre än vad han har visat.
Utrustning: Helstängt huvudlag. Vanlig vagn. Ryckhuva.

Övriga uppsittningar:
Lopp 2, KEEPONDOINIT
Satt fast med allt sparat senast och gick faktiskt riktigt bra. Vi får smyga med och det kan vara en platsrysare om det löser sig.

Lopp 3, ULLIS
Blev störd senast och galopperade. Hon är en fin travare men jag får försöka köra felfritt i första hand.

Lopp 4, LISTAS SPIRIT
Gick gå lite för länge ut i tredjespår senast men gick helt ok. Det är smyglopp som gäller och får vi en bra resa kan han vara trea, fyra.

 

ROMME 190118
Lopp 2, FASTNET
Fick en jäkla tryckare senast och gick bra till slut. Nu är det ett litet men jämnt fält så går han felfritt och vi har lite klaff ska han vara med och göra upp om det.
Utrustning: Helstängt huvudlag. Jänkarvagn.

Lopp 6, JUNI ROADRUNNER
Har varit borta en tid och varit lite stinglös men vi har inte hittat några riktiga fel. Hon känns klart uppåt i jobben men formen är diffus så vi smyger med.
Utrustning: Halvstängt huvudlag. Jänkarvagn.

Övriga uppsittningar:
Lopp 1, LIGHT MY DREAMS
Har gått jämnt och bra på slutet och vi smyger med och hoppas på pengar.

Lopp 9, CALVADOS HORNLINE
Har jag inte kört på ett tag men fick en genomkörare senast och ska vara bättre nu. Vi smyger med och hoppas på pengar.

 

SOLVALLA 190115
Lopp 6, TINA GEL
Har haft lite dåligt med lopp men känns väldigt fin i träning. Här står hon bra inne och det är ett litet fält. Spåret ska hon klara men jag kör lite på chans och klaffar det kan hon vara bland de tre.
Utrustning: Can’t see back. Vanlig vagn.

Lopp 8, PRINS NORRGÅRD
Har faktiskt en missvisande rad och senast blev han lite för ivrig i den giltiga starten och galopperade men gick bra efteråt. Nu har vi ett krångligt läge men han är bättre än raden.
Utrustning: Norskt huvudlag. Vanlig vagn.

 

ROMME 190111
Lopp 1, JOFFREY
Var ute på en halvskitig bana senast och när vi kom in i första sväng var det riktigt dåligt så han trampade av sig en sko och galopperade. Han gick jättebra efter det och felfri har jag en häst som duger bra i klassen.
Utrustning: Halvstängt huvudlag. Vanlig vagn.

Övriga uppsittningar:
Lopp 4, ELVIS TABAC
Har jag ingen koll på.

Lopp 9, EKEBYS IA
Har jag ingen koll på.

Lopp 10, BOY HORNLINE
Var det länge sedan jag körde så jag har ingen koll på dagsformen.