Tack alla hästägare!

Det var fantastiskt att Short Circuit (bilden) fick vinna och dessutom på ett bra sätt för att vara han. Han var stinglös veckan innan men nu gick vi all-in och det föll väl ut. Även Miss Mandy var jättebra som tvåa så det var en bra torsdag. Sedan var det glädjande att Yoyo Gel gick felfritt för en gångs skull och dessutom på en bra tid men tyvärr hade Joffrey otur och trampade fel och galopperade. Den stackars hästen har ingen riktig tur någon gång. Jag vill även tacka alla andelsägare som var upp i lördags och vi hade en trevlig stund när vi gick igenom statusen på hästarna och även visade upp dem på banan. Vi kommer att fortsätta med sådana här initiativ så länge man inte får besöka tävlingarna. Vill också passa på att hälsa stall Sagari välkomna till teamet. Jag har fått tre fina tvååringar från dem och det är väldigt kul att de väljer att satsa på mig som är en mindre tränare. Jag hoppas att ni alla får en riktig skön midsommar och jag kommer själv att spendera min på travbanan. Vi börjar redan ikväll hemma på Rättvik då vi selar ut:
John Joep (lopp 1) som det blir väldigt intressant att se vart jag har honom. Fartmässigt duger han långt men han är fortfarande lite tonårsaktig så lite vad som helst kan hända. Jag är jättenöjd om han sköter sig och gör ett bra lopp. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Prins Norrgård (lopp 4) har gått jämnt och bra en längre tid och nu har vi ett intressant läge så jag tror han kan duga långt i försöket. Vi kör barfota fram, med halvstängt huvudlag och jänkarvagn.
Åstas Gotthard (lopp 5) gick jättebra senast och det finns inget som tyder på att formen är sämre nu. Det enda minuset kan vara att han inte blir lika kaxig nu när det är hemmaplan. Han känns i alla fall jättefin så med bra tempo och ryggar kan han vara bland de tre. Han går med skor runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.
På fredag åker vi till Hagmyren med:
Miss Mandy (lopp 2) som varit jättebra och fungerat väldigt bra i lopp. Som det känns är hon under utveckling och kan räcka långt i ett sådant här lopp. Hon går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Tjasse (lopp 7) blev det lite för jobbigt med tre varv för senast men han gick helt ok. Han känns bra och vi smyger med och hoppas på pengar. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
På lördag kör vi igen hemma på Rättvik och då startar:
Juni Roadrunner (lopp 3) som kan duga långt om hon får sin smygare och fältet är litet och öppet. Hon går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
M.T.Knigth Rider (lopp 4) får prova tre varv igen och gick bra senast efter sen lucka. Han måste smygas för att komma till sin rätt och klaffar det kan han vara en platsrysare. Vi kör barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.