Tillbaka till Hagmyren

Formen håller fortfarande i sig så nu måste vi bara har lite tur i loppet. Yoyo Gel svarade för en bra prestation på Hagmyren senast då hon var tvåa från dödens och hon kommer allt mer. M.T.Knight Rider har dock ingen riktig tur för dagen och satt fast med allt sparat som sexa. Av träning att döma verkar hästarna vara riktigt på tårna för dagen så jag ser fram emot hösten.
Idag har jag två till start på Hagmyren:
Åstas Gotthard (lopp 3) blev för ivrig senast och galopperade från start. Nu har vi samma läge igen s jag byter från helstängt till norskt huvudlag för att få honom lite lugnare från början. Han är klart bättre än raden och står bra inne i loppet så felfri kan han vara bland de tre. Han går med skor runt om och vanlig vagn.
Prins Norrgård (lopp 4) har tränat på som vanligt och känns jättefin men har inte haft några passande lopp. Han står lite hårt inne här också men formen är bra och spåret ska inte vara några problem. Med klaff kan han vara bland de tre. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
På torsdag åker vi till Bollnäs med:
John Joep (lopp 1) gick bra senast men blev avslagen av en som kom långt ute i banan. Han känns fin i träning och springspåret ska inte vara några problem tror jag. Felfri kan han vara bland de tre. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
M.T.Knight Rider (lopp 5) gör alltid bra ifrån sig och hade krafter sparade senast så jag hoppas han får nyttja dem nu. Om inte läget ställer till det kan han vara en riktig luring och sluta långt framme. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
Bally T.N. (lopp 8) gick bra i första starten för oss som knappt slagen och det känns som en jättefin häst. Om det inte strular för mycket kan han vara långt framme. Han går barfota runt om för första gången och med öppet huvudlag och jänkarvagn.