Treåringarna levererar!

Det är väldigt roligt när treåringarna levererar bra och Miss Mandy var tvåa på ett jättebra sätt och det blir intressant att följa hennes utveckling. Även John Joep levererade en kanonspurt efter sen lucka och jag har kört medvetet snällt med honom men vet att det finns bra fart. Han kommer hela tiden och snart kommer det även en seger. Veckan som helhet var bra trots att det inte blev någon seger så vi hoppas att vi kan få sätta dit en den här veckan. Vi börjar ikväll hemma på Rättvik med:
John Joep (lopp 3) som gjorde det jättebra senast efter sen lucka. Det är galopprisk från femtespåret men om han klarar det har han fart för att vara med i segerstriden. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Short Circuit (lopp 4) var jättebra senast men var inte riktigt lika fin i träning efter det. Senaste veckan har det känts bra igen men nu har vi bakspår på tillägg så det måste klaffa för att jag ska kunna tro på honom igen. Bland de tre kan han vara med lite klaff. Han går barfota runt om, med helstängt huvudlag och vanlig vagn.
Västerbo Isolde (lopp 9) var positiv senast och gick hela vägen. Hon känns klart uppåt i jobben men får smyga med och vi hoppas på pengar för jag vill se att hon gör två bra insatser efter varandra. Hon går barfota bak, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
På onsdag åker vi till Östersund med:
Yoyo Gel (lopp 2) som var klart bra senast men jag valde fel väg i sista sväng så hon kunde lika gärna ha varit trea. Huvudsaken är att hon skötte sig och felfri kan hon få med sig en fin slant. Hon går med skor runt om, halvstängt huvudlag och jänkarvagn.
Juni Roadrunner (lopp 4) blev lite störd senast och hade fått en fin peng annars. Hon är klart bättre än raden och står helrätt inne i loppet så om det klaffar kan hon vara en platsrysare. Hon går barfota runt om, med norskt huvudlag och jänkarvagn.
På torsdag blir det Lindesberg med:
M.T.Knight Rider (lopp 4) som var klart bra senast men kom inte in i loppet från det läget. Nu är det bättre förutsättningar och om han får sitt smyglopp kan han vara långt framme. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
Miss Mandy (lopp 5) var jättebra senast men drog ett tråkigt läge nu. Hon brukar alltid göra sitt så blir det tempo och vi får en bra position kan hon vara bland de tre igen. Hon går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
På fredag blir det Romme med:
Västerbo Isolde (lopp 8) som fick ett tråkigt läge så vi smygar med och hoppas på pengar. Hon går barfota bak, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
Papaya Roadrunner (lopp 12) var bra senast och har ett bra smygläge nu. Om det klaffar kan hon vara bland de tre igen. Hon går barfota runt om, med helstängt huvudlag och jänkarvagn.
Vi avslutar veckan på Bollnäs med.
Bally T.N. (lopp 4) som kom till mig i fin författning och kändes jättefin i ett banjobb i fredags då jag körde 1.18/1600 m. Nu är det några bra emot men läget är bra och det känns som en riktigt skaplig häst. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.