Upp som en sol, ner som en pannkaka

Förra tisdagen var rolig då Husar Norrgård (bilden) fick gå och vinna på ett jätteövertygande sätt och det blev enkelt till slut. Dessutom var Juni Roadrunner fyra på 12,1 så det var en jättebra dag. Jag hade sedan lite övertro på hästarna i slutet av veckan men då presterade de inte alls som man tänkt sig. Jag hade lite tro på Papaya Roadrunner som hade ett bra läge men hon var inte alls som hon varit på slutet och Joffrey hade varit borta men jag trodde ändå att han skulle prestera bättre. Short Circuit hade halsbekymmer och Alberto Ray gjorde debut men kom ur balans direkt i volten och sprang sedan bara på halvfart. Han var jättefin i värmningen men fattade inte grejen i loppet. Nu tar vi nya tag och imorgon åker jag till Bollnäs med:
John Joep (lopp 5) gick ett bra lopp senast på en bra tid och han kommer allt mer. Han har klarat spåret förut men det är ändå lite galopprisk. Han känns travsäker och rejäl så han kan vara en platsrysare. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Bally T.N. (lopp 7) startade i måndags och var jättebra men fick dödens och blev slagen av smygkörde hästar. Han får gå ut här nu när han har poäng och han har tagit senaste loppet bra. Nu möter han tuffa hästar men är inte så tokig själv i grund och votten. Med lite flax kan han vara bland de tre. Han går barfota fram, med öppet huvudlag och vanlig vagn.