Fina andelshästar

Jag har fortfarande lite stolpe ut med de egna hästarna. De presterar bra men har inte den rätta turen med sig. Igår startade Papaya Roadrunner på Bergsåker och fick tredje invändigt men ingen av de framför kunde något som hon gick i mål med allt sparat. Det var dock skönt att hon visade att hon är tillbaka och hon kändes jättefin. Jag fick dock vinna med en jättefin treåring som är släkt med Västerbo Jolene och det är kul när man får köra fina hästar. Jag vill även slå ett slag för andelshästarna Västerbo Kodac (bilden) och Brizzy. Båda två är jättefina och Brizzy har kommit långt nu. Även Kodac uppför sig bra trots att hon bara är ett år.
Ikväll har jag en trio till start på Romme:
Västerbo Jolene (lopp 3) gör en spännande comeback. Hon har tränat bra även om jag inte har vågat köra några jättehårda jobb. På sin grundkapacitet kan hon ändå räcka en bra bit även om läget är tråkigt. Det viktigaste är dock att hon står på fyra friska ben imorgon så jag kör lite försiktigt så får vi se hur långt det räcker. Hon går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Åstas Gotthard (lopp 6) hade varit borta en längre tid och bör ha gått framåt med senaste loppet. Nu möter han bra hästar igen så vi får smyga med och hoppas på en fin peng. Han går med skor runt om, Open-eye och vanlig vagn.
M.T.Knight Rider (lopp 9) får skitlägen hela tiden så det krävs tur med löpningen. Om det klaffar med rätt ryggar och tempo kan han vara en platsrysare. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
På söndag selar vi ut tre stycken hemma på Rättvik:
John Joep (lopp 4) gjorde ett jättebra lopp som tvåa senast och fick gå själv i tredjespår. Han känns fin efter det men har ett trkigt läge. Om vi har tur med löpningsförloppet kan han vara en platsrysare. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Bally T.N. (lopp 10) felade från start och tappade massor senast och blev sedan kvar i trötta ryggar så formen är bra. Nu har han en intressant uppgift och om han får ledning och dra i jämt tempo kan det räcka en bit. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
Prins Norrgård (lopp 10) bibehåller sin fina form men behöver smyglopp för att duga. Om det klaffar kan han få en fin slant. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
På onsdag åker vi till Bergsåker med:
Alberto Ray (lopp 1) åkte på en snöplig målfotoförlust senast men känns fortsatt fin i jobben. Han är under kraftig utveckling och om han inte möter några värstingar och får en bra position kan det räcka långt. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Adam Viking (lopp 3) är en jättetrevlig häst som är ny i träning. Han känns travsäker och rejäl även om jag inte har hunnit bilda mig någon riktig uppfattning än. Han kan säkert få en fin slant. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.