Full fart igen

Det har varit full fart och det känns som att jag har rest land och rike runt. Hästarna har gjort bra ifrån sig och Åstas Gotthard gick bra trots att han fick gå ut i en högre klass och han sänkte rekordet med nästan 1,5 sekund. Papaya Roadrunner var fyra med krafter kvar på 13,7 och det var roligt att känna att hon fungerar fullt ut igen efter att ha svikit i lopp. Jättekul med seger för Husar Norrgård också och hästarna har gått jämnt och bra. Jag gläds mycket åt deras fina prestationer och ibland får man se till det istället för resultaten. Det är väldigt tufft i loppen och det finns inga lätta lopp längre.
Idag är det lunchtrav hemma på Rättvik och vi selar ut:
Short Circuit (lopp 1) som var en liten besvikelse senast utan att jag riktigt vet varför. Nu är det 1600 meter så jag går all-in och rycker skorna, sätter på helstängt och jänkarvagn. Det är några bra emot men han kan vara en platsrysare.
Miss Mandy (lopp 6) har skött sig exemplariskt i det starter hon gjort och spurtade bra efter sen lucka senast. Det kan vara galopprisk härifrån men sköter hon sig och får ett bra lopp är jag inte främmande för att hon kan vara med och slåss om segern. Hon går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Imorgon åker vi till Romme med:
Tjasse (lopp 4) som har gjort riktigt skapliga lopp för att vara han men 3000 m är kanske in längsta laget. Det finns inga direkt passande lopp så han får smyga med och vi hoppas på pengar. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.
M.T.Knight Rider (lopp 8) gick fullt godkänt senast och nu är distansen mer passande. Loppet är jämnt och hårt så det måste klaffa men flyter det kan han absolut vara en platsrysare. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn.
På söndag åker vi till Bollnäs med:
Yoyo Gel (lopp 3) som dummade sig senast och det blev galopp från början. Nu har vi äntligen ett vettigt läge och hon har gått felfritt från spår 1 tidigare. Hon måste i första hand gå felfritt men är mycket bättre än raden. Det blir skor runt om, halvstängt huvudlag och vanlig vagn.
Joffrey (lopp 6) fick dödens senast i ett hårt lopp och det kändes som att han struntade i det. Nu får vi smyga med och han får gå till slut och han är såpass bra i ordning att han kan vara bland de tre. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.