Ny vecka och nya tag

Det har varit en ganska så lugnt påsk för vår del men Tina Gel gjorde comeback som sjua och mötte tuffa hästar. Huvudsaken var att hon gick hela vägen så det får vi vara nöjda med. Guli Smilla skötte premieloppet exemplariskt och även Åstas Ingegerd klarade kvalet så det var en bra onsdag. Sedan provade vi lyckan i V75 i söndags men då hade Västerbo Jolene ingen bra dag och redan 700 kvar kändes det att det var färdigkört. Juni Roadrunner bara struntade i det och rörde inte ens näsborrarna efter loppet. Nu ser vi fram emot kommande vecka som också blir ganska lugn och vi börjar med trav på hemmaplan imorgon då vi först selar ut
Yoyo Gel (lopp 7) som galopperade från ett snävt spår senast. Nu fick vi tyvärr spår 12 men det kan kanske gå. Felfri är hon inte så tokig men det viktigaste är att hon fungerar. Hon kommer att gå med skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.
Västerbo Isolde (lopp 10) kom ur gängorna direkt från start senast och galopperade men gick helt ok efter det. Nu är det andra förutsättningar och får hon rätt resa kan hon vara bland de tre. Vi kör med skor runt om, jänkarvagn och helstängt huvudlag.
På torsdag startar Prins Norrgård på Bollnäs (lopp 9) och han spurtade som i fornstora dagar senast efter sen lucka och det var roligt. Nu har vi ett krångligt läge med bakspår på tillägg över kort distans men blir det körning och han får lucka kan han vara långt framme. Han går barfota runt om, med vanlig vagn och norskt huvudlag.