Sorg och glädje

Det har varit väldigt blandat sedan senast med både sorg och glädje. Som ni säkert vet gick ju min morbror Jim bort och det är svårt att ta in det och verkligen förstå att det har hänt. Det var väldigt känslosamt i måndags och det kändes som att han satt med mig på axeln under kvällen. I första loppet var det tyst defilering och när jag sedan fick vinna det så blev det mycket känslor.
Hästarna har presterat jämnt och bra allihop och att Papaya Roadrunner gick och vann i fredags var pricken över i:et. Även Bally T.M. var jättebra som trea i första starten för oss och John Joep gjorde det bra som tvåa. Det fina formen verkar alltså hålla i sig och det var skönt att vi fick en seger.
Ikväll tävlar jag på Solvalla med:
Short Circuit (lopp 7) som har gått två bra lopp efter att vi ryckt skorna. Att han ska duga på Solvalla är kanske lite långsökt men motståndet såg överkomligt ut och från ett passande spår ska det bli intressant att se hur långt han duger. Han går barfota runt om, med helstängt huvudlag och vanlig vagn.
På fredag åker vi till Gävle med:
Juni Roadrunner (lopp 9) som är klart bättre än resultatraden och på Östersund hamnade hon i en trött ryck men spurtade som en demon när hon fick fritt. Hon behöver ha smyglopp så vi hoppas på hårt tempo och bra ryggar för då kan hon vara trea, fyra. Hon går barfota runt om, men halvstängt huvudlag och jänkarvagn.
På lördag selar vi ut två hemma på Rättvik:
Åstas Gotthard (lopp 8) har tagit det lite lugnt och blivit uppfräschad men känns fin i jobben. Nu möter vi några jättebra hästar så jag får vara nöjd om han kan vara fyra, femma. Han går med skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.
Joffrey (lopp 12) gjorde tyvärr illa sig i samband med Bollnässtarten och har tagit det lugnt. Han har jobbat bra senaste veckan och känns fin men behöver säkert loppet. Han går med skor runt om, “open-eye” och jänkarvagn.