En bra vecka!

Det har rullat på bra senaste veckan och att Husar Norrgård (bilden) vann var jäkligt skoj. Jag har känt att han varit på gång hela tiden och nu gjorde han det på ett rejält sätt. Även Åstas Gotthard gjort ett kanonlopp på Hagmyren som fyra med 22,5 sista 500 i spåren. Nu gick han tyvärr ur klassen och det är svårt att hitta lopp vilket är tråkigt med en så här fin häst. Jag vill även lyfta fram Prins Norrgård som var tvåa på 11,8 och nu fick han verkligen till det. Västerbo Jolene var sitt vanliga jag och gick 1.12 sista varvet på Eskilstuna så det går inte att begära så mycket mer. Hästarna har överlag levererat bra och det känns väldigt skönt.
Imorgon åker vi till Hagmyren med:
Miss Mandy (lopp 5) som skötte sig bra i debuten och gick felfritt. Hon gick bra till slut så jag har inget att klaga på och hon bör vara vassare nu. Det är viss galopprisk men sköter hon sig kan hon vara långt framme. Hon går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Papaya Roadrunner (lopp 6) var sig lik senast och gick bra till slut även om hon inte fick några pengar. Det var ett tufft lopp och hon gick en bra tid så det har gjort henne gott. Hon känns bra efter det så går hon felfritt och får ett lopp på rulle kan hon vara bland de tre. Det blir skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.
På fredag blir det sedan Bollnäs med:
Yoyo Gel (lopp 2) som kanske blev ömfotad senast för hon var helt omotiverad till slut. Vi har inte hittat några fel så vi provar igen och ser om det släpper. Hon tränar bra och är inte så dålig som hon har visat men jag vill att hon fungerar innan jag har några större förhoppningar. Nu blir det skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.
Husar Norrgård (lopp 6) fick tyvärr sämsta spåret så det finns alltid galopprisk. Senat vann han med krafter sparade och han kan nog gå den här tiden även på längre distans. Han kommer allt mer så det ska bli intressant att se hur långt det räcker. Han går barfota bak, med öppet huvudlag och vanlig vagn.