Formen håller i sig

Hästarna fortsätter att göra det bra och Miss Mandy gick bra på Hagmyren. Hedersmannen M.T.Knight Rider var duktig som tvåa och fick dra fram vinnaren. Sedan fick jag vara catchdriver på lördagen och det blev seger med Nyhet. Alltid kul att få köra bra hästar åt kollegorna! Stallets form verkar hålla i sig så jag ser fram emot hösten.
Idag har jag två till start på Eskilstuna:
Husar Norrgård (lopp 5) gjorde ett jättebra lopp senast från bakspår. Nu ser förutsättningarna intressanta ut och om vi får ledningen kör jag där. Han kan vara långt framme och han går barfota bak, med öppet huvudlag och vanlig vagn.
Juni Roadrunner (lopp 7) var jag jättenöjd med senast och hon spurtade stortstilat som trea. Formen är på gång men nu hamnade vi kanske lite långt ut på vingen. Hon är dock startsnabb så får vi ett lopp på rulle kan hon vara en platsrysare även här. Hon går barfota runt om, med halvstängt huvudlag och jänkarvagn.
På torsdag åker vi till Bollnäs med:
Joffrey (lopp 7) hade gjort sig illa i hagen senast så vi strök för säkerhets skull. Han känns fin i jobben men har startat lite sporadiskt så formen är kanske inte riktigt på topp. Vi får smyga med och hoppas på en bra slant. Han går med skor runt om, open-eye och vanlig vagn.
Papaya Roadrunner (lopp 9) hamnade lite för långt bak senast men gick klart bra ända in i mål. Nu ser det intressant ut så löser det sig med positionerna kan hon dyka upp långt fram. Hon går barfota runt om, med helstängt huvudlag och jänkarvagn.
På lördag selar vi ut en trio hemma på Rättvik:
Short Circuit (lopp 2) gick jättebra på Solvalla och visade fin inställning. Han är åtgärdad efter den starten och är lite tunt jobbad men får starta nu när det är hemmaplan. Han har gjort bra lopp på slutet och kan vara en platsrysare. Han går barfota runt om, med helstängt huvudlag och vanlig vagn.
Prins Norrgård (lopp 6) galopperade utan någon riktig förklaring i första kurvan senast. Han känns fin i jobben och har ett bra smygläge så med lite tur kan han vara en platsrysare. Han går barfota runt om, med helstängt huvudlag och vanlig vagn.
Alberto Ray (lopp 8) är en jättefin häst som gör debut nu. Han är inte riktigt mogen än men har bra fart i kroppen. Han känns travsäker men man vet aldrig hur det blir i första starten och vilket motstånd han möter. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
På måndag blir det Romme med:
Bally T.N. (lopp 6) har gjort två bra lopp för oss och det känns som att han kommer allt mer. Läget är bra och han är stark och rejäl. Utan strul är han långt framme. Han går barfota runt om, med öppet huvudlag och vanlig vagn.
M.T.Knight Rider (lopp 9) får starta på och har bra form men han måste ha sina lopp för att komma till sin rätt. Om det klaffar kan han vara med där framme och är han trea, fyra är jag jättenöjd. Han går barfota runt om, med norskt huvudlag och vanlig vagn.