Kul med V75-seger

Det har varit en del positivt sedan senast och Alberto Ray (bilden) var som en annan häst på Bollnäs och flög fram över upploppet till en tredjeplats. Tyvärr galopperade Miss Mandy och John Joep på hemmaplan och det var surt men de är orutinerade så det är bara att ta nya tag. Jag fick även vinna på V75 och det är ju alltid kul. Framförallt var det extra roligt att få ordna en seger till Stall Sagari. Idag är det lunchtävlingar på Hagmyren med:
Subaru Princess (lopp 5) som har jobbat bra inför debuten. Det är alltid svårt att värdera chanserna första gången så jag är nöjd om hon sköter sig och går felfritt. Hon går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Bally T.N. (lopp 7) kom aldrig in i loppet senast. Om han sköter sig och det inte strular för mycket ska det vara en bra chans. Han går barfota runt om, med öppet huvudlag och vanlig vagn.
Imorgon åker vi till Romme med:
Papaya Roadrunner (lopp 7) som känns fin och nu är förutsättningarna bra. Jag hoppas det blir bra tempo för då kan hon vara ett platsbud. Hon går barfota runt om, med helstängt huvudlag och jänkarvagn.
John Joep (lopp 10) är bättre än raden men möter äldre hästar nu. Autostart är dock en fördel så jag hoppas att han går felfritt. Han går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.